Ledger Nano S Review: Saker att veta innan du beställer Ledger Wallet

 • Var ska jag lagra bitcoins för maximal säkerhet?
 • Är en hårdvaruplånbok som Ledger Nano S värt att köpa?
 • Är Ledger Nano S säker?
 • Hur fungerar Ledger Nano S?
 • Varför kan jag inte lämna mina bitcoins på utbyte?

Det här är bara några av de många frågor som vi alla går igenom när vi väljer att köpa en hårdvaruplånbok. Förra året stod jag också inför samma dilemma och jag var inte säker på om jag skulle investera nära $ 59 för att köpa Ledger Nano S.

Ledger Nano S

Denna detaljerade och omfattande recension är utformad så att du kan svara på den mycket viktiga frågan: “Ska jag köpa Ledger Nano S?”

Men innan något annat …

Bakgrunden till hur jag utvecklades som användare av Bitcoin-plånbok:

Jag gillade alltid Bitcoin som en bit teknik, men jag tänkte aldrig investera i eller köpa några bitcoins. Senare, efter att jag upptäckt några Bitcoin-börser och blev ännu mer intresserad av teknik, bestämde jag mig äntligen för att köpa mina första bitcoins. Till en början lagrade jag dem på börser.

Men senare lärde jag mig att detta är riskabelt eftersom det inte finns någon garanti för att de fortfarande kommer att vara där när jag vill använda dem.

Vid den tiden började jag använda MyCelium-mobilplånboken för att lagra dessa bitcoins. Vi vet dock alla hur enkelt det är att hacka en mobiltelefon. Att vara från informationsteknologifältet och ha ett stort intresse för informationssäkerhet visste jag att det inte var klokt att lita på min mobiltelefon för att ha stora mängder Bitcoin och andra kryptovalutor.

Det var då jag upptäckte pappersplånböcker, som lät som det bästa alternativet för att hålla Bitcoin under en lång tid, men det verkade fortfarande lite för obekvämt.

Efter att ha tillbringat otaliga nätter med att lära mig om olika typer av kryptoplånböcker och vilka metoder som skulle hålla min Bitcoin mest säker upptäckte jag en enkel hårdvaruplånbok: Ledger Nano S.

Baserat på min forskning lät det här som en solid plånbok, men jag ville inte tro på andras ord förrän jag själv såg att det var värdefullt. Vid den tiden hade jag två bitcoins (vardera värt $ 1200 då), och min investering på Bitcoin hade redan fördubblats, så att spendera $ 59 var inget problem alls.

Jag var som, “Vad fan … Låt mig beställa detta. I värsta fall kommer jag att dela en recension och ber världen att inte slösa bort sina pengar. ” Men åh pojke, jag var så långt borta från det värsta fallet …

En fin dag fick jag min Ledger Nano S.

Samma dag överförde jag alla mina bitcoins till den nyinköpta plånboken.

Det var väldigt enkelt.

Inom en timme kunde jag säkra alla mina bitcoins på min helt nya Ledger Nano S.

 • “Hej, hård! Ska jag köpa Ledger Nano S? ”

Mitt svar är: Definitivt.

Fortsätt och beställ det direkt.

Medan denna plånbok ger dig fullständig säkerhet, ger den dig också något mer ovärderligt: ​​sinnesro.

Beställ Ledger Nano S (gratis frakt)

Överraskande saker om Ledger Nano S

Så vad är så speciellt med Ledger Nano S??

Är inte alla hårdvaruplånböcker säkra i en offline-miljö?

Tja, här är skillnaden:

 • Du kan använda Ledger Nano S för att lagra ETH, ETC, Dash, Ripple, Stratis, ZCash, Litecoin, NEO, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Viacoin och några andra altvalutor (inklusive BTC). Du kan se en fullständig lista här.
 • Eftersom det är en HD-plånbok styr du många konton för alla kryptovalutor som stöds. Detta innebär att alla kryptor som lagras här kommer att vara säkra med samma reservnyckel. Så låt oss säga att du lagrar Bitcoin för dina vänner eller familj, du kan märka kontot för dem och hålla dem säkra som om de vore dina egna.
 • Ledger stöder alla ERC-tokens när de används med MyEtherWallet. Jag har redan testat detta.
 • Ledger är kompatibel med Windows, Mac, Linux och Chrome OS. Det kan också anslutas till din Android-enhet med en OTG-kabel.
 • För att ta emot Bitcoin behöver din Ledger Nano S inte vara ansluten till en dator. Du kan ta emot Bitcoin även om din Ledger är offline.

