Slik overfører du bitcoins fra en papirlommebok til en storbokslommebok

Med populariteten til hardware-lommebøker som når nye høyder, beveger mange seg nå fra papirlommebøker til Ledger Nano S-lignende hardware-lommebøker.

Og hvorfor ikke! Maskinvarelommebøker er mer overlegne når det gjelder sikkerheten til bitcoins og også mer brukervennlige enn papirlommebøker.

Les: Hvordan lage en Bitcoin Paper Wallet & Hvordan bruke Bitcoins

For de uinnvidde er maskinvarepunger maskinvareenheter som ligner på en flash-stasjon og brukes til å lagre bitcoins, mens en papirlommebok er et stykke papir med et par offentlige og private nøkler trykt på..

Papirlommebøker var mer populære de første kryptodagene, da det ikke var noen maskinvarepunger. Men nå med en mengde alternativer i hardware-lommebøker, er det dumt å risikere myntene dine på et papir. (Vi liker Ledger Nano S lommebok mest, da den har alt man trenger !!)

Mange investorer har nå begynt å forstå dette poenget nå og vil migrere fra papirlommebøker til maskinvarepunger som Nano S. Men problemet er at de blir sittende fast når de prøver å migrere fordi det ikke er noen direkte måte å gjøre det på.

Forvirret? La meg forklare.

Det er ingen direkte vei til overfør bitcoins fra en papirlommebok til hovedbokslommebok og det er derfor mange møter vanskeligheter.

Men det er en indirekte måte du kan gjøre det samme på, og det er det jeg er her for å dele med deg i dag.

Sende BTC fra papirlommebok til hovedbokslommebok

Merk: Man kan ikke sende BTC direkte fra en papirlommebok til Ledger per nå. For dette må du bruke en tredje mellomprogramvare / mobil lommebok og deretter sende BTC til Ledger. (I fremtiden kan du forvente at en innebygd funksjonalitet i Ledger Nano S vil gjøre det direkte).

Trinn 1. Installer en mobil lommebok på mobilen din hvis du ikke har den. Jeg installerte Coinomi-lommeboken på Android-smarttelefonen min for denne opplæringen.

Coinomi lommebok

Steg 2. Lag en ny lommebok med Conomi.

Merk: Hold ordene dine veldig trygge mens du setter opp den nye lommeboken for første gang.

Ny lommebok med Conomi

Trinn 3. Gå nå til ‘Bitcoin’ lommebok i Coinomis grensesnitt, som vil se ut:

Bitcoin lommebok i Coinomi

Trinn 4. Etter å ha klikket på ‘Bitcoin’, vil du se dette skjermbildet.

Bitcoin Coinomi

Trinn 5. Klikk nå på de tre punktene som vist på bildet over for å se skjermen nedenfor.

Feie lommebok

Trinn 6. Klikk på alternativet ‘Sweep wallet’ som vist på bildet ovenfor for å se dette:

Fei papirlommebok

Trinn 7. Velg nå ‘Bitcoin’ i rullegardinmenyen ‘Motta med’ og skann de private nøklene fra papirlommeboken.

Merk: Coinomi støtter bare WIF, BIP38, & mini private nøkkelformater.

Trinn 8. Når dette er gjort og myntene dine er importert (feid), vil de gjenspeiles i Coinomi-lommeboken din.

Huske: Det anbefales alltid å feie papirlommeboken din inn i en programvarelommebok i stedet for å importere den. Her er de detaljerte grunnene til å gjøre det: Fremhev forskjellen mellom feiing & Importerer private nøkler.

Nå er myntene dine i Coinomi, og du må overføre dem til Ledger Nano S. For dette må du få tak i Ledger Nanos gyldige Bitcoin-adresse som du vil motta bitcoins på. Følg trinnene nedenfor for dette:

Trinn 9. Start Bitcoin Ledger Wallet-applikasjonen på enheten din.

