Hur man köper EOS-token: [Säker, snabb och enkel]

Att lära sig att köpa EOS-tokens är något investerare som är intresserade av att utveckla världens mest kraftfulla decentraliserade globala dator. Det är rätt! EOS siktar på att göra samma sak som världens näst mest värdefulla kryptovaluta, Ethereum. Båda projekten vill ge utvecklare ett decentraliserat nätverk som gör det möjligt för dem att bygga och vara värd för applikationer som alla kan använda för att betjäna olika användningsfall.

Tänk ett ögonblick på vad en användare måste göra för att ladda ner en app på Google Play eller Apple Store. De registrerar sin personliga information, måste godkänna villkoren som ger appar tillgång till sin mikrofon, deras foton och andra media. Och för att lägga till det kan de till och med behöva betala en avgift för att ladda ner själva appen. Naturligtvis tar Google och Apple en stor sänkning av denna avgift, utvecklaren blir väldigt lite och användaren måste ge bort sin personliga information.

Blockkedjor som EOS och Ethereum syftar till att lägga tillbaka makten i utvecklarnas händer och integriteten tillbaka i användarnas händer.

Hur man köper EOS-token

Hur man köper EOS-token: [Säker, snabb och enkel]

Mer om EOS

Bara på grund av att EOS-blockchain syftar till att konkurrera direkt med Ethereum, NEO och andra ‘world computing’ fokuserade projekt betyder det inte att det tar exakt samma tillvägagångssätt. EOS-protokollet syftar till att efterlikna många av de funktioner som en verklig hårdvarudator erbjuder. Det innebär att erbjuda användarna grafikbehandling, centrala enheter och minne med slumpmässig åtkomst.

Användare deltar i nätverket genom att erbjuda nätverket sina resurser för att hålla allt igång. Decentralisering är en del av allt detta av samma anledning som att det är en del av alla andra blockkedjor. Att hantera beslutsfattande på ett logiskt sätt, att se till att alla som deltar i nätverket behandlas rättvist och belönas för sina ansträngningar och att förhindra att skadliga noder eller individer försöker spela systemet.

Ett element som EOS stjäl från Ethereum, något som många altcoin-projekt implementerar, är kraften i smarta kontrakt. Smarta kontrakt utför villkoren för en affär mellan två parter utan att någon tredje part är inblandad. Individer kan programmera smarta kontrakt för att redogöra för allt de kan bytas ut, oavsett om det är penningvärde, fastigheter eller ett familjeärv … av värde.

I slutet av dagen är orsaken till alla dessa tekniska implementeringar att skapa en miljö för applikationsutveckling som kan skala ut en industriell nivå. EOS ska verkligen vara 3.0-blockkedjan.

Skillnaderna mellan EOS och Ethereum

Det är uppenbart att två olika blockchain-projekt som syftar till att behaga samma publik kommer att dela likheter. Det finns bara så många implementeringar av teknik som kan tjäna en viss grupp människor på ett mycket specifikt sätt. Så ja, både EOS och Ethereum syftar till att ta över världen med hjälp av decentraliserad databehandling, och naturligtvis implementerar EOS smarta kontrakt precis som dess motsvarighet, men det finns gott om skillnader mellan de två projekten.

På båda blockkedjorna behöver utvecklare tillgång till datorkraft för att kunna bygga de decentraliserade appar som de hoppas kunna erbjuda allmänheten. På Ethereum-nätverket får dessa utvecklare tillgång till datorkraften genom att hyra ut det från nätverket. Den datorkraft som en utvecklare använder för att slutföra en viss del av sin applikationsutvecklingsprocess kallas gas. Gasanvändarna måste betala för att delta gå till gruvarbetare som validerar transaktioner som äkta och säkra nätverket. Denna kostnad måste betalas av utvecklare varje gång de behöver resurser, det finns inga undantag. De hyr ut resurserna och inget mer.