Fina poäng baserat på våra läsares frågor:

 • Du kan lagra obegränsat mynt.
 • När du uppdaterar din plånbok behöver du inte överföra mynt till någonstans. Efter uppdatering och återställning visas alla mynt automatiskt igen.
 • Ledger Nano S fungerar med Windows, Linux, Mac, Android-telefon.

Den enkla handlingen att kunna lagra andra kryptovalutor på den här plånboken har för mig gjort hela köpet helt värt.

Ledger Nano S-funktioner

De fortsätter att lägga till stöd för nyare kryptor för sina kunder, inklusive nya Bitcoin Cash. Detta visar att de verkligen sätter sina kunders intressen först och inte bara vill sälja saker till dig.

Vad sägs om säkerheten för Ledger Nano S?

Låt oss nu prata om säkerheten i Ledger Nano S och varför den är så pålitlig. Obs! För ännu fler säkerhetsalternativ, kolla in dess mer sofistikerade motsvarighet – Ledger Blue.

Hur säkerställer Ledger Nano S säkerhet?

Din dator och mobil kan enkelt hackas. När hackare kan hacka flera miljoner dollar-servrar (i huvudsak stora datorer), bör våra mindre system också ses som lika sårbara.

Ledger har ett separat chip och skärm för att mildra det potentiella säkerhetsfelet hos vissa appar som tar slumpmässiga skärmdumpar av mobil- och bärbara skärmar..

När vi hanterar någon Bitcoin-plånbok är en viktig sak som vi alla behöver göra att anteckna frönyckeln / återställningsfrasen. När denna återställningsfras visas på en mobil eller datorskärm blir den mottaglig för hacking.

Ledger Nano S Security

När du använder Ledger Nano S visas fröordet på OLED-skärmen som bara du kan se. Och det är ingen överdrift att säga att den här säkerhetsfunktionen ensam gör dina Bitcoin-innehav säkra.

Dessutom sker det mesta av arbetet som att kontrollera Bitcoin-saldon och kontohantering via en stationär app medan din Ledger Nano S fortfarande är ansluten till datorn via en USB-kabel.

Ledger Nano S

När du skickar Bitcoins till någon måste du tillåta transaktionen genom att trycka på vissa knappar på din Ledger. Så även om din dator är hackad kommer en hacker inte att kunna överföra dessa bitcoins eftersom de inte har fysisk tillgång till din Ledger Nano S.

Fler säkerhetsfunktioner:

 • Din Bitcoin privata nyckel lagras i en säker sektion av själva enheten. Det lämnar aldrig enheten och därför finns det inget sätt för en hackare att komma till den.
 • Ledger Nano S är HD-plånbok. Det betyder att varje gång du får pengar får du en ny mottagningsadress. Detta förbättrar din integritet till stor del.
 • Du kan också underteckna ett meddelande med Ledger Nano S för att bevisa att du äger adressen. Du kan använda den här funktionen i framtiden när du går vidare i din Bitcoin- och kryptovalutanvändning.

Det finns fler fördelar med att använda Ledger Nano S som du kommer att upptäcka när du blir mer bekväm med enheten.

Om du bestämmer dig för om du ska köpa eller inte ska du inse att det kommer att förbättra hur du interagerar med kryptor i hög grad.

Jag föreslår starkt att du får en nu.

Några viktiga saker att veta innan du beställer Ledger Nano S:

 • På grund av hög efterfrågan är leveransen inte direkt. Därför bör du beställa det ASAP för att komma vidare i kön.
 • Beställ ledger endast från den officiella webbplatsen här.
 • Ledger erbjuder Ledger Nano S och Ledger Nano X, och båda är fantastiska. Ledger Nano X levereras med mer minne och erbjuder Bluetooth-anslutningsfunktioner, vilket fungerar bra på mobiltelefoner. Om prissättning inte är ett problem, skulle jag alltid rekommendera att köpa den moderna versionen som är Ledger Nano X. Men om du vill göra budgetshopping, så gör Ledger Nano S jobbet bra.

