MyEtherWallet gjennomgang: Hvordan bruke Myetherwallet (Beginner’s Guide)

Hvis du HODL-kryptovalutaer, vet du sannsynligvis hvor flott det føles å kontrollere pengene dine.

Å eie kryptokurver er ikke noe barns lek. Det medfører at du følger den beste sikkerhetspraksis for både online og kryptoverdenen.

Det er alle andre slags farer når du HODL-kryptovalutaer på børser. Den ene er utvekslingshacks.

Men vi er ikke her for å diskutere utvekslingshacks. I stedet vil vi diskutere en Ethereum-lommebok, dvs. MyEtherWallet. Hvis du HODL Ethereum eller ERC20-tokens, vil beslutningen om å velge riktig ETH-lommebok avgjøre skjebnen til dine beholdninger.

MyEtherWallet er et gratis Ethereum & ERC20 lommeboklient som gjør det enklere for deg å administrere, lagre, motta, & overføre Ether- og ERC20-tokens. Anbefalt av veteraner i bransjen og CoinSutra, dette snakker mye om seg selv.

I denne gjennomgangen vil jeg vise deg hva denne lommeboken har å tilby deg og hvordan du kan holde ETH- og ERC20-tokens trygge.

Hva er MyEtherWallet (MEW)?

Hva er MyEtherWallet

MyEtherWallet er et kjent navn for de som bruker Ethereum eller ERC20-tokens.

Men hvis du ikke er klar over MEW ennå, er det en enkel introduksjon til det:

MyEtherWallet er en gratis, åpen kildekode, varm lommebok på klientsiden som lar deg samhandle med Ethereum blockchain. Og under dette forblir du full kontroll over dine private nøkler, og dermed pengene dine.

MEW har sitt nettbaserte grensesnitt i tillegg til et Chrome-utvidelsesversjon men for denne opplæringen vil vi holde omfanget begrenset til nettversjonen.

I webgrensesnittet kan du enten administrere Ether og andre tokens direkte eller administrere dem via MEW på Ledger Nano S, Trezor, Digital Bitbox eller MetaMask. I denne opplæringen vil vi bare se hvordan du direkte administrerer tokens på nettversjonen av MEW direkte.

Utforske funksjoner i MEW

 • Intuitivt brukergrensesnitt

MEW-ERC-20-poletter

Jeg har brukt MEW de siste to årene og har funnet UI veldig nyttig og brukervennlig. I tillegg har de laget lommeboken på en måte som man vil kunne flytte fra ett alternativ til et annet på en jevn måte. Det samme grensesnittet støtter også Ethereum & ERC20 slik at brukerne ikke vil ha mye av en læringskurve. Lær her: Hvordan bruke MyEtherWallet effektivt?

 • Tilpasset bensin & Avgift

MyEtherWallet Custom Gas & amp; Avgift

MEW lommebok foreslår passende gassgrense og gasspris mens du sender en transaksjon, men hvis du har det travelt eller deltar i en ICO, kan du tilpasse alternativene for å få transaksjonen bekreftet raskere. Merk: Denne funksjonaliteten er tilgjengelig for både ETH- og ERC20-tokens.

 • Legg til ERC20-tokens

Add-Custom-Token-in-MyEtherWallet

Å legge til ERC20-tokens eller tilpassede tokens er en av de viktigste USP-ene til MEW. Men mange mennesker er ikke klar over denne funksjonaliteten. Dette gjør det enkelt å administrere 100- og 1000-tallet ERC20-tokens & effektiv i en enkelt lommebok. Derfor har vi laget denne DIY-guiden for deg: Steg-for-trinn-veiledningen for å legge til et tilpasset token i MyEtherWallet [MEW]

 • Innebygd Exchange

Det er mer:

Når du blir kjent med at en lommebok har en innebygd bytte, hvordan har du det?

Jeg føler meg bra da jeg kan oppnå så mange ting, inkludert kryptoutveksling fra et enkelt grensesnitt.

Og MEW-lommeboken har den samme funksjonaliteten som er tilgjengelig for brukerne. Under bytteseksjonen til MEW finner du dette alternativet drevet av KyberNetwork & Bity for å hjelpe deg med å bytte ETH og andre tokens.

MyEtherWallet-bytte

 • Få tilgang til forskjellige lommebøker via MEW

Et annet interessant faktum om MEW er:

Det gir deg tilgang til forskjellige Ethereum-lommebøker som en har satt opp i andre lommebøker. For eksempel Trezor eller Ledger Nano S. Noen av disse lommebøkene som du har tilgang til via MEW er, MetaMask / Mist Ledger Wallet, TREZOR, Digital Bitbox, Keystore / JSON File, Mnemonic Phrase, Private Key.

