Hvilke kryptovalutaer støttes av Ledger Wallet?

Ledger Nano S er en veldig populær og veldig trygg lommebok for å sikre bitcoins.

Da jeg først bestilte Ledger Nano S i fjor, trodde jeg at den bare ble brukt til lagring av bitcoins. Senere skjønte jeg at den også støttet mange andre kryptovalutaer. Og helt siden den gang har det å vite at det har åpnet mange muligheter for meg fordi det fjernet min tvil om hvordan jeg skulle sikre dem alle.

Hvis du planlegger å bestille en hardware-lommebok (som jeg anbefaler), bør du definitivt vurdere hvilke kryptovalutaer den aktuelle lommeboken støtter.

Jeg forstår at du i utgangspunktet bare vil bruke den til å lagre Bitcoin, men når du begynner å forstå kryptovalutaverdenen bedre, vil du sannsynligvis også lagre andre mynter.

For eksempel er Ethereum og BNB to kryptovalutaer som er superverdige investeringer, og jeg anbefaler dem til alle CoinSutra-lesere.

Siden jeg fikk min Ledger-lommebok, har jeg investert i mange kryptovalutaer, stort sett takket være den robuste sikkerheten til Ledger-enheten min.

Og fordi verden av kryptokurver utvikler seg så raskt, fortsetter menneskene bak Ledger-lommeboken å legge til støtte for flere kryptoer. Selv om dette ikke alene er en grunn til å investere i disse støttede kryptoene, gir det oss insentiv til å undersøke mer og finne ut hvorfor det kan være gode investeringer for oss..

Så uten ytterligere forsinkelse, her er den komplette listen over kryptokurver støttet av Ledger Nano S.

Ledger Hardware Wallet’s støttede kryptovalutaer

 1. Bitcoin (BTC): Dette burde si seg selv. Ledger ble først designet for å holde Bitcoin.
 2. Bitcoin Cash (BCC): Ledger var den første maskinvareboksen som gjorde det enkelt for Bitcoin-innehavere å få gratis Bitcoin Cash. Nå kan du bruke BCH-lommeboken til å lagre Bitcoin Cash.
 3. Ethereum (ETH): Ledger støtter Ethereum. Ethereum er en solid investering, og det bør være en del av kryptovalutaporteføljen din.
 4. Ethereum Classic (ETC): Ledger støtter også Ethereum Classic (ETC). Dette er en forked versjon av ETH, og du kan lese mer om det her.
 5. BNB Token: Ledger støtter BNB-token og alle støttede mynter i BNB-kjeden.
 6. Litecoin (LTC): LTC er populært kjent som “sølv av kryptovalutaer”. Jeg er ikke for bullish på LTC, men å ha 3-4% i porteføljen din er ikke et dårlig trekk.
 7. Dash (DASH): Jeg møtte Dash-teamet da jeg besøkte Bitcoin Miami-arrangementet. Jeg føler at Dash har en flott fremtid med tanke på at de har et veldig sterkt team, god markedsføring, og viktigst av alt, en brukbar valuta. Jeg vil foreslå at 20-25% av porteføljen din er reservert for Dash.
 8. Dogecoin (DOGE): På en Ledger-lommebok kan du også lagre Dogecoin. Jeg er ikke sikker på fremtiden til Dogecoin, så holdningen min er ikke å kjøpe. Hvis noe endres, vil jeg skrive et innlegg om det.
 9. Digibyte
 10. Zcash (ZEC): Zcash er en personvernbasert kryptovaluta og er elsket av mange. Det er en anstendig investering, men jeg vil ikke legge mer enn 4% i porteføljen min.
 11. Ripple (XRP): For de som ønsker å holde Ripple på lang sikt, er Ledger et ideelt valg. De la til støtte i midten av 2017, og nå tror jeg det er en av de beste lommebøkene for å holde Ripple.
 12. Stratis (STRAT): Stratis er en sterk kryptovaluta med et flott utviklingsteam og en lys fremtid.
 13. Komodo (KMD): Ledger la til støtte for Komodo nylig, og Komodo gjør noe fantastisk arbeid. En krypto du bør ha på lang sikt.
 14. PoSW
 15. ARK
 16. Ubiq
 17. Utvidelse (EXP)
 18. PIVX
 19. Vertcoin
 20. Viacoin
 21. Stealthcoin (XST)
 22. Steller
 23. NEO (fungerer med NEON Wallet og støtter også GAS)
 24. Bitcoin Gold

Oppdater: Nå er det mer enn 1270+ kryptovalutaer / tokens akkurat nå støttet av Ledger Nano S & Ledger X.

Ethereum-tokens (ERC20-tokens) kan nå også administreres ved hjelp av Ledger Live-appen.

Hvis du er en langsiktig HODLer, er mitt forslag til deg å kjøpe Ledger Nano X og sette bitcoins på den. Videre, hvis du er i et land hvor du kan kjøpe Dash, ETH, LTC eller andre kryptoer direkte, bør du definitivt sikre dem med en maskinvareboklokk som Ledger.

Og hvis du ikke har direkte tilgang til disse altcoinsene, kan du bruke Changelly, som er den enkleste og raskeste måten å bytte Bitcoin ut i andre kryptoer..

Jeg har brukt den flere ganger og har ikke hatt noen problemer med den. Du kan lese om min erfaring med å bruke Changelly her.

Du kan bestille Ledger fra det offisielle nettstedet ved å bruke lenken nedenfor:

Besøk det offisielle Ledger-nettstedet her

Jeg vil fortsette å oppdatere denne listen ettersom Ledger fortsetter å øke støtten for nye kryptovalutaer. For nå bør du sjekke ut YouTube-spillelisten nedenfor fra kanalen vår. Dette vil hjelpe deg å forstå hvordan du bruker Ledger-lommeboken, samt mange viktige tips og triks:

Hvis du likte å lese dette, er det noen guider til som du kanskje vil like:

 • De 5 beste Bitcoin-lommebøkene du bør bruke til lagring av BTC
 • Beste multi-signatur Bitcoin lommebøker [siste utgave]
 • Hva betyr gaffel i kryptovaluta?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me