Bästa Lisk-plånböcker att förvara LSK säkert

Efter en kort lugn i världen av kryptovalutor verkar kryptomarknaden stabiliseras igen och ser bra ut för att ta världen med storm igen.

Värdet av Bitcoin, liksom andra altcoins, har också börjat stiga. Men ett altcoin som började från cent förra året efter sin genomsnittliga ICO på 6 miljoner USD finns nu i toppen av kryptovalutatabellen efter marknadsvärde.

Myntet är Lisk, aka LSK. Med altcoins som Lisk som blir populära och värdefulla finns det en naturlig efterfrågan på säkra plånböcker för att hålla dem säkra (en Lisk-enhet är cirka $ 11 enligt CoinMarketCap).

Därför trodde jag att det bara är lämpligt att täcka de bästa plånböckerna för att hålla dina Lisk-tokens säkra.

Bästa Lisk-plånböcker för att säkert lagra Lisk Crypto – LSK

1. Lisk Nano (Desktop Wallet)

Lisk Nano Plånbok

Lisk Nano är den officiella lätta GUI-plånboken som utvecklats av Lisk-teamet.

Denna plånbok kräver inte att du laddar ner hela blockchain och du ansluter automatiskt till Lisk-fullnoder som hostas av Lisk foundation. Därför behövs ingen synkronisering. Du kan skicka och ta emot LSK-tokens med det enkla och lättanvända gränssnittet för denna plånbok där du får tillgång till ett par offentliga / privata nycklar.

Avancerade användare kan också använda funktioner som omröstning av delegater och kan göra den andra lösenfrasen för säkerheten för nätverket / fonderna via Lisk Nano.

Håll dina LSK-tokens säkra! ⚠️ Med tillströmningen av nya samhällsmedlemmar vill vi ge alla råd när det gäller lagring $ LSK, använd bara tjänstemannen #Lisk Nano plånbok för att undvika potentiella bedrägerier.

– Lisk (@LiskHQ) 16 november 2017

Lisk Nano stöder för närvarande Windows, Linux och Mac.

Ladda ner Lisk Nano

2. Lisk Hub (Webb & Desktop Wallet)

Lisk Hub är den nya LSK-plånboken som introducerades under Lisk-omstart.

Men det är mer än bara en plånbok eftersom det är en allt-i-ett-lösning för att hantera ditt Lisk-ID, komma åt och skicka LSK-tokens, samt rösta på delegater. Den kombinerar funktionalitet från den tidigare plånboken och blockchain explorer.

I framtiden kommer Lisk Hub att ha en DEX (decentraliserad växel), sidkedjeregistrering och möjligheten att starta din egen ICO.

Denna plånbok låter dig också göra vissa andra saker som:

 • Delegerad registrering
 • Smide eller staking av Lisk
 • Lisk blockchain explorer för spårning.

Dessutom styr du i den här plånboken dina medel via ett giltigt frö eller lösenfras som översätts till offentliga / privata nycklar så att du kan ta emot / skicka / lagra LSK-tokens sömlöst.

Lisk Hub stöder för närvarande Windows och Mac.

Ladda ner Lisk Hub

3. Lisk pappersplånbok

Lisk pappersplånbok

Liskpappersplånbok är ett annat bra alternativ för att frysa dina LSK-tokens.

När du först besöker den här länken för att skapa en Lisk-pappersplånbok kommer den att be dig att slumpmässigt flytta markören för att generera slumpmässiga byte för en unik pappersplånbok.

Pappers-plånbok-slumpmässighet

Om du är bekväm med att använda en pappersplånbok är detta ett av de bra alternativen att gå vidare. Det är också meningsfullt om du är en lång tid HODLer.

Notera: Detta är en inofficiell plånbok för LSK, det rekommenderar vi dig ladda ner källkoden och öppna index.html i din webbläsare utan internetåtkomst och skapa sedan en plånbok för dig själv.

4. Lisk befälhavare (CLI Desktop Wallet)

Lisk Commander (tidigare känd som Lisky) är kommandoradsgränssnittet för Lisk blockchain.

Detta är en annan officiell Lisk-plånbok som utvecklats och underhålls av Lisk-teamet. Skillnaden är att det här är en CLI-plånbok, vilket betyder att den styrs av kommandoradsuppmaningar.

Lisk Commander låter dig kommunicera med en fjärransluten eller lokal nod och utföra Lisk-relaterad funktionalitet med ett interaktivt eller icke-interaktivt kommandoradsverktyg.

Denna plånbok är för avancerade användare som är bekväma med kommandospråket. I den här plånboken kan du lagra, skicka och ta emot dina LSK-tokens.

5. Lisk Core (Desktop Wallet)

Lisk Core är också den officiella plånboken som utvecklats av Lisk-teamet för Lisk-användare, men till skillnad från Lisk Nano är Lisk Core en fullnodplånbok.

En plånbok med full nod innebär att du måste ha full blockchain-synkronisering.

Med den här plånboken kan du göra många saker som:

 • Skicka / ta emot / lagra LSK-tokens
 • Smide / stapla belöningar eftersom LSK är POS-krypto
 • Komplett API-utveckling för utvecklare

Denna Lisk rekommenderas starkt endast för användning av tekniskt avancerade användare. Om du fortfarande vill ha en känsla av det, hänvisa deras officiella installationsinstruktioner.

Slutsats

Jag vet att några av er kanske undrar varför jag inte har listat någon hårdvara eller mobilplånbok för Lisk. Men till din förvåning och min finns det inget sådant plånbokstöd för LSK än.

Ändå minns jag att det finns en som heter Freewallet, som har utvecklat mobilplånboksversionerna för LSK-tokens för både Android och iOS men vi rekommenderar det verkligen inte eftersom vi inte har granskat det ännu.

Dessutom har den här plånboken haft en hel del kritik tidigare. Så om du fortfarande vill använda den, gör det på egen risk.

Å andra sidan finns det samtal om att LSK stöds av Ledger Nano S men jag tror att det fortfarande finns tid för det. Jag tror också hur Ledger Nano S införlivar stöd för olika altcoins, det är en måste-enhet och det kommer att vara den första hårdvaran som stöder LSK, när det händer. För att veta mer om kryptovalutor som stöds av Ledger, se vår exklusiva täckning av den här.

Varning: Jag HODL några Lisk-tokens och tror verkligen på projektet. Det har ett anständigt team och en ständigt framåtblickande ledare Max Kordek med vilken jag hade en lång chatt i september 2017 på India Blockchain Week. Om du vill veta mer om Lisk bör du definitivt lyssna på min konversation med Max.

Och här är uppföljningsintervjun med With Thomas Schouten, Marketing Lead, Lisk @ Token2049 Conference 2018.

Jag hoppas att detta hjälper dig att göra ett bättre val!

Det är dags att du delar ditt val med oss: Vilken LSK plånbok använder du? Använder du någon av ovanstående LSK-plånböcker? Har jag saknat någon LSK-plånbok på den här listan? Låt mig veta dina tankar i kommentarerna nedan!

Här är några andra handplockade inlägg som du bör läsa nästa:

 • Bästa DASH plånböcker: Säker lagring av din Dash
 • De 8 bästa Litecoin-plånböckerna för enkel åtkomst & säkerhet
 • Bästa Ethereum [ETH] plånböcker att använda 2019
 • Bästa pålitliga Bitcoin guldplånböcker
 • Markera skillnaden mellan att svepa & Importera privata nycklar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me