MyCrypto Vs. MyEtherWallet: Hvilken skal du bruke?

Hvis du har vært oppmerksom på kryptomarkedene de siste månedene, vet du sannsynligvis om forvirringen MyEtherWallet & MyCrypto.

Men hvis du er førstegangstaker, hold deg rundt. Jeg skal avdekke alle fakta om de to.

For det første er MyEtherWallet (MEW) en av de eldste GUI-baserte lommebøkene for Ethereum. Det er fra 2015-tiden da det ikke var noen GUI-lommebøker for Ethereum. Så kom MyEtherWallet ut av kjærligheten til to medstiftere Taylor Monahan og Kosala Hemachandra. Den gang var begge på dagjobben og arbeidet samtidig med å bygge MEW.

Så i 2016 og 2017 vokste de drastisk fra et morsomt prosjekt til et mer seriøst. Takket være krypto- og ICO-boom i 2017 som økte brukerbasen til astronomiske nivåer.

Men i første kvartal av 2018 ble MyEtherWallets Twitter-håndtak endret til MyCrypto, slik at alle ble forvirret, inkluderte vi.

Backstory: MyEtherWallet eller MyCrypto

En gang i februar-mars 2018 ble Twitter-håndtaket til MEW endret til MyCrypto av en av dets medstiftere Taylor Monahan fordi hun var misfornøyd med måten MEW gikk videre og sannsynligvis ønsket å skaffe VC-midler til vekst.

De eksakte årsakene er ukjente til dags dato, men et annet beste estimat fra fakta jeg så på nettet viser meg at det var det økonomiske regnskapsproblemet.

Økonomisk regnskap

Og så ville hun skille seg fra Kosala Hemachandra og vokse lommeboken under navnet MyCrypto.

Men måten hun nærmet seg for å våge et nytt merke var uetisk, og derfor motsatte kryptosamfunnet det.

Søksmål ble anlagt og senere MyEtherWallet-domenet og dets sosiale mediekanaler ble overlevert til Kosala Hemachandra.

Taylor Monahan fortsatte å skrive dette emosjonelle innlegget sammen med veien videre for sin nyfødte baby, dvs. MyCrypto, som eksisterer til dags dato.

Lang historie kort, MyCrypto lommebok er en gaffel med MyEtherWallet kodebase og ble lansert i mai 2018 etter forvirringen skapt av medstifteren Taylor Monahan.

Selvfølgelig har de forbedret kodebasen noe og prøvd å gjøre den relevant for kryptoverdenes stadig skiftende behov, men faktum kan ikke endres at det er en gaffel med populær Ethereum-lommebok, MEW.

MEW har arven fra å aldri bli direkte hacket. Det har imidlertid invitert dårlige skuespillere og phishing-nettsteder på grunn av merkevaren det har skapt.

Men hvis du er noen som vet hvordan du følger grunnleggende sikkerhetspraksis på nettet, er du trygg.

Hva betyr det for MyEtherWallet?

MyEtherWallet

Det betyr ganske enkelt at MEW lommebok nå ledes av Kosala og hans nye team.

Videre uttalte Kosala at han vil fortsette det han startet. Han la også et notat til sitt MEW-samfunn som forteller volumer om hele rotet som skjedde.

Offisiell MyEtherWallet-erklæring

MyCrypto: En ny begynnelse

MyCrypto

MyCrypto-lommeboken ledes av Taylor Monahan og hennes teammedlemmer som hun hyret tidligere for MyEtherWallet.

Dessuten har hun beklaget saken om Twitter-kapring. Dette burde ikke ha vært gjort i utgangspunktet fordi tillit er alt i kryptorommet.

Selv om MyCrypto utvikler seg godt og har lansert nye funksjoner, har det ikke klart å skape et robust samfunn som MyEtherWallet.

Og dette fremgår av mange av brukerens kommentarer til Reddit etter denne splittelsen:

MEW

BitcoinChill-melding

MyCrypto

MEW

Du kan tydelig se en vinner her. Jeg har ikke noe imot MyCrypto, men måten Taylor nærmet seg denne splittelsen på er svært uprofesjonelt og uetisk.

Konklusjon: Veien videre for MyEtherWallet og MyCrypto

Vel, både MEW og MyCrypto er juridisk og teknisk forskjellige enheter.

Som bruker kan du velge en av dem, men jeg vil vente 6 måneder til før jeg bruker MyCrypto. Dessuten vil jeg aldri slutte å bruke MyEtherWallet, da det var den første ETH-lommeboken jeg noensinne har brukt.

Som ny bruker kan du bruke dem begge og se hvilke som passer deg bedre, men husk at dette innebærer risikoen for å administrere to kontoer.

For gamle brukere som vil fortsette å bruke MEW, trenger ingen nye tiltak. Brukere som vil bruke MyCrypto-lommeboken, bør bruke de samme private nøklene eller JSON-filen eller frøet for å få tilgang til ETH-lommeboken på MyCrypto.

Til slutt har MyCrypto et bedre produkt når det gjelder utseende og følelse. De har også lansert sin stasjonære klientlommebok som er et skritt mot utvikling i kryptosfæren. Men MyEtherWallet er heller ikke langt i lanseringen av en iOS-app for MEW-brukere.

Så nå forteller du oss: Hvilken av de to – MEW eller MyCrypto – bruker du?

Hva synes du om MyCrypto Wallet? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Liker dette innlegget? Ikke glem å dele det!

Her er noen andre håndplukkede artikler du må lese for å øke din kunnskap om Cryptocurrency:

  • Hvordan bruke MetaMask Wallet for Ether & Andre ERC20-tokens
  • 5 forskjellige typer Crypto-lommebøker du bør vite om
  • Hvordan velge en Bitcoin-lommebok: den bestemte guiden for nybegynnere
  • Beste smarte kontrakter Ethereum lommebøker
  • Hva er Mnemonic frase & Mnemonic passphrase?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me