De 7 bästa kanadensiska valutabörserna [Uppdaterad]

Att gå in i 2020, köpa Bitcoin och kryptovaluta i Kanada kan vara en svår process. Ja, det finns många alternativ, men det finns också många faktorer att tänka på när du väljer vilken plattform som passar dig. I den här artikeln delar vi upp vilka detaljer som ska övervägas och betygsätter våra bästa kanadensiska kryptovalutautbyten som är specifikt tillgängliga för kanadensare. Om du letar efter internationella börser, kolla in vårt utbytesgranskningspost eller vår omfattande guide om hur du köper Bitcoin över hela världen. Så låt oss ta en titt på våra bästa kanadensiska kryptovalutabörser!

7 bästa kanadensiska valutabörser

Kundservice

Om du är nybörjare med att köpa och sälja digital valuta kommer kundtjänst att vara viktig för dig. Det är mer troligt att du kommer att ha frågor på vägen. Det är en helt ny värld där ute, och att använda en plattform med förstklassigt kundsupportteam hjälper dig att navigera.

Kanadensiska bankförhållanden

Om du vet något om det kanadensiska banksystemet vet du att regler, KYC och efterlevnad är namnet på spelet. Internationella börser har haft svårt att komma in på den kanadensiska marknaden eftersom de inte kan få bankkonton i Kanada. Lyckligtvis finns det en mängd hemma odlade kanadensiska kryptovalutabörser som har etablerat bankrelationer lokalt och har inga problem att acceptera dina insättningar i kanadensiska dollar.

Finansieringsmetoder

På tal om kanadensiska dollar är det alltid klokt att finansiera ditt konto med kanadensiska dollar, såvida du inte vill brännas av valutakursavgifter. Numera finns det alternativ att finansiera med kontanter, kreditkort, banköverföring eller Interac e-transfer. Se till att finansieringsmetoden du vill använda stöds på din börs och se upp för avgifterna för varje metod. Kreditkortstransaktioner kan debiteras upp till 10% avgifter! De flesta ansedda kanadensiska plattformar är registrerade hos FINTRAC, och deras Money Services Business-licens kan vara finns på deras hemsida.

Handelsfunktioner

Om du bara vill köpa en liten mängd digital valuta kanske avancerade handelsfunktioner inte är mycket viktiga för dig. Om du vill sälja, handla mellan valutor eller marginalhandel vill du undersöka vilka funktioner varje börs kan erbjuda. Börser uppgraderar ständigt sina plattformar, så se till att du har den senaste informationen direkt från källan. Merparten av denna information finns på en börssupport eller FAQ-sektionen.

Priser och avgifter

Det finns ett brett spektrum av avgiftsstrukturer och spotprissättning på kanadensiska kryptovalutabörser, och det finns många saker att tänka på när man jämför dem. Vissa börser tar ut en fast transaktionsavgift, som kan vara så hög som 6%, medan andra tar ut anspråk att de tar ut nollavgifter men lägger till en ytterligare spread på det pris kunden betalar. För att jämföra avgifter är det bäst att kolla in information på varje börsplats. För att jämföra priser, CBIX.ca är ett utmärkt verktyg som visar ett antal kanadensiska alternativ.

Baserat på vår forskning, 7 bästa kanadensiska Cryptocurrency Exchange är:

 1. Bitbuy – Bästa övergripande kanadensiska Crypto Exchange
 2. Bitvo
 3. MyBtc
 4. Kraken
 5. Ndax
 6. Coinfield
 7. VirgoCX

7 bästa kanadensiska valutabörser

1) Bitbuy

Bitbuy är vårt främsta val som det bästa stället att köpa och sälja kryptovaluta online i Kanada. Online-plattformen grundades 2013 som InstaBT, med ett uppdrag att ge säker, enkel och snabb tillgång till Bitcoin. Ommärkt som Bitbuy 2016, gör plattformen fortfarande bra på sitt ursprungliga uppdrag alla dessa år senare och är en av de mest populära plattformarna i Kanada.

Bitbuy levererar snabb och omfattande kundsupport och förutom deras omfattande supportguide och biljettsystem ger de ett avgiftsfritt nummer för användare att ringa in för att prata direkt med en kundsupportagent. Registrerings- och verifieringsprocessen är också mycket enkel och tar vanligtvis bara några minuter att slutföra. Bitbuy följer kanadensiska KYC-regler och har ett automatiserat verifieringssystem implementerat. Ange bara grundläggande information om dig själv för att bli verifierad. Webbplatsen har en snygg och lättanvänd design och är optimerad för mobila webbläsare för enkel handel när du är på språng. De har också egna resurser för nybörjare, inklusive en omfattande guide för att köpa Bitcoin i Kanada.

