Hvorfor CryptoCompare-teamet har valgt hardware lommebøker

Som tittelen sier, har medlemmer av CryptoCompare-teamet valgt Ledger-lommeboken for å holde sin private kryptoholding, inkludert vårt innholdssjef og medlemmer av innholdsteamet. I denne guiden vil vi fortelle deg hvorfor dette er slik.

Kryptovalutaverdenen fortsetter å utvikle seg og sementere seg som en del av det nåværende økonomiske paradigmet, vi fortsetter å se fremveksten av flere nye programvare- og maskinvareløsninger som tar sikte på å forbedre sikkerheten og kontrollere brukerne har over sine kryptoaktiva. Dette er en ekstremt viktig side av kryptovalutainfrastrukturen, ettersom nye brukere må føle seg trygge for å dra full nytte av kryptovalutaen.

Flere selskaper over hele verden har slitt daglig med å hindre livene til alle som ulovlig prøver å ta kontroll over dine private nøkler og mynter. For å bedre forstå disse løsningene og hva de har å tilby, vil vi kort diskutere noen sikkerhetsaspekter av dagens lommebokløsninger for kryptovalutaer. I tillegg vil vi også snakke om våre favorittløsninger for å holde myntene dine trygge, the Ledger Wallet og Trezor-lommeboken.

Del 1: Cryptocurrency lommebøker og deres feil

Web lommebøker – Som navnet antyder, er web-lommebøker lommebøker som er tilgjengelige via nettet. Disse er vanligvis de mest kjente og brukte på grunn av deres intuitive funksjoner og enkel tilgang, gitt at brukerne bare trenger å få tilgang til lommebok-siden og opprette en konto for å begynne å bruke dem. Men med denne enkle tilgangen skjer det vanligvis en avveining mellom enkelhet og sikkerhet. For eksempel, med mange nettlommebøker, blir dine private nøkler lagret på en tredjeparts server (som betyr at du har gitt opp kontrollen over krypto-eiendelene dine, dine private nøkler er din identitet i blockchain). Selv om noen nettlommebøker bruker avanserte teknikker som kryptering og multi-sig-teknologi, er du fortsatt avhengig av en tredjepart.

Selvfølgelig kan nettlommebøker være ideelle for noen brukere som deltar, ettersom de vanligvis tillater brukere å gjenopprette kontoen sin hvis den private nøkkelen eller frøet går tapt, men når det gjelder sikkerhet, er de den verste løsningen der ute.

Desktop Wallets – Når det gjelder stasjonær lommebok, vil sikkerheten alltid avhenge av den spesifikke programvaren som brukes, siden du kan ha nøklene dine lagret på din PC (med eller uten kryptering) eller på programmets server. I begge tilfeller er det mulig å stjele nøklene dine, enten fra selskapets server eller fra din egen datamaskin. Å holde de private nøklene på datamaskinen din er absolutt bedre enn å ha dem på en tredjepartsserver, men det er alltid mulig for noen å få tilgang til datamaskinen din, eksternt eller fysisk, og stjele disse private nøklene. I tilfeller der den private nøkkelen lagres av brukeren, er det umulig å gjenopprette lommeboken i tilfelle tap eller tyveri av private nøkler.

Smarttelefon lommebøker – I dette tilfellet kan vi peke på to viktige faktorer: UI for Web Wallets vil føre til de samme problemene som web-lommebøkene ovenfor, og Autonome lommebøker får de samme sårbarhetene som desktop lommebøker..

Minnepenn – Kan lett forveksles med hardware lommebøker, men er ganske forskjellige. Du kan i noen tilfeller beskytte informasjonen din med en nål ved å kryptere stasjonen som inneholder dine private nøkler. Imidlertid, hvis datamaskinen din er kompromittert, kan hackere enkelt stjele dine private nøkler fra den ulåste enheten eller bruke lommeboken din når du låser den opp. Videre, hvis du mister enheten, kan du miste alle dine lagrede eiendeler for alltid.

Papir lommebok – Disse kan betraktes som en av de tryggeste i gjengen, men også de mest upraktiske. Det at du må skrive din private nøkkel når du vil signere og kringkaste en transaksjon er mildt sagt upraktisk. Videre vil bruk av din private nøkkel for å få tilgang til lommeboken din fortsatt være sårbar for hack..

Maskinvare lommebøker – Nå skal vi snakke om hardware-lommebøker, som de absolutt er det beste alternativet for å lagre dine personlige eiendeler på en sikker måte. Hardware lommebøker som Ledger Wallet og Trezor Wallet holder myntene dine lett tilgjengelige gjennom en fysisk enhet (vanligvis beskyttet av en PIN-kode), samtidig som de private nøklene dine er trygge. Gitt at transaksjoner er signert i enheten, når den private nøkkelen aldri datamaskinen og er dermed trygg fra hackere.