Om möjligt bör du beställa två. Du kan använda en som säkerhetskopia om du reser mycket. Detta gör det också möjligt för dig att ha ännu mer säkerhet när du hanterar kryptos.

Beställ Ledger Nano S plånbok

Hur fungerar Ledger Nano S?

Här är en kort videoserie som hjälper dig att lära dig allt om Ledger Nano S från grunden. Titta bara på dem så vet du om hur du tar säkerhetskopior av fröord, ansluter till din Android-enhet, skickar / tar emot mynt, etc.

Jag har använt Ledger the Nano S under de senaste två åren, och jag kan med säkerhet rekommendera detta till dig. De flesta av mina vänner använder redan den här plånboken och de använder den för bara ett syfte:

Att hålla sina Bitcoin säkra.

Besök Ledger-webbplatsen

Vanliga frågor om Ledger Nano S

F. Vad händer om du tappar din Ledger Nano S?

S: Du kan beställa en ny och återställa dina pengar med din nyckel. Du kan också återställa ditt utsäde på någon annan populär Bitcoin-plånbok som MyCelium, GreenBits, Electrum och CoPay.

F. Om Ledger stöder en ny kryptovaluta-token (Ex: Monero), måste jag beställa en ny Ledger?

A. Nej, du kan lagra nyligen stödda kryptovalutor på din befintliga Ledger. Den här delen är enkel och du kan lära dig detta genom att titta på ovanstående videospellista.

F. Hur många kryptovalutor stödjer Ledger Nano S?

A. Ledger stöder BTC, BitcoinCash, ETH, ETC, LTC, Dash, Stratis, Komodo, Ripple och zCash. De fortsätter att lägga till stöd för nya kryptovalutor varannan månad.

Stödda-Cryptocurrency-Ledger

Uppdatering: Nu finns det mer än 700 kryptovalutor / token just nu stöds av Ledger Nano S.

F. Kommer återhämtningsfrasen att återställa alla ytterligare kryptovalutor?

A. Ja. En enda återställningsfras stöder alla kryptovalutor. Du kan återställa valutakurvor (som du använder på din Ledger-enhet) med samma återställningsfras.

F. Vad händer om du glömmer Ledger Nano S-kod?

A. Du kan återställa din Ledger Nano S till fabriksinställningarna genom att ange fel stift tre gånger. Du måste då återställa din plånbok med hjälp av reservnyckeln på 24 ord.

F. Ledger Nano S eller Ledger Nano X: Vilken ska jag köpa?

A. Ledger Nano X är den moderna versionen av Ledger Nano S, och det är dyrare. Båda versionerna är bärbara och fungerar bra för att lagra flera kryptovalutor. Jag skulle varje dag rekommendera dig att köpa Ledger Nano X över Ledger Nano S, eftersom den erbjuder mer minne och låter dig ansluta till telefonen via Bluetooth-funktionen. Men om ditt syfte bara är att lagra 1-2 mynt som Bitcoin, Ethereum, fungerar Ledger Nano S bara bra och är billigare. Du kan också beställa båda enheterna och använda samma seed-nyckel för att konfigurera dem båda. På så sätt kan en enhet användas som en reservenhet.

Ledger Nano S Review: Är det värt det?

Uppenbarligen kan du säga att jag är ett stort fan av den här lilla enheten. Det har förändrat spelet helt för mig eftersom jag inte längre behöver oroa mig för att mina mynt blir hackade eller stulna.

Till skillnad från en vanlig plånbok som lagrar kontanter, även om någon stjäl den här plånboken, kommer de inte att kunna få pengarna eftersom de inte känner till min nål eller frönyckel. Detta gör det riktigt säkert.

Sammantaget finns det inget bättre än Ledger Nano S om du letar efter den bästa hårdvaruplånboken.

Äger du en Ledger Nano S? Är du nöjd med din upplevelse? Vad är din recension? Dela din erfarenhet med mig i kommentarerna nedan!

Besök produktsidan för Ledger Nano S

Känner du någon som kan dra nytta av en Ledger-enhet? Dela det här inlägget med dem!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me