Plattformen är inte bara för nybörjare, eftersom erfarna användare kommer att njuta av de snabba omgångstiderna som Bitbuy erbjuder. Erfarenhetshandlare kan använda Bitbuy ‘Pro Trade’ för att göra krypto till kryptotransaktioner, använda begränsningsorder och se live orderboken. Bitbuy erbjuder också ett OTC-skrivbord för kunder som vill göra stora transaktioner till ett bra pris. Vändningstiderna är blixtsnabba, eftersom de flesta kontantinsättningar och uttag behandlas inom några timmar. Crypto-hålltider är också minimala, eftersom endast det första kryptotrycket hålls i 1-2 dagar.

Fördelar:

 • Lätt att använda
 • Bra kundservice
 • Låga avgifter
 • Bra spotpriser
 • Konsekventa funktionsuppgraderingar
 • Starka bankrelationer

Nackdelar:

 • Inga avancerade handelsfunktioner ännu
 • Ingen marginalhandel
 • Endast 5 mynt som kan bytas ut

2) Bitvo

Vi har listat Bitvo (www.bitvo.com) för det andra eftersom det är den mest funktionsrika plattformen i det kanadensiska landskapet. Bitvo grundades 2018 och är ett kryptovalutautbyte som underlättar att köpa, sälja och handla kryptovalutor genom sin bästa hemsida och mobilapplikationer. Bitvo erbjuder sju olika kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ether, XRP, Bitcoin Cash, Litecoin, Dash, Ethereum Classic och QCAD, Kanadas första stabila mynt utformat för massmarknaden.

Bitvo skiljer sig genom att göra transaktioner i kryptovalutor enklare än någon annan och erbjuda egna funktioner som Bitvo garanti samma dag, de Bitvo kontantkort och tekniska analysverktyg. Handlare som är nya inom rymden kan dra nytta av Bitvos snabba köp och försäljningar till marknadspriser. Mer erfarna handlare kan använda skärmen Advance Trading, som ger tillgång till en live orderbok och möjliggör mer sofistikerade ordertyper som begränsnings- och stoppförluster..

Bitvo erbjuder också ett OTC-skrivbord som ger dig kontakt med livehandlare för att utföra större order. Bitvo Same Day-garantin innebär omedelbar kontoregistrering, insättningar och uttag som behandlas samma dag som mottagits och live kundsupport 24/7/365. Bitvo garanterar allt detta eller det erbjuder att återbetala dina avgifter. Och när det gäller avgifter, erbjuder Bitvo några av de lägsta i branschen med gratis insättningar på alla metoder, noll handelsavgifter och en låg uttagsavgift på 1%. Visa® Bitvo Cash Card tillåter kunder att spendera direkt från sitt Bitvo-konto var som helst Visa® accepteras eller ta ut kontanter på över 2 miljoner bankomater globalt.

Dessutom hanteras och ägs Bitvo av en grupp kompetenta, transparenta och kvalificerade individer som består av erfarna finansmarknader och professionella betalningshanterare (läs mer om teamet här). Slutligen gör Bitvo säkerhet en högsta prioritet. Företaget har aldrig tappat kundmedel. Fiat-fonder lagras i stora kanadensiska banker och CDIC-försäkrade. Kryptovalutor lagras i kylförvaring som är beläget i en extern tredjeparts finansiell institution och endast tillgänglig via flera signaturer.

Fördelar:

 • Snabba och pålitliga transaktioner
 • Bra kundsupport via telefon, onlinechatt eller e-post
 • Bitvo kontantkort – spendera direkt från ditt konto
 • Webb- och mobilapplikationer tillgängliga
 • Lägsta avgifter i branschen
 • Stor inventering med 8 olika mynt

Nackdelar:

 • Ingen marginalhandel ännu

3) MyBTC.ca

MyBTC.ca är en förenklad kanadensisk plattform som kommer på nummer 3 på vår lista. Det är en lättanvänd webbplats och erbjuder en mängd olika finansieringsmetoder som inkluderar Interac e-transfer, Interac Online, Flexepin, Bank Wire och Cash eller Interac Debet-kort hos Canada Post.  

