Hur man enkelt konverterar Bitcoin (BTC) till Ripple (XRP)

Nyligen gick den populära kryptovalutan Ripple berserk och steg till nyare höjder. Så mycket att människor över hela världen ville köpa den och boka vinster.

För de av er som inte vet vad Ripple är är det en kryptovaluta som är känd som bankens valuta.

Men som de flesta av er vet går inte kryptovalutor och banker hand i hand, varför den här valutan snubblades av de mest välinformerade människorna. Med detta sagt kan det inte förnekas att investerare gjorde enorma vinster från Ripple förra året.

Ripple (XRP) har för närvarande det tredje högsta marknadskapitalet i kryptovalutavärlden.

Bara under den senaste månaden har priserna gått från $ 0,25 till $ 2,10 och ser ut att det kommer att öka ytterligare i år.

På grund av detta hyperrally har Ripple återigen fångat uppmärksamheten hos många investerare runt om i världen som fortfarande försöker investera i det.

Om du redan har BTC kan du använda någon av följande metoder för att konvertera dem till XRP.

Hur man byter XRP mot BTC

Det finns flera sätt att byta och köpa XRP för BTC, men för denna skrivning kommer jag bara att lista de sätt som vi personligen har använt och är säkra på.

1. Changelly (för omedelbar utbyte)

Changelly är ett populärt kryptovalutaväxlingsutbyte som ger dig snabb tillgång till olika kryptovalutor i utbyte mot BTC.

Det bästa – det finns inget behov av en KYC eller andra långa formulärregistreringar för att använda Changelly.

Changelly kräver dock att du registrerar dig med ett e-post-ID, men du kan använda ett alias om du inte vill avslöja din identitet. Jag använder personligen Changelly för deras konkurrenskraftiga växelkurser och synliga transaktionshistorik för spårning.

Du kommer att behöva följande saker för att få Ripple från Changelly:

  1. XRP-adress där du vill få dina Ripple-tokens. (Välj XRP plånbok)
  2. Några Bitcoins att byta mot Ripple.

Gå mot CoinSutras Cryptocurrency Exchange – Changelly och följ stegen i den här guiden.

Notera: Den här guiden visar hur du köper Ripple i utbyte mot BTC steg för steg, så du behöver inte oroa dig för någonting.

Konvertera BTC till Ripple on Changelly

2. Binance

Binance Ripple

Binance är mitt favoritutbyte av kryptovaluta och ju mer jag säger om det, desto mindre känns det på grund av dess fantastiska tjänst för kryptorum.

Binance startade från Kina och avslutade sin ICO i mitten av 2017. Sedan dess har den vuxit exponentiellt och placeras nu som numero uno utbyte av kryptovaluta. Den har mer än 140 altcoins listade på den som bara ökar.

Du kan också få Ripple från Binance exchange om du redan har BTC.

Ripple (XRP) kan köpas och bytas mot BTC från Binance i följande handelspar och volymen är också ganska anständig för stora order:

  • Stödt XRP-par: XRP / BTC,

Binance har också en mobilapp för personer som vill byta XRP mot BTC när du är på språng. Här är en kort video som går igenom mobilappens användargränssnitt.

Du måste överföra BTC och sedan byta ut den mot XRP. Processen är densamma som visas i videon ovan.

Konvertera BTC till Ripple on Binance

3. Huobi Pro

Huobi Pro – ett ledande globalt utbyte av digitala tillgångar är ett varumärke som tillhör Huobi Global. Huobi Global är en världsledande grupp av finansiella tjänster för kryptovalutor.

Att komma igång med Huobi är enkelt. Du måste registrera dig med ditt e-post-ID och ange ett lösenord. Men för högre uttagsgränser måste du skicka in dina dokument för KYC.

Huobi Pro stöder mer än 248 kryptovalutapar på sin plattform inklusive Ripple.

  • Stödt XRP-par: XRP / BTC, XRP / USDT, XRP / HT

Konvertera Ripple på Huobi Pro

4. Bitfinex

Fram till Binance tillkom var Bitfinex utbytet med den högsta volymen. Det är dock fortfarande i de tre bästa börserna när det gäller volym.

Intressant är det också bland de tre bästa för att tillhandahålla likviditet för XRP / BTC-par, vilket betyder att det är en idealisk plats för alla att byta XRP mot BTC.

Den enda nackdelen är att den inte är så snabb som Changelly eller Binance eftersom deras registreringsprocess och KYC-verifiering vanligtvis tar 15-20 arbetsdagar. Förbered dig därför i god tid om du vill använda Bitfinex. För att komma igång med Bitfinex måste du registrera dig, verifiera ditt ID, och autentisera dig själv.

Det som är bra är att när du blir uttråkad av webbversionen eller vill handla på språng kan du använda Bitfinex Android och iOS mobilappar för att konvertera din BTC till XRP.

  • Stödt XRP-par: XRP / BTC

Konvertera BTC till Ripple på Bitfinex

Slutsats – Bästa sätten att konvertera BTC till XRP

Jag har listat några av de mest effektiva sätten att konvertera BTC till XRP så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Ett försiktighetsord: Jag har sett många människor förlora sina kryptos genom att hålla dem på utbytesplånböcker. CoinSutra avskräcker denna praxis öppet. Så om du är en bag-HODLer av XRP, skulle jag rekommendera att du får Ledger Nano S hårdvaruplånbok som säkerställer att du har total kontroll över dina mynt.

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Här är några handplockade artiklar som du kan läsa nästa:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me