Del 2: Egenskaper og sikkerhetstiltak tatt av Ledger

Ledger Nano S er en maskinvare-lommebok av Bitcoin, Ethereum og Altcoins, basert på robuste sikkerhetsfunksjoner for lagring av kryptografiske eiendeler og sikring av digitale betalinger. Den kobles til hvilken som helst datamaskin (USB) og har en sikker OLED-skjerm for å dobbeltsjekke og bekrefte hver transaksjon med et enkelt trykk på sideknappene. Med Ledger Nano S blir dine private nøkler aldri eksponert: sensitive operasjoner er isolert inne i maskinvarepungen din i et toppmoderne Secure Element, låst av en PIN-kode. Du kan ikke tukle med transaksjoner, ettersom de er fysisk bekreftet på den innebygde skjermen med et enkelt trykk på en knapp.

SIKKER ELEMENT: Ledger Nano S er basert på dual chip-arkitektur (ST31 / STM32, sertifiseringsnivå: CC EAL5 +). Firmware-integriteten er garantert ved kryptografisk attest.

PIN-KODE: Ledger Nano S sørger for at bare du får tilgang til kontoene dine ved å kreve en firesifret PIN-kode hver gang den kobles til datamaskinen din.

MALWARE BEVIS: Initialisering eller gjenoppretting av konfigurasjonen er fullført i det sikre miljøet til Ledger Nano S. Dine kryptografiske hemmeligheter blir aldri utsatt for omverdenen.

PERSONVERN: Dine private nøkler blir aldri holdt eller kjent av Ledger eller en tredjepart: de er hardt låst i Secure Element. Med Ledger Nano S forblir lommeboken din desentralisert, du er din egen bank.

Ledger Nano S inkluderer Bitcoin, Litecoin, Ethereum og Ethereum Classic ledsagerapper og andre blockchain-baserte kryptovalutaer. Du kan sende og motta betalinger, sjekke kontoene dine og administrere flere adresser for hver valuta fra samme enhet. Nano S støtter også FIDO® Universal Second Factor-standarden som forenkler autentiseringsprosessen på kompatible online-tjenester som GMail, Dashlane, Dropbox eller GitHub.

Del 3: Companion Wallets

Ledger Nano S kjører dedikerte ledsagerapplikasjoner. For å dra nytte av de nyeste appene og sikkerhetsfunksjonene, muliggjør Ledger Manager firmwareoppdateringer og blar gjennom appkatalogen.

Foreløpig er tilgjengelige ledsageapplikasjoner: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Fido U2f, Dogecoin, Zcash, Dash, Stratis, Ripple, Hello, Bitcoin Cash, Komodo, Ethereum Classic, Posw, Ark, Expanse, Ubiq, Pivx, Vertcoin, Viacoin , Neo, Stealthcoin, Bitcoin Gold, Stellar, Hcash, Digibyte og QTUM og flere mynter blir stadig lagt til (se: https://trello.com/b/5nQ1mdzt/ledger-roadmap)

 

Du kan finne ut mer om Trezor Model T-lommeboken, i vår TREZOR Model T CryptoCompare Review.

Del 4: Integrasjoner

Ledger Nano S opererer med sine egne grensesnitt for kryptovaluta lommebøker: Ledger Apps (gratis Google Chrome-applikasjoner) og en stasjonær app slippes i juli. Du kan også bruke andre kompatible programvarelommebøker som Ledger Wallet Bitcoin, Ledger Wallet Ethereum, Ledger Wallet Ripple, Copay, Electrum, Mycelium, MyEtherWallet, GreenBits eller BitGo

Del 5: Konklusjon

De viktigste funksjonene i denne enheten vil være det faktum at du kan ha forskjellige eiendeler i den samme maskinvareboksen, du kan bruke ledsagende apper som kryptovaluta lommebøker, og også FIDO® U2F, GPG, SSH eller bygge dine egne applikasjoner, se og bekreft transaksjoner på skjermen og bekreft med de fysiske knappene (anti-malware andre faktor), det faktum at Nano S-hovedbok støtter FIDO® Universal Second Factor-godkjenningsstandard på Google, Dropbox, GitHub eller Dashlane. Og viktigst av alt blir dine konfidensielle data aldri utsatt: de er sikret i det sterkt lukkede miljøet låst av en PIN-kode, men med muligheten for å gjenopprette nøklene i tilfelle tap eller tyveri, kan kontoene dine sikkerhetskopieres på et gjenopprettingsark. Som et resultat er det enkelt å bytte ut Ledger-enheter eller kompatible lommebøker (BIP39 / BIP44)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me