Trust Wallet Review: En lommebok du faktisk kan stole på

Jeg kan ikke understreke nok om hvor viktig det er å ha den rette kryptovaluta-lommeboken for sikkerheten til dine kryptofond.

Men å finne riktig lommebok kan utfordre, gitt mange muligheter der ute i markedet. Maskinvarelommebøker er de sikreste, men man kan ikke ha det hele tiden.

Derfor er det viktig å ha sikre, brukervennlige mobillommebøker for å bruke kryptofondene dine mens du er på farten.

Tidligere har nesten alle mobile lommebøker, enten for Ethereum eller Bitcoin, møtt problemer knyttet til deres sikkerhet.

Det er vanskelig å utvikle en sikker lommebok for mobil, fordi vi ikke er kjent med å utvikle blockchain-lommebøker. Og med dette som vårt første skudd for å bygge slike verktøy, vil feil sikkert skje.

Men en lommebok blir bygget i stil og helt sikkert for å sette et mål for andre som kommer – Stol på lommeboken. Vi vil grave dypere inn i det i dag basert på følgende punkter.

 • Hva er Trust Wallet?
 • Trust Wallet-funksjoner
 • Støttede valutaer
 • Støttede plattformer
 • Siste tanker

Hva er Trust Wallet?

Trust lommebok er en sikker, åpen kildekode mobil lommebok for Ethereum og Ethereum tokens. Trust lommebok er også en web3-nettleser som lar deg få tilgang til Ethereum DApps.

Trust lommebok fungerer med alle Bitcoin-, ERC20- og ERC223-tokens og støtter hovedblokkjedene i Ethereum-økosystemet.

Med Trust lommebok får du en fullstendig revidert lommebok som er kompetent nok til å lagre, sende og motta alle Ethereum-baserte tokens. Åh, og du har full kontroll over dine private nøkler!

Fenomenal, ikke sant?

Trust Wallet-funksjoner

 • Intuitivt og enkelt

Trust lommebok gir et veldig intuitivt brukergrensesnitt for å administrere og lagre Ethereum og Ethereum-baserte tokens. Dette er ingen overdrivelse. Du kan finne ut av det med bare ett blikk. Jeg har ikke brukt denne lommeboken ennå, men jeg har allerede kløende fingre på grunn av den kompakte brukergrensesnittet, som også er full av funksjoner.

 • Sikker & Sikre

Trust Wallet UI

Med Trust lommebok får du sikkerhetskryptering på banknivå og har også mulighet for PIN og biometri for å forbedre sikkerheten din. Ettersom det er en klientbasert lommebok, har du alltid kontroll over midlene dine.

 • HD lommebok

Som moderne crypto lommebøker, er Trust lommebok også en HD lommebok der du ikke trenger å ta en sikkerhetskopi av hvert offentlig / privat nøkkelpar. I stedet kan du fortsette å bruke den samme lommeboken, og den vil sikkerhetskopiere ting i bakgrunnen. Men frøet kreves sikkerhetskopiert for å få tilgang til lommeboken din.

 • Egendefinert avgift & Gass

Med Trust lommebok får du også frihet til å konfigurere bensinprisen, bensingrensen og dermed tilpasse transaksjonsgebyret med disse to variablene. Hvis du vil vite mer om gass, gassgrense, kan du lese dette: Ethereum-Ether, Ether Gas, Gas Limit, Gas Price & Avgifter

 • ERC20 & ERC223

Støtte for ERC20- og ERC223-tokens er et must i moderne Ethereum-lommebøker, og Trust-lommeboken støtter disse tokens i et veldig enkelt brukergrensesnitt. I en annen artikkel vil vi snakke om hvordan vi kan legge til disse tokens i Trust lommebok.

 • Innebygd Exchange

KyberNetwork: En desentralisert utvekslingstjeneste er også innebygd Trust-lommeboken slik at brukerne kan bytte tokens ved hjelp av appen.

 • Se på hvilken som helst kald lommebok

Med Trust-lommebokens klokkefunksjon kan man se ytelsen til andre tokens som er lagret på Trezor eller Ledger Nano S. På denne måten kan du holde et øye og heller ikke risikere å miste dine private nøkler gitt at de er i fryselageret.

 • DApp-nettleser

DApp-nettleser er deres mest spennende funksjon. Ved å bruke Trust-lommebok kan du få tilgang til alle web3-applikasjoner, bedre kjent som desentraliserte apper som CryptoKitties eller IDEX. Med denne funksjonen ønsker Trust lommebok å lage et fellesskap av desentraliserte apper som er tilgjengelige via Trust lommebok.

Støttede kryptovalutaer

Trust lommebok er en komplett lommebok for økosystemet Bitcoin og Ethereum. For øyeblikket er mer enn 20.000 tokens bygget over Ethereum blockchain tilgjengelig via Trust lommebok.

MetaMask-støttede valutaer

Støttet plattform

Trust lommebok er klar for en mobilgenerering, ettersom de har både iOS- og Android-støtte tilgjengelig for Ethereum, Ethereum-tokens og andre Ethereum DApps.

Endelige tanker: Er Trust Wallet Safe?

Trust lommebok har eksistert en stund og er utvilsomt godt testet av tid, så du kan stole på det med pengene dine.

Videre har Trust lommeboken utarbeidet en omfattende sikkerhetsgjennomgangssak for å bevise sin verdi i markedet. Og jeg skal ennå se en så grundig sikkerhetsanmeldelse av en annen mobil lommebok i kryptosfæren.

Uansett hvor mye trygt en lommebok for mobil eller programvare er, skal man imidlertid aldri lagre formuen sin i den.

For det anbefaler vi på det sterkeste at du bruker Ledger Nano-lignende hardware-lommebøker. For daglig bruk, og få tilgang til favoritt DApps, kan du bruke Trust lommebok.

 • Støttet operativsystem: Android & iOS
 • Innebygd Exchange: Populære Dapps
 • Private nøkler: Kontrollert av eier
 • Koste: Gratis å bruke
 • Segwit aktivert: Nei

Til slutt har Binance anskaffet Trust lommeboken, som i seg selv snakker om kvaliteten.

Glad for å kunngjøre det @TrustWalletApp blir en del av @binance!

Vårt fokus og mål vil forbli det samme – å bygge et flott produkt for brukerne våre.https://t.co/Z3ghz3n0tW pic.twitter.com/jYMHOG3iX0

– Tillit – Crypto Wallet (@TrustWalletApp) 31. juli 2018

Det er alt fra min side i introduksjonen av Trust Wallet. Jeg kommer snart tilbake med noe mer interessant veldig snart.

Imidlertid, hvis du er veldig spent på å bruke Trust Wallet akkurat nå, kan du prøve den på Android & iOS plattform.

Jeg håper denne detaljerte analysen hjelper deg med å ta den riktige avgjørelsen. Del din mening med oss ​​i kommentarene nedenfor!

Del dette innlegget med nettverket ditt på Twitter & Facebook!

Her er noen andre håndplukkede artikler du kan lese videre:

 • 9 beste DApps på Ethereum-plattformen du kan bruke akkurat nå
 • Hvordan sende Ethereum fra en hovedbok Nano S maskinvarepung
 • Hvordan få en Bitcoin-adresse & Hvorfor det er viktig
 • Beste Bitcoin / Altcoin lommebøker for iOS-enheter
 • 5 forskjellige typer Crypto-lommebøker du bør vite om

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me