En stor funktion på webbplatsen är möjligheten för användare att köpa och skicka direkt till en plånbokadress utan att behöva vänta med att ta ut den från en växel och / eller betala uttagsavgifter. Om du vill utföra din beställning måste du slutföra KYC för att kunna använda tjänsten. KYC är dock snabbt på MyBTC.ca, med verifieringar som vanligtvis behandlas inom en timme men senast samma dag. 

Med två former av KYC-verifiering kan du välja mellan att skicka dina identitetskrav till deras verifieringsteam för intern granskning, eller så kan du slutföra det personligen på Canada Post.

Om du väljer den interna metoden kommer du att uppmanas att skicka en närbild av ditt regeringsutfärdade foto-ID och en selfie av dig själv som håller ditt ID via deras säkra och krypterade filöverföringsverktyg.

För dig som är mer integritetsorienterad och inte har något emot att lämna din plats hemma kan du begära att slutföra KYC-verifiering på någon av de 6 000+ Canada Post-platserna över hela landet. Du måste ta med ditt regeringsutfärdade fotolegitimation, bevis på uppehållstillstånd och visa den unika streckkoden som du skickar via e-post MyBTC.ca, för kontorist att skanna.

Tips: Medan du är på Canada Post kan du också finansiera din MyBTC.ca kontot med kontant- eller debetalternativet. Mer information finns i finansieringsalternativet här.

Om du behöver support med hög beröring kan du kommunicera med dem via e-post, telefonsamtal, sms eller Facebook messenger.

Användare som vill sälja sin Bitcoin måste dock leta någon annanstans, eftersom det verkar vara en köpplattform. Övergripande, MyBTC.ca är ett grundläggande men ändå pålitligt val för användare som kanske letar efter ett förenklat sätt att komma in på marknaden.

Fördelar:

 • Ett enkelt alternativ för små inköp
 • Direkta finansieringsalternativ tillgängliga
 • Utmärkt kundsupport
 • Snabb KYC & kontofinansiering

Nackdelar:

 • Ingen försäljning
 • Endast BTC tillgänglig för köp
 • Avgifter högre än genomsnittet

4) Kraken

Bästa kanadensiska Cryptocurrency Exchange

Kraken är ett väletablerat internationellt kryptovalutautbyte, ursprungligen baserat i San Francisco. Kraken tillåter användare att finansiera sina konton i kanadensiska dollar och har flera kanadensiska handelspar. Kraken driver ett litet kontor i Halifax, Nova Scotia, som hanterar deras kanadensiska verksamhet och support.

Kraken har begränsade finansieringsalternativ jämfört med andra kanadensiska börser. För närvarande är det enda sättet att sätta in kanadensiska dollar på Kraken via banköverföring, vilket innebär att du måste resa fysiskt till din bank och behandla en banköverföring för att kunna använda tjänsten. Visst inte den mest bekväma finansieringsmetoden, men om du är villig att slutföra processen är Kraken en bra plattform att använda för avancerade funktioner.

Kanske är deras bästa funktion, Kraken tillåter användare att marginalhandla, vilket innebär att användare kan låna pengar för att köpa digitala tillgångar. Detta är en avancerad taktik som kan vara knepig, men det kan vara lönsamt om du vet vad du gör.

Kraken erbjuder också rabatter till handlare med hög volym, något som inte många andra börser erbjuder. Även om Kraken erbjuder några av de bästa funktionsuppsättningarna och ett urval av många altcoins, lider det av brist på popularitet i Kanada. Några av de CAD-parningar som de erbjuder har låg handelsvolym, vilket innebär att om du planerar att köpa ett stort belopp kan du stöta på prisavdrag och betala ett högre pris som du hade hoppats på din digitala valuta. Kraken drar nytta av att vara ett internationellt topputbyte och har bra stöd samt ständiga uppgraderingar.

Fördelar:

 • Låga avgifter
 • Marginalhandel
 • Avancerad handelsplattform med många funktioner

Nackdelar:

 • Begränsade finansieringsalternativ
 • Låg volym för Altcoin / CAD-parningar

5) NDAX

Bästa kanadensiska Cryptocurrency Exchange

NDAX, eller National Digital Asset Exchange, är en relativt ny börs baserad i Calgary, Alberta. De kommer på plats 5 på vår lista som mer av en upp och kommande, med hopp om att de kommer att bli ett av Kanadas mer använda börser. Officiellt var den mjuka lanseringen i maj 2018 och de har inte marknadsfört aggressivt på marknaden.

