Til tross for ‘Crypto Winter’ fortsetter Bitcoin Fundamentals To Boom

Verdien av Bitcoin (BTC) har falt drastisk siden slutten av 2017, høy på $ 20.000, men det er allment antatt at bransjegrunnlaget forblir desidert bullish. Faktisk har noen til og med sagt at det er en dramatisk kobling mellom grunnleggende utvikling og verdien av kryptovalutaen.

Dan Held, en tidligere produktsjef ved San Francisco-hovedkvarteret Blockchain.com, bemerket nylig at mens BTC er i et bjørnemarked, er han personlig mer bullish enn noen gang før. Her er årsakene til at Held har en slik følelse.

Mens vi er i en #Bitcoin bjørnemarked, jeg er mer bullish enn jeg noen gang har vært:

– $ 1 milliarder flyttet DAGLIG på Bitcoin-nettverket

– Stor vekst fra Lightning Network

– Schnorr, MAST, Taproot

– Bakkt og Fidelity er i ferd med å lansere

– Statsgjeld til enhver tid

– Dan Hedl (@danheld) 16. februar 2019

Bitcoin blir fortsatt brukt

Selv om det kan være logisk å anta at da BTC falt, ble det også bruksstatistikk for nettverket. Dette har vært langt fra saken. Faktisk, ifølge statistikk fra Blockchain.com og andre blokkutforskere, flyttes det over 1 milliard dollar i verdi hver dag på Bitcoin, ansett som det mest sikre transaksjonsoppgjørslaget av Anthony Pompliano.

Dette har bare blitt understreket av den nylige veksten i det daglige antall transaksjoner. Per bemerkelsesverdig bransjepersonlighet Armin Van Bitcoin, nærmer seg antallet daglige transaksjoner i nettverket sine høyeste tider, som ble etablert på toppen av forrige bullrally.

La oss legge til disse også &# x1f642;&# x1f447;

– Hashrate nærmer seg ATH

– Transaksjoner per dag som nærmer seg ATH pic.twitter.com/Ils43ISeky

– A v B ⚡ (@ArminVanBitcoin) 17. februar 2019

Lightning Network bøyer musklene

For mange som ser på bransjen, kan Lightning Network virke tåkete. Det er en skaleringsløsning utenfor kjeden / andre laget som kan lette sikre, effektivt gratis og nær øyeblikkelige transaksjoner, i motsetning til transaksjoner i kjeden, som kan være dyre og sakte.

Men til tross for skepsis og lave forventninger, har Lightning Network boomet. Nettverket basert på Bitcoin overgikk nylig en kapasitet på 700 BTC, ~ $ 2,5 millioner, ettersom applikasjoner bygget med skaleringsprotokollen, som den nå populære Lightning Pizza, har lansert. Selv om dette i seg selv er bra, priset Jack Dorsey, administrerende direktør for både Twitter og Square, nylig protokollen, og forklarte til og med at han har til hensikt å legge Lightning til sin oppstarts tilbud.

Sammen med Lightning la Held også oppmerksomhet mot annen utvikling i Bitcoin, som Schnorr Signatures, merkeliserte abstrakte syntaksetrær (MAST) og Taproot, som vil gi bedre skalerbarhet, soppbarhet og programmerbarhet..

Statsgjeld når heltidshøyder

Siden Bitcoin ble til, har kryptovalutaen alltid vært sentrert rundt verdier mot etablering. Held, en mangeårig industriinnsider er abonnent på denne tankeprosessen. I sin nylige kommentar bemerket han derfor at det faktum at statsgjeld etablerer høye døgnhøgder dag over dag, burde være en positiv katalysator for Bitcoin..

For noen sammenheng, MarketWatch nylig rapportert at offentlig statsgjeld overgikk 22 billioner dollar. Som svar på denne hevende statistikken hevdet Peterson Foundation, en amerikansk finanstjenestegruppe som er fokusert på å endre nasjonens økonomiske spørsmål, at den finanspolitiske situasjonen er “ikke bare uholdbar, men akselererende.”

Selv om dette ikke er en eksplisitt bullish katalysator for desentraliserte, digitale penger, har noen eksperter hevdet at Bitcoin gir en brukervennlig utvei..

Travis Kling, investeringssjef for Ikigai, uttalte nylig at Bitcoin er en perfekt sikring mot “finans- og pengepolitisk uansvarlighet.” Han uttalte at den monumentale økningen av sysselsatte kvantitative lettelsesstrategier (QE), sammen med gjeldsveksten, er “hvordan du vil skrive skriptet” for adopsjon av kryptovalutaer, spesielt de som ikke er knyttet til arven.

Ikke den eneste oksen på blokken

Helds nylige quip kommer etter at Fundstrat Global Advisors, et New York-basert investeringsrådgivningsutstyr / -enhet, ga ut sitt kryptoutblikk i 2019. Ifølge Tom Lee, en markedsoptimist og medstifter av Fundstrat, er det opptil åtte positive konvergenser for denne aktivaklassen i 2019.

I likhet med Helds kommentar siterte Fundstrats rapport Lightning Network, forestående institusjonell involvering, en svekkende makroøkonomi, blant annet for å støtte sin kryptovalutaoptimisme.

Foto av André François McKenzie på Uplask

kvitringDel 37DeleHva skjer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me