Bitcoin Ledger Wallet

Trinn 10. Koble Ledger Nano S til enheten (PC / mobil) og låse den opp med PIN-koden. Husk: Ikke del denne PIN-koden med noen, for når du bruker denne PIN-koden, kan alle komme inn på Ledger Nano S hvis de har tilgang til enheten.

Ledger Nano S

Trinn 11. Når Ledger-enheten er koblet til, åpner du Bitcoin-applikasjonen på enheten. Du blir bedt om å velge Bitcoin eller Bitcoin kontanter. Velg ‘Bitcoin’.

Bitcoin-applikasjon

Trinn 12. Etter at du har valgt ‘Bitcoin’, vil appen be deg om å velge ‘Legacy’ eller ‘Segwit’ adresser. I dette tilfellet må du velge “Legacy” hvis du vil at BTC på “Legacy” -adresser som starter med siffer “1” eller “Segwit” hvis du vil at BTC på “Segwit” -adresser som starter med “3”.

I dette tilfellet velger jeg segwit fordi bruk av segwit har mange fordeler du kan lese her. For å benytte deg av disse fordelene, bør du også migrere til segwit ved hjelp av denne trinnvise veiledningen.

Adressetype

Trinn 13. Klikk på ‘Segwit’. Synkroniseringen bør ta noen sekunder å ta deg til Segwit blockchain.

Legacy blockchain

Trinn 14. Etter synkroniseringen vil du kunne se denne skjermen på lommeboken din. Her vil du se kontoene dine, saldo, send, motta og innstillingsalternativer.

Motta BTC i Ledger Nano S

Trinn 15. Klikk på ‘Motta’ som vist på bildet ovenfor for å se dette skjermbildet der en forgrunnsvindu vil be deg om å velge ‘Konto til kreditt’. Hvis du bruker Ledger Nano S for første gang, vil det bare vise deg en konto.

Vis adresse på enheten

Trinn 16. Klikk nå på ‘Vis adresse på enhet’ som vist ovenfor. Hvis du ser nøye etter, er det et notat som sier: motta bare penger på denne adressen hvis den samsvarer med den som vises på enheten din.

Bitcoin-adresse

For dette må du kontrollere om adressen som vises i Ledger-appen og adressen som vises på din faktiske maskinvareenhet, er den samme. Når begge er bekreftet og matchet, er du god til å fortsette.

Adresse på Ledger hardware wallet

Trinn 17. Når adressene er matchet, betyr det at den viste adressen er trygg å motta BTC.

Trinn 18. Nå kan du skanne QR-koden i trinn 16 fra Coinomi mobil lommebok eller kopiere og lime inn adressen som vises i reskontro-appen der du vil motta bitcoins..

Trinn 11. Nå må du legge inn relevante detaljer i det viste grensesnittet til Coinomi-lommeboken. Når du har lagt inn detaljene og bare trykket på send fra lommeboken og vent på at transaksjonen skal reflektere over Blockchain explorer.

Bitcoin lommebok

Konklusjon: Overføring av Bitcoin fra en papirlommebok

Husk alltid at du bør vente på seks bekreftelser på blockchain for å vurdere en transaksjon som vellykket.

Og til slutt, hvis du ikke har begynt å bruke Ledger Nano S, bør du bruke den, da den har mange nyttige funksjoner som kan gjøre administrering av flere kryptovalutaer problemfri.

Kjøp alltid Ledger Nano S fra den offisielle nettsiden og lær grundig hvordan du setter opp og bruker Ledger Nano S gjennom vår eksklusive videoopplæringsserie på samme.

Hvis du liker innlegget, kan du dele det med kretsen din!

Her er noen flere håndplukkede artikler du bør lese neste:

  • 5 beste Ubiq lommebøker for lagring av UBQ
  • Airdrops In Cryptocurrency: Alt en nybegynner trenger å vite
  • De 5 beste Bitcoin-lommebøkene du bør bruke til lagring av BTC

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me