 • Administrer ERC20 & Ether Begge på MEW

Å kontrollere tokens og ether fra et enkelt grensesnitt er også ganske praktisk og morsomt. Her er det første utseendet på lommeboken når du prøver å sende / motta ERC20-tokens og Ether.

MyEtherWallet send motta ERC20-tokens og Ether

Støttede kryptovalutaer

MEW lommebok støtter ETH og alle ERC20-tokens. Så den støtter tusenvis av kryptotokener via et enkelt grensesnitt. Her er en sniktitt på noen av tokens som MEW støtter:

MyEtherWallet-støttede kryptovalutaer

Når du sender ERC20 ut av MEW, må du også sørge for at du velger riktig token i rullegardinmenyen i feltet “Beløp som skal sendes”.

Toke-Selection-in-MEW

Hvis du for eksempel sender PAY-tokens, må du velge PAY i rullegardinmenyen. Hvis du sender OMG, velger du OMG i rullegardinmenyen og så videre.

La oss komme i gang med følgende mål:

 • Hvordan lage en MEW lommebok?
 • Hvordan administrere (sende / motta) Ether på MEW lommebok.
 • Hvordan administrere ERC20-tokens på MEW

Hvordan lage en MEW lommebok?

1. Først må du få tilgang til MEW-lommeboklienten. Du kan få tilgang til den ved hjelp av denne lenken – https://www.myetherwallet.com/#generate-wallet

Merk: Det er mange phishing-svindel rundt MEW, så vær forsiktig og bokmerk den offisielle lenken til MEW-lommeboken og aldri glem å se etter MYETHERWALLET LCC [US] i adressefeltet med sikker https-tilkobling.

2. Når du har fått tilgang til lenken, vil skjermen for første gang se slik ut:

MEW-hjemmesiden

3. Skriv inn et passord som du vil beholde for lommeboken, og klikk på ‘Opprett ny lommebok’. (Merk: Dette passordet krypterer din private nøkkel. Dette fungerer ikke som et frø for å generere nøklene dine. Du trenger passordet som er oppgitt + din private nøkkel for å låse opp lommeboken.

4. Når du klikker på ‘Create New Wallet’, vil du finne en instruksjon om å laste ned ‘Keystore File’ med flere viktige ansvarsfraskrivelser.

Lagre-private-nøkler-på-MEW

5. Etter å ha lest instruksjonene, klikk ‘Last ned Keystore-fil’. Når du er ferdig med det, blir alternativet ‘Fortsett’ aktivert.

MEW-KeyStore-File

6. UTC-filen du ser i bildet ovenfor, må lagres og sikres. Ikke endre navnet eller innholdet på filen i alle fall. Lagre filen på en offline harddisk eller en pennestasjon som du ikke tar online.

7. Klikk på ‘Jeg forstår. Fortsett ‘for å se din private nøkkel.

Save-Your-Private-Keys-MEW

8. Klikk på ‘Print Paper wallet’ for å få en papirlommebok slik: (Valgfri: Anbefales ikke hvis du ikke vet hvordan du skal ta vare på papirlommebøker)

Paper-Wallet-MEW

9. Klikk på ‘Save Your Address’ i # 7 for å gå tilbake til dette skjermbildet:

10. Du har opprettet en ny lommebok på MEW for å administrere Ether og andre tokens.

Hvordan for å administrere (Send / motta) Ether på MEW lommebok?

1. Den nye MEW-kontoen din låses ikke opp umiddelbart. Du må låse den opp først for å bruke den.

2. Det er flere måter å låse opp den, men vi vil holde oss til muligheten for å låse opp lommeboken din via den lagrede ‘Keystore File’ som vi lastet ned i trinn # 5 i første seksjon. Du trenger også passordet du skrev inn i trinn # 2.

3. Velg nå alternativet ‘Keystore File’ som vist nedenfor. Du får tilgang til denne opplåsingsmenyen fra menylinjen til MEW via alternativet ‘Ether & Poletter.

Lås opp-MEW

4. Når du har valgt dette alternativet, blir du bedt om å velge ‘Keystore File’ som vist nedenfor:

Velg-lommebok-fil-MEW

5. Når du har valgt filen, blir du bedt om å angi passordet du opprettet i trinn 1.

Skriv inn passord-MEW

6. Nå, skriv inn passordet ditt og lås opp lommeboken for å se denne skjermen.

MEW-lommebok-grensesnitt

7. Som du kan se på bildet over, er MEW-lommeboken åpen, og du kan se kontoadressen din for å motta ETH eller tokens på den. Bruk ‘Til adresse’ for å sette ETH-adressen til mottakeren og ‘Beløp som skal sendes’. På denne måten kan du få tilgang til din MEW og sende / motta ETH og andre tokens.

Hvordan administrere ERC20-tokens på MEW?

Det er like enkelt å administrere ERC20-tokens på MEW-lommeboken som selve ETH.

