Visa, Citi, Facebook og andre institusjoner ønsker å ansette Crypto & Blockchain Talent

Visst, Bitcoin kan være ca. 80% lavere enn $ 20.000 høyde den etablerte i slutten av 2018, men utviklingen i dette rommet ser ut til å bare øke. Eksempelvis har Visa, Citigroup, New York Times, Facebook, blant en rekke andre eldre firmaer (stille) kunngjort forays i kryptoaktiva og blockchain-rom.

Dette har fått noen til å hevde at kryptoøkosystemet på en eller annen måte er sterkere enn noensinne. Dette kan være vanskelig å tro, men fakta (og utallige stillingsannonser i dette tilfellet) lyver egentlig ikke.

Møt Visa Crypto?

I en stillingsannonse som nylig ble festet til SmartRecruiters, det ble avslørt at Visa leter etter en “teknisk produktsjef.” Dette skriker selvfølgelig ikke “krypto” eller “blockchain”, men stillingsbeskrivelsen gjør det sikkert. For denne stillingen leter den multinasjonale betalingsgiganten etter en produktsjef for sitt Visa Crypto-team, basert i Palo Alto. Nevnte individ vil trenge å “ha betydelig funksjonell kunnskap om kryptovalutaøkosystemet”, med en foretrukket kjennskap til kryptografi.

Det ble også forklart at selskapet leter etter noen som har en “dyp forståelse av eksisterende betalingsløsninger for detaljhandel,” og antyder at Visa kan se på integrering av blockchain-teknologier i sine betalingsskinner..

Noen av ansvarsoppgavene er som følger:

  • Administrer produktstrategien og veikartet for muligheter for kryptovaluta
  • Idé og utfør muligheter for å bygge produkter som utnytter Visas kjernekompetanse
  • Hold deg oppdatert på banebrytende teknologi, spesielt open source-prosjekter (dette, her, er veldig interessant ettersom Bitcoin, Ethereum og lignende er åpen kildekode), og streber etter å bidra til Visas IP-portefølje

Wall Street Giant ser ut i Blockchain

Blokken rapporter at CitiGroup, en New York-basert organisasjon for finansielle tjenester, ser på å ansette et blockchain-talent. En LinkedIn-stilling som nylig ble forklart, forklarte at Citi Markets and Securities Services-divisjonen i institusjonen ser på “Blockchain / Distribueret Ledger Technology (DLT) og Digital Asset-initiativer.” Det ble lagt til at slike initiativer spenner over aktivaklasser, virksomheter og regioner, og antyder at Citis innsats er (eller vil være) mangesidig og omfattende.

Interessant, dette kommer etter rapporter om at Citi prøvde seg på et digitalt aktivtilbud i 2015, før han droppet ideen om å styrke skinnene med “eksisterende teknologier.”

New York Times ser etter “Blockchain Exploration Lead”

New York Times, en av de største publikasjonene på planeten Jorden, ser angivelig på blockchain. I følge CoinDesk, organisasjonen leter etter noen som kan hjelpe til med å etablere et “blockchain-basert bevis på konsept for nyhetsutgivere”, som teoretisk kan gi bedre inntektsgenerering, lavere nivåer av plagiering og et mer vennlig miljø for deling av innhold.

Det er viktig å merke seg at det anerkjente utsalgsstedet i flere år har publisert krypto- og blockchain-relaterte stykker gjennom forfatterne, Nathaniel Popper og Paul Vigna..

Facebook dobler seg på krypto

Alt dette kommer som det største navnet i teknologiverden – Facebook – har doblet seg på sitt engasjement i kryptoøkosystemet. Divisjonen har ennå ikke foretatt offentlige ansettelser nylig, men rapporter indikerer at det er minst 50 ansatte ved Facebooks blockchain-hus, som ledes av PayPal David Marcus, tidligere Instagram-ledere og andre med en tilbøyelighet til å skyve nålen..

Og med denne gruppen har leder Marcus angivelig gått videre med planene om å lansere en digital eiendel. Som BlockGeeks har antydet i tidligere rapporter, ser den Bay Area-baserte sosiale mediegiganten ut til å frigjøre sin egen kryptovaluta, som publikum grasiøst har kalt “FBCoin.”

Per kilder vil FBCoin bli integrert i WhatsApp, spesielt for Indias ~ 200 millioner brukere, ettersom det er et økende behov for rimelige, raske og brukervennlige overføringstransaksjoner. Bloomberg forklarte en gang at Facebook har vært nølende med å røpe satsingen, på grunn av påståtte kamper om hvordan man formelt kan ta vare på den underliggende USD.

Foto av Jan Senderek på Unsplash

kvitringDel19DeleHva skjer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me