Mysteriet bak 20 XRP-avgift for krusningsadresse

Hvis du ikke visste det ennå, ble Bitcoin introdusert for at vi skulle ha et alternativ utenfor tradisjonelle banksystemer og til og med velge bort det om nødvendig.

Imidlertid, etter en økning i kravene til Bitcoin, utbredte mange kryptovalutaer, og nå er det mer enn 1300 som vi snakker i dag!

En av dem er Ripple, som i øyeblikket for å skrive denne artikkelen er på nummer 3 på CoinMarketCap og har til og med truet Bitcoins dominans en gang i blant.

Bare for å sette det i perspektiv, fra januar 2017 til januar 2018, steg Ripple med en hastighet på +37.000%,  en forbløffende skikkelse. For å forenkle det ytterligere, hvis du ville ha investert $ 100 i begynnelsen av 2017, ville verdien av det i dag være $ 37.000!

Hvis du holder bort disse vanvittige samlingene et øyeblikk, er det noen få grunnleggende forskjeller når det gjelder bruk av Ripple fordi det ikke er som Bitcoin eller Litecoin. Det er fordi det kontrolleres av et selskap (sentralisert) og er laget for banker. For å bruke Ripple i daglige aktiviteter, må du også være oppmerksom på noen få ting du ikke ser i noen annen kryptovaluta per nå..

  • Topp 5 nettsteder å kjøpe Ripple (XRP)

En av disse tingene er ’20 XRP ’reserve at Ripple tar betalt for å bruke Ripple-kryptokurrency som er ganske forvirrende og mystisk for mange av oss til nå. Og dette mysteriet er motivasjonen min for å skrive denne artikkelen og fortelle deg den faktiske årsaken bak ’20 XRP reserve ‘.

Dette er faktisk et av de vanligste spørsmålene vi har blitt spurt av CoinSutra-lesere. Når de prøver å sette opp en Ripple-lommebok, blir de bedt om å overføre 20 XRP først for å aktivere lommeboken. Dette bringer også opp andre spørsmål som:

  • Er 20 XRP borte, eller kan vi bruke den i fremtiden?
  • Er det en måte å omgå Ripple-lommebokens 20 XRP-avgifter?

Hva er 20 XRP Ripple Reserve?

Ripple er et unikt krypto aktivum som har innebygde regler for minimumsbalanse for bruk av hovedboken.

I likhet med minimumsbalansekravene til tradisjonelle banker, krever Ripple at du gjør det sette inn og opprettholde en balanse større enn 20 XRP til enhver tid for å bruke hovedboken.

Så når du har finansiert Ripple-lommebokadressen din med 20 XRP eller mer, vil kontoen din være aktiv og brukbar. Dette er et engangskrav for en bestemt ny ringadresse som du alltid trenger å vedlikeholde. Når det er oppfylt, er det veldig likt å bruke Bitcoin eller Litecoin.

Hvorfor krever Ripple-lommebøker minst 20 XRP??

20 XRP-avgiftsstrukturen håndheves på Ripple blockchain for å gjøre den til en anti-spam reskontro der folk ikke unødvendige åpner lommebøker. Fra og med i dag, når du har satt inn 20 XRP, disse kan ikke trekkes tilbake, noe som kan eller ikke kan endre seg i fremtiden.

Ripples offisielle uttalelse om reserven:

XRP Ledger gjelder reservekrav, i XRP, for å beskytte den delte globale hovedboken mot å bli for stor som følge av spam eller ondsinnet bruk. Målet er å begrense veksten av hovedboken for å matche forbedringer i teknologien, slik at en nåværende varenivåmaskin alltid kan passe den nåværende hovedboken i RAM og hele reskontrohistorikken på disken..

Å sende inn transaksjoner, må en adresse inneholde et minimumsbeløp XRP i den delte globale hovedboken. Du kan ikke sende denne XRP til andre adresser. For å finansiere en ny adresse, må du sende nok XRP for å oppfylle reservekravet.

Ripple.com

Hva trenger du å gjøre?

Nå som du vet at Ripple-adresser eller lommebøker har dette spesielle kravet, bør du alltid initialisere / finansiere ripple-lommebokadressen din med minst 20 XRP.

  • Tommelfingerregel: Forsikre deg alltid om at dine utgående XRP-midler er minst 20 XRP når du sender til en ufinansiert XRP-lommebok

Den beste, men enkle måten er å huske denne tommelfingerregelen, og du vil aldri gå galt.

Husk også at hvis du sender mindre enn 20 XRP til en ufinansiert eller initialisert ringadresse, vil transaksjonen mislykkes fordi kravet til protokollnivået er minimum 20 XRP på en ufinansiert eller ubrukt adresse.

Hva skjer hvis du ikke har «Minimum 20 XRP»?

Ingenting skjer hvis du ikke har minst 20 XRP-reserver på ringadressen din, men du kan ikke bruke den før du har minst 20 XRP på den. Enhver konto under 20 XRP vil bli ansett som ikke-eksisterende.

Noen lommebøker og tjenester vil også vise deg en melding som minner deg om den utilgjengelige minimumsreserven og at kontoen din ikke er aktiv. For å aktivere det, må du sende noe XRP på det til det oppfyller minimum 20 XRP-kriterier.

Konklusjon

Dette kan virke forvirrende, men jeg har gjort mitt beste for å avdekke mysteriet bak kravet om ‘minimum 20 XRP’.

For å gjøre saken mer forvirrende, krever noen børser som Poloniex 20 XRP for innskuddsreserver, mens andre som Bittrex og Binance ikke gjør det.

Jeg vet også at 20 XRP er mye i dagens tid (ca. 80-90 USD). Så teknisk hvis du går for å kjøpe $ 100 XRP, vil du faktisk få Ripple verdt $ 10 fordi de resterende $ 80-90 vil bli låst opp som reserve.

Det er alt fra min side i denne artikkelen. Del dine tanker i kommentarseksjonen nedenfor.

Hvis denne artikkelen hjalp med å fjerne tvilen din om 20 XRP-mysteriet, vennligst del det med vennene dine på Facebook & Twitter!

Her er noen andre håndplukkede artikler du kan lese videre:

  • Ripple (XRP) Wallet – Beste lommebøker for Ripple
  • Topp 5 nettsteder å kjøpe Ripple (XRP)
  • Hvilke kryptovalutaer støttes av Ledger Wallet?
  • Beste pålitelige Bitcoin Gold Wallets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me