Hvorfor DeFi er grunnleggende sterk til tross for korreksjon i Ethereum, ERC-20 Tokens

Siden høydepunktene i august og september har toppmynter i den desentraliserte finanssektoren (DeFi) stupt dramatisk. VirgoX markedsdata indikerer at mynter som Chainlink (LINK), Curve DAO Token (CRV) og Yearn.finance (YFI) har falt over 50% fra høyde.

En analyse publisert 4. oktober av krypto-aktivforhandleren “Ceteris Paribus” fant at den gjennomsnittlige DeFi-mynten var nede 65% fra sommerens høyder.

Bak kulissene fortsetter imidlertid innovasjon og utvikling i DeFi-rommet å øke i et raskt klipp. Dette bør resultere i en gjenoppretting av prisen på DeFi-mynter over tid når grunnleggende trender begynner å oppveie ren spekulasjon.

On-Chain Trends Show DeFi Remains Fundamentally Strong

Kjedetrender viser at fundamentalt sett er DeFi sterkere enn noensinne.

Data fra DeFiPulse, en kryptovaluta-dataleverandør, indikerer at den totale verdien av tokens locked (TVL) i DeFi-kontrakter holder seg på $ 11 milliarder dollar. Ved begynnelsen av året var denne beregningen nærmere 500 milliarder dollar. Selv på toppen av sommermøtet satt desentralisert finans TVL nærmere 9 milliarder dollar.

Den jevne veksten i denne viktige beregningen viser at det er en økende mengde kapital og et økende antall brukere som ønsker å utnytte DeFi til å generere avkastning.

Spencer Noon, sjef for DTC Capital, også fremhevet en serie beregninger som indikerer at fundamentalt sett er DeFi sterkere enn noensinne.

Kjedeanalytikeren og investoren bemerket at DeFi-adopsjonen begynner å bli “parabolsk”.

Blant andre datatrender er mer enn 3% av all ETH for øyeblikket deponert i Uniswap, Uniswap-daglige volumer slår ofte Coinbase, desentraliserte lån har nådd $ 2,3 milliarder til sammen, og antall DeFi-brukere passerte nylig milepælen på 500 000 brukere.

Teknologisk utvikling fortsetter

Avgjørende for neste vekstfase i det desentraliserte finansområdet er teknologisk utvikling. Brukere og kapital vil tross alt stagnere hvis innovasjon flatlines og viktige brukeropplevelsesproblemer vedvarer.

Vi har nylig sett lanseringen av en rekke prosjekter som er satt til å ta DeFi til neste nivå. Disse inkluderer Rari Capital, en DeFi-avkastningsaggregat eller smart pengeforvalter som står for smarte kontraktsrisikoer, og BarnBridge, som prøver å sikre på DeFi-plassen for å stryke ut kapitaleffektivitet..

Å gå tilbake, det har også vært en tilstrømning av teknologisk utvikling rundt skaleringsløsninger for blokkjeder som Ethereum. På grunn av aktivitetsstrømmen om sommeren ble Ethereum raskt ubrukelig ettersom transaksjonsgebyrene raskt økte og transaksjonstidene ble redusert.

Ethereum 2.0-oppgraderingen, som vil revidere Ethereum-blockchain ved å implementere to teknologier som deles og Proof of Stake, er satt til å begynne å rulle ut i november eller desember. Også en rekke selskaper som Matter Labs og Optimism har jobbet med andre-lags skaleringsløsninger som vil føre til transaksjonskostnader og ganger lavere.

Hvorfor DeFi er grunnleggende sterk – institusjonelle innstrømninger

Institusjonelle spillere begynner å gå inn i DeFi-rommet.

Crypto-asset analytiker Qiao Wang sa at han fra sine kontakter har sett en tilstrømning av Silicon Valley-interesse i rommet. Han tenker at dette vil skape en tilstrømning av vekst og innovasjon, som kan kulminere i en boble i årene fremover:

“Det ser ut til at Silicon Valley endelig oppdaget DeFi. Relativt til kryptoinnfødte er de karakteristisk sent. De var sent med BTC, ETH, og denne gangen DeFi. Men hvis historien er noen indikasjon, vil de sprøyte den opp og skape en enorm boble ut av den i de kommende årene. “

Vi ser institusjonell innflytelse med innganger til DeFi av firmaer som Mike Novogratz’s Galaxy Digital. Galaxy Digital er en krypto-handelsbank grunnlagt av Novogratz, en tidligere Goldman Sachs-partner. Galaxy Digital investerte i det kryptofokuserte fondet ParaFi Capital.

Legendariske ventureinvestorer som Naval Ravikant, a16z og Sequoia legger også merke til plassen.

VirgoX støtter utvikling av DeFi og Stablecoin

VirgoX fortsetter å støtte utviklingen i DeFi.

VirgoX har listet en serie av de fremste myntene i rommet, inkludert men ikke begrenset til Yearn.finance (YFI), Ampleforth (AMPL), DFI.Money (YFII), SushiSwap (SUSHI) og Compound (COMP).

VirgoX fokuserer også på å støtte veksten i stallmynt. På VirgoX ser vi stablecoins som avgjørende for veksten av desentralisert finansiering, da det gir institusjonelle aktører muligheten til å sikre den sterke volatilitetsrisikoen i krypto.

Som en børs fokuserer VirgoX på å tilrettelegge for stablecoin-handler. VirgoX er den første handelsplattformen som støtter en rekke stablecoin-til-stablecoin-handelspar. Disse parene er avgjørende for utviklingen av DeFi-rommet, da det gjør det mulig for brukere å veksle mellom mynter for å maksimere avkastningen i rommet.

Viktigheten av stablecoins strekker seg utover DeFi også.

De kan være nyttige i e-handel, sammen med oppgjør mellom globale selskaper som kanskje vil finne betalingsskinner raskere enn banker. Å sende en stablecoin på Ethereum koster for eksempel under en dollar og under ett minutt for transaksjonen å behandle. Sammenlignet med banker og bankoverføringer er stablecoins effektive betalingsmåter.

Med en mangel på amerikanske dollar globalt relatert til COVID-19-pandemien, har stablecoins også sett en økning i adopsjonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me