Plattformen i sig erbjuder omedelbara verifieringar, flera CAD-insättningsmetoder och några avancerade ordertyper. Förutom marknads- och begränsningsorder erbjuder de också de mer avancerade typerna för fyllning eller död, stopp, stoppbegränsning och efterföljande stopporder. Dessa skulle verkligen vara av intresse för avancerade handlare. Problemet hittills med NDAX är att inte många använder växeln. I skrivande stund var deras 24-timmars volym drygt 1 BTC, eller $ 5000 CAD. Fram till att NDAX-volymen tar fart kommer handlare att ha svårt att dra full nytta av de tillgängliga avancerade funktionerna.

Fördelar:

 • Avancerade funktioner
 • Modern design
 • Unika Altcoin / CAD-par

Nackdelar:

 • Låg volym
 • Dålig kundservice
 • Ingen marginalhandel

6) Coinfield

Bästa kanadensiska Cryptocurrency Exchange

Coinfield är en annan relativt ny börs i det kanadensiska kryptovalutorummet, som just lanserades i februari 2018. I november 2018 samarbetade Coinfield med Ripple och började använda XRP som basvaluta med flera XRP-handelspar. Coinfield lade nyligen till ytterligare 61 andra länder än Kanada, så deras fokus har bytt till att vara mer ett internationellt XRP-baserat alternativ snarare än ett utbyte för kanadensare.

För det mesta har Coinfield byggt upp ett gott rykte online men vissa användare har klagat på att uttagsavgifterna är för höga.

Coinfield har gjort ett bra jobb genom att föra en plattform till marknaden som är värd professionella handlare. Coinfield stöder dock inte volymrabatter till frekventa handlare eller erbjuder marginalhandel som ofta är funktioner som många yrkes kryptohandlare letar efter.

Fördelar:

 • XRP-handelspar
 • Elegant gränssnitt
 • Låga avgifter

Nackdelar:

 • Ingen marginalhandel
 • Mindre fokus på kanadensisk marknadsplats
 • Ingen enkel handel

7) VirgoCX

Virgocx

VirgoCX , en registrerad MSB, grundades 2018 och en nyligen framträdande populär fiat till kryptobörs baserad från Toronto Canada. Det har några viktiga funktioner som gör att det blir en av våra bästa rekommendationer. VirgoCX erbjuder för närvarande en noll handelsavgift & Ingen insättningsavgift och med en låg 1% uttagsavgift. Avgiftsschemat verkar vara en av de lägsta leverantörerna i landet.

VirgoCX gör det också möjligt för kunder att köpa små till medelstora mängder kryptovaluta utan någon prisavdrag. VirgoCX har flest toppmynthandelspar och alla verkar ha konkurrenskraftiga priser.

Den har en automatisk KYC-verifieringsprocess som bara behöver lite grundläggande information för att matas in. Användare blir vanligtvis verifierade ganska snabbt. Den har flera betalningsmetoder som e-överföring och banköverföring, så att kunder kan finansiera konton eller ta ut pengar så snart som inom 30 minuter. Det har ett starkt bankförhållande med ett par ansedda bankpartner inom Kanada (CDIC försäkrade) så att användarna inte behöver oroa sig för förseningen i fiat-behandlingen.

Med VirgoCX OTC-skrivbord kan kunder handla alla större mynt med belopp över 30 000 CAD. Handlare får avveckling samma dag och stora volymer kan fyllas med konkurrenskraftiga priser. OTC-skrivbordstäckningen är ganska omfattande för att tillgodose vardagar och helgbehov.

FÖRDELAR: 

 • Nollhandel & insättningsavgift
 • Konkurrenskraftiga myntpriser
 • Lätt att använda och snabbt att verifiera
 • Partnerskap med Ledger- försäkringsskyddad plånboksteknik
 • Snabba insättningar och uttag
 • 24/7 kundsupport

NACKDELAR: 

 • Ingen marginalhandel
 • Ingen kredit- / betalkortsbehandling ännu

Kanadensiska kryptovalutabörser: slutsats

Att välja den perfekta kanadensiska kryptoutbytesplattformen för dina specifika behov kan vara en svår och tidskrävande process. Kom ihåg att vara uppmärksam på avgifter, rykte, säkerhet, verifieringsprocesser. Kom ihåg att du inte är begränsad till att bara använda en kryptovalutautbyte. Förhoppningsvis kommer informationen att hjälpa dig att bestämma vilken utbytesplattform du vill använda.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me