India on Blockchain: Fremtidig regulering etter den nyvalgte regjeringen

India er det største demokratiet i verden. Det sentrale valget ble nylig avsluttet i går 23. mai 2019, hvor det nåværende regjeringspartiet vant valget igjen da folket i nasjonen valgte Narendra Modi som sin statsminister for andre gang.

Helt siden det indiske valget startet 11. april 2019, har nasjonen vært under ‘Aachar Sanhita’ eller atferdskodeks, ifølge hvilken regjeringen ikke kan vedta noen ny lov. Nå som valget er avsluttet og resultatene er kunngjort, vil påfølgende reguleringsendringer innen blockchain og kryptovaluta det kan også forventes at det blir laget plass.

Indisk handelsmanns selvmord før valget

Noen dager før valgresultatet ble avslørt, tok en Bitcoin-handelsmann fra India sitt eget liv etter å ha blitt truet av seniorpolitiet angående tap han pådro seg mens han handlet kryptoaktiva på deres vegne. I selvmordsbrevet sier han eksplisitt:

“DySP [viseadministrator] Chirag Savani hadde kommet hjem til meg for å investere i fem bitcoins. Etter å ha pådratt seg et tap på grunn av verdien i verdien, krevde Chirag og broren Montu [Harnish] 11,575 Bitcoin. Jeg er fortvilet på grunn av utvinningen de hevder. Livet mitt er ikke verdt å leve. DySP Chirag Savani kom hjem til meg og truet meg med å returnere beløpet de hadde investert. Jeg har blitt tvunget til å begå selvmord. De to brødrene (Chirag og Harnish Savani) er ansvarlige for min handling. ”

Myndighetene etterforsker fremdeles denne hendelsen, men det peker på den vitale sannheten at det direkte forbudet mot kryptohandel over India har sine skadelige effekter gjennom hendelser som dette på det svarte markedet..

Winning Party’s Blockchain Agenda

I henhold til BJP-partiets erklæring anerkjenner det blockchain-teknologi som et verktøy som potensielt kan brukes til utvikling spesielt i små bedrifter og landbruk. Det sier:

“Maskinlæring, Blockchain-teknologi, Big Data-analyse osv. For mer prediktivt og presis landbruk. De vil eksponere MSME for kunstig intelligens, robotikk, tingenes internett, virtuell virkelighet, BlockChain-teknologi osv.

Videre, selv med det pågående handelsforbudet for kryptovaluta på plass, nevnte Department of Economic Affairs i India i januar 2019 at kryptokurrencybestemmelser er i sine siste faser av formulering. Dette ville være et massivt skritt i den positive retningen for landets fremgang i blockchain-sektoren, der den ligger betydelig bak andre asiatiske kolleger som Hong Kong og Sør-Korea..

Likevel har India nylig vært i rampelyset for sine Ponzi-ordninger og svindelprosjekter som utgjør ICOer og legitime blockchain-brukstilfeller sammen med hvitvasking og skatteunndragelsessaker. Som Evan Luthra, en gründer og blockchain-ekspert, forklarer om det nåværende scenariet for kryptokurver i India,

“Mens vi ser at det skjer mye fremgang i India og flere statsregjeringer presser fremover med blockchain- og blockchain-baserte løsninger, har India også vært ledende når det gjelder svindelprosjekter.”

Endelig dom

Det er ganske tydelig at et totalt forbud mot handel med kryptovalutaer ikke bare vil forsinke veksten i blockchain-industrien, men også støtte til næringer som Fintech og Venture Capital. For eksempel tar Facebook angivelig sikte på å starte sitt kryptokurrencyprosjekt i India med Whatsapp. Prosjektet deres Libra er angivelig også i sin siste fase av testing og utvikling. Dermed er mulighetene ubegrensede med industrien, og det er i regjeringers interesse å fremme deres vekst gjennom veldefinerte regulatoriske holdninger..

Endelig er det fremdeles et glimt av håp om en bedre fremtid for kryptokurrencybestemmelser i India. Forbudet pålagt av den indiske sentralbanken etter 5. juli 2018 ble anfektet for føderale domstoler. Beslutningen om strategisk regulering av kryptovalutaer og blockchain-utvikling i India kan dermed ha potensial til å raskt utvide potensialet gjennom økte midler og ekspertise til forskning og utvikling..

Tweet3Del 33DeleHva skjer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me