Kan en stigande Bitcoin lyfta alla kryptor?

Kan en stigande Bitcoin lyfta alla kryptor?

I kölvattnet av BTC: s bull rush, här är 3 altcoins värda att överväga.

Vi känner alla till borren vid denna tidpunkt. BTC (Bitcoin) träffar en ATH (all-time high) och frågan som oundvikligen följer – är det riktigt den här gången? Med andra ord, är tillväxten hållbar eller bara en ny kryptomarknad ebb och flöde?

Medan BTC-rally stoppade som många förväntade sig skulle det fortfarande finnas många anledningar till optimism – och inte bara för kryptos toppmynt utan marknaden som helhet. När den amerikanska dollarn fortsätter att försvagas, vilket leder till sjunkande räntor och inflation, stärks utsikterna för kryptokurrency (eller digital valuta, blockchain, DeFi, men du måste uttrycka det).

Faktum är att när Bitcoin dyker närmare milstolpen på 20 000 dollar (med många analytiker som förutspår en sexsiffrig prislapp i en inte så avlägsen framtid), en legion av altcoins rider på vågen av fart. Det har visat sig vara sant tidigare; när BTC slog en dåvarande ATH 2014 eller under halveringen 2016 stod konkurrerande mynt till nytta.

Och medan Bitcoins pris fortsätter att svänga till höjder som många aldrig förväntat sig, är det marknadsandel är faktiskt på nedgång, medan konkurrerande altcoins också växer i pris till en högre hastighet.

Naturligtvis är detta inte att säga “blekna Bitcoin, köp fältet”, men en smart investerare bör alltid vara på utkik efter nästa stora sak. Även om tillbakadragande inträffar före nästa stora marknadsrally kommer det att skapa köpmöjligheter för några av kryptos mest livliga utsikter.

Här är tre altcoins att tänka på för din kryptoportfölj. Alla som kan köpas och handlas på eToro.

Ethereum (ETH)

Så strax utanför fladdermusen kommer du att märka att vi inte gräver för djupt i talangpoolen. Oroa dig inte, medan ETH är den näst största kryptovalutan med pris / marknadsvärde, men den har fortfarande gott om utrymme att växa. Ethereums styrka / överklagande har alltid varit dess status som en kryptoplattform för att bygga appar och smarta kontrakt, ett påstående att Bitcoin inte kan göra som ett enklare alternativ till fiatvaluta.

Som ett resultat behandlas Ethereum mer som ett värdepapper (även om det tekniskt inte är ett) och investerare är hausse om sin framtid tack vare högprofilerade partnerskap med toppfinansiella institutioner och big tech (t.ex. JP Morgan Chase och Amazon) . Kanske är den största anledningen att bli upphetsad över Ethereum den senaste lanseringen av Ethereum 2.0 (kortfattat Eth2), dess förnyade blockchain avsedd att förbättra skalbarhet och säkerhet. Allt ovanstående är skäl att förutse ett potentiellt prisstöt för ETH, som redan har femdubblats i värde 2020.

Ripple (XRP)

Ripples XRP håller sig starkt med den tredje högsta marknadsandelen och skiljer sig från de två bästa kryptona på ett distinkt, uppenbart uppenbart sätt – det är smuts billigt. XRP har normalt handlat i prisintervallet mellan kvartal och halv dollar och har haft en polariserande resa sedan lanseringen 2012. I kondenserat samtal är dess ständigt låga värde bunden till en skyhög inflation (cirka 20% per år) som driver ned köpkraften för dess leverans.

Utan att komma för mycket i ogräset är XRP helt klart ett långsiktigt spel, vilket är det som gör de flesta altcoins unika och strålande med uppåt jämfört med Bitcoin. Ripples övergripande uppdrag är att störa den globala betalningsindustrin, och som ett resultat anser många handlare inte att satsningen är en riktig kryptovaluta / decentraliserad plattform. Oavsett, XRP fortsätter att uppleva enorm tillväxt och bör se en betydande boost tack vare en kommande airdrop som kan pressa XRP över $ 1 dollar för första gången på två år.

Litecoin (LTC)

Är LTC bara Diet Bitcoin? År 2011 lanserades altcoin som en snabbare, effektivare version av kryptos kungvaluta och toppade till och med en prislapp på nära $ 350 för bara tre år sedan. Det har sjunkit under $ 100 sedan dess ATH, men LTC har varit på en rally för sent och är fortfarande en gränsöverskridande fem tillgångar med avseende på marknadsvärde och marknadsandel.

Medan de två mynten tävlar på ett visst sätt tenderar BTC att ta med sig LTC som handelspartner under sina bullruns, vilket var tydligt tillbaka under Bitcoins ATH 2014. Eftersom LTC anses vara ett “äldre altcoin” (det är en av sex kryptor som utgör Bloomberg Galaxy Crypto Index), har den framträdande ställning hos tillfälliga köpare och har stor likviditet. Och nu när Litecoin har tillkännagivits som en av fyra inledande kryptor läggs till Paypal (tillsammans med Bitcoin, Bitcoin Cash och Ethereum) finns det fart för en prishöjning tillbaka i de tredubbla siffrorna.

Varning. Blockgeeks stöder inte något innehåll eller produkt på denna sponsrade sida. Medan vi strävar efter att ge dig all viktig information som vi kan få, bör läsarna göra sin egen undersökning innan de vidtar några åtgärder relaterade till företaget och ha det fulla ansvaret för sina beslut, och den här artikeln kan inte betraktas som en investeringsråd.

TweetDela med sigDela med sigWhatsApp

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me