1. Når du har låst opp MEW, klikker du på alternativet ‘Vis alle tokens’ som vist i dette bildet.

MEW-ERC-20-poletter

2. Når du klikker på ‘Vis alle tokens’, vil du se en liste over alle MEW-støttede tokens.

MEW-ERC-20-poletter

3. Klikk nå på hvilket som helst token for å laste det inn og aktivere det i MEW. Det vil da gjenspeile balansen mellom disse tokens i MEW.

Loaded-ERC-20-Tokens-on-MEW

4. Hvis tokenet ditt ikke støttes ennå i MEW, kan du legge til det selv ved å taste inn de nødvendige detaljene som vist nedenfor:

Add-Custom-Token-in-MEW

5. På denne måten vil du være i stand til å administrere ERC20-tokens enkelt i MEW.

Få viktige ting å merke seg

 • Din ETH-adresse og token-adresse for ERC20-tokens vil være den samme med mindre du lager forskjellige kontoer. Det anbefales at du bare lager en konto og administrerer alt ved hjelp av det.
 • Når du sender ERC20 ut av MEW, må du også sørge for at du velger riktig token i rullegardinmenyen i feltet “Beløp som skal sendes”.

Toke-Selection-in-MEW

 • Hvis du for eksempel sender PAY-tokens, må du velge PAY i rullegardinmenyen. Hvis du sender OMG, velger du OMG i rullegardinmenyen og så videre.
 • Velg også riktig bensinpris og gassgrense mens du sender ETH eller tokens ut av MEW, hvis ikke transaksjonene dine blir fullført. Bruk denne guiden for å vite mer om begrepet gassgrense og gasspris.

MEW-Bensin-pris

Støttede plattformer

MEW lar deg koble til smarte kontrakter på en privat måte. Den samler ikke inn påloggingsinformasjon og trenger heller ikke noen registrering for å komme i gang.

Det er en slags egenhostet web lommebok og kan derfor brukes med hvilken som helst nettleser og operativsystem. Hvis du trenger Chrome-utvidelser, er det også tilgjengelig for MEW.

Støttede plattformer Web Wallet, Chrome Extension
Personvern Ingen registrering eller personlig informasjon nødvendig
Støtte for smarte kontrakter Ja

Endelige tanker om MEW

MyEtherWallet er en populær lommebok i Ethereum-verdenen. Det er på grunn av årsakene jeg har delt i artikkelen.

Bortsett fra det, hadde den en god del av kritikken. Hackede lommebøker og phishing-angrep har påvirket MEW, men de har taklet det godt ved å utdanne brukere og utstede disse retningslinjene (Source-MEW):

 • Installer EAL, MetaMask eller Cryptonite av Metacert. Eller MyEtherWallet Chrome Extension for å blokkere ondsinnede nettsteder.
 • Sjekk alltid URL: https://www.myetherwallet.com.
 • Forsikre deg alltid om at URL-linjen har MYETHERWALLET INC i grønt.
 • Ikke stol på meldinger eller lenker sendt til deg via e-post, Slack, Reddit, Twitter, etc..
 • Naviger alltid direkte til et nettsted før du skriver inn informasjon. Ikke skriv inn informasjon etter å ha klikket på en lenke fra en melding eller e-post.
 • Installer en AdBlocker og ikke klikk på annonser i søkemotoren din (f.eks. Google).

Phishers sender deg vanligvis en melding med en lenke til et nettsted som ser ut som MyEtherWallet, EtherDelta, Paypal eller banken din, men som ikke er det virkelige nettstedet. De stjeler informasjonen din og stjeler deretter pengene dine. For å bekjempe det, bør man følge de ovennevnte tipsene.

På et veldig grunnleggende nivå gjør MEW enkel administrasjon av ERC20 og ETH. Men hvis du vil bruke MEW til å utveksle krypto, distribuere smarte kontrakter eller delta i ICO, kan du veldig godt gjøre det.

Til slutt er det en ting jeg vil at MEW skal implementere – å holde lommeboken tilgjengelig når man går fra ett alternativ til et annet. (For øyeblikket, når en går fra ett alternativ til et annet i startlinjen, logger den deg automatisk ut).

Nå, la du meg få vite tankene dine om MEW? Har du brukt den før? Hvordan har din erfaring vært Hvilke flere funksjoner vil du se i MEW? Venter på kommentarene dine nedenfor 🙂

Del dette innlegget med nettverket ditt på Twitter & Facebook!

Her er noen andre håndplukkede artikler du kan lese videre:

 • Dette er de 5 beste tilfellene av Ethereum Smart Contracts
 • Hva er Cardano Cryptocurrency (ADA) & Blockchain 3.0
 • Forstå protokollmynter og poletter – nybegynnerveiledningen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me