EOS låter också utvecklare ha tillgång till resurser, men dessa utvecklare är ägare. De hyr inte någonting. Istället fick de tillgång till fördelarna med att använda nätverket på samma sätt som i ett operativsystem. De kan använda datorkraft, bandbredd och minne för att göra sina decentraliserade applikationer. De kan dock inte behålla polletter på obestämd tid för att betala avgifter. De måste använda dem tidigare.

Det som slutar hända är att användarna ställer tokens i nätverket i utbyte mot de resurser de vill använda. De köpte också sitt slumpmässiga åtkomstminne från andra användare i nätverket. Slumpmässigt åtkomstminne är en knapp resurs att komma till i decentraliserad databehandling.

Innan vi smörjer EOS till en bättre version av Ethereum, är det viktigt att komma ihåg att det också finns nackdelar med att använda EOS-blockkedjan över Ethereum.

Nackdelarna med EOS

En av nackdelarna med EOS-projektet är relaterat till ett liknande problem som de flesta projekt står inför. Å ena sidan måste kryptovalutor på offentliga blockkedjor ge användarna ett incitament att delta i nätverket och följa de ekonomiska regler som finns inom projektet. Det måste finnas någon form av kapitalistisk mekanism för att människor ska kunna delta, även om den underliggande filosofin bakom att sätta valutor i blockchain är att demokratisera rikedom för alla..

Förstörare av EOS-projektet säger att om några få inflytelserika människor får för mycket makt, äger de effektivt för mycket av resurserna i nätverket. EOS försöker ta itu med detta med hjälp av en delegerad proof of stake-modell, där validerare väljs på ett pseudorandom-sätt för att undvika någon form av samverkan eller dominans.

Det faktum att EOS lanserade det största initiala myntutbudet genom tiderna 2017 lockade fortfarande många skeptiker att fokusera på projektet. Vad som inte hjälpte var det faktum att vissa människor som är involverade i EOS bara råkar vara en del av några skandalösa historier med medgrundare och tidigare barnskådespelare Brock Pierce.

Köp EOS via Bitbuy

Bitbuy är det bästa sättet att investera i EOS-tokens. Det gäller särskilt för kryptovalutaentusiaster som för närvarande bor i Kanada. Bitbuy är baserat i Toronto, Ontario, men har visioner om att betjäna handlare och investerare över hela världen.

Alla som gynnar EOS framför andra projekt som Ethereum eller Bitcoin kan enkelt få tag på vissa med företagets webbplats eller mobilapp. Att registrera sig för att komma igång är lika enkelt som att ange en e-postadress och välja ett lösenord.

Användare kan bli omedelbart verifierade och sedan finansiera sina konton via Interac e-transfer eller banköverföring. Då är det enkelt att köpa EOS och ta ut det till en personlig plånbok.

Om du vill sälja EOS-tokens för kanadensiska dollar är processen lika enkel. Sälj bara och ta sedan ut kanadensiska dollar.

Hur man köper EOS (internationellt) med kreditkort

Att köpa EOS med ett kreditkort gör det möjligt för investerare att komma in i projektet direkt. Det kostar dock en avgift som vanligtvis ligger mellan tre och 5% av transaktionen. Det skulle vara mycket vi pratade om traditionella banker, men i blockchain-världen är det ganska bra.

Coinbase.com är förmodligen det mest igenkännliga alternativet för detta. Det var den första webbplatsen som direkt erbjuder kryptoköp via kreditkort i massskala, och börsen kontrollerar en stor del av marknaden. EOS har varit tillgänglig för omedelbar köp på plattformen sedan maj 2019.

Att köpa EOS på en börs

Redan registrerad till Bitbuy? För att få EOS måste användare utföra en marknad eller begränsa orderutbyte av Bitcoin mot EOS-tokens. Detta måste göras med hjälp av BTC / EOS-handelsparet i orderboken. Orderboken visar alla köp- och försäljningspriser för närvarande på marknaden. Användare kan antingen klicka på priserna i orderboken eller manuellt ange önskat pris. Handeln för EOS kommer att genomföras när det finns en köpare eller säljare på andra sidan av transaktionen som är villiga att betala samma marknad eller begränsa pris.

Läs mer om EOS genom att besöka projektets webbplats

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me