Bitcoin Independence Day: 11/11/2019 – Bitcoin SV: den snabbast växande blockchain någonsin

15 november 2019 är det ett år sedan Bitcoin SV (BSV) uppstod i världens första Bitcoin hash krig, för att förklara oberoende för original Bitcoin. Efter år av BTC- och BCH-protokollutvecklare som avvikit från utformningen av Bitcoins skapare Satoshi Nakamoto och konstgjort begränsat Bitcoins möjligheter, återställer BSV “Satoshi Vision”. Medan den använder en ny tickersymbol representerar BSV det ursprungliga Bitcoin-protokollet och slutligen gör det möjligt för blockchain att skala massivt – precis som Satoshi alltid tänkt.

Jimmy Nguyen, president för Bitcoin Association, den globala branschorganisationen som utvecklar Bitcoin SV, säger: ”Vi förklarar den 15 november som Bitcoin Independence Day, för att fira BSV: s uppgång för att frigöra och skydda original Bitcoin. Vi har sett en enorm skalningsframgång och applikationsutveckling på BSV på bara ett år, vilket bekräftar att Bitcoins ursprungliga design alltid fungerade. ”

På bara ett år har BSV löst det hittills största problemet med Bitcoin: skalning. BSV hanterar för närvarande upp till 20 000 000 transaktioner per dag och går vidare för att kunna hantera tusentals transaktioner per sekund. Denna kapacitet kan konkurrera med VISA betalningsnätverkskapacitet och stöder företagsanvändning för tokens, smarta kontrakt, big data och andra applikationer. BSV-nätverket konkurrerar nu med BTC om fler dagliga transaktioner (Coin.Dance) på kedjan såväl som större genomsnittliga blockstorlekar. BSV är det enda blockchain-projektet som massivt skalas för att stödja hög transaktionsvolym, hålla avgifterna superlåga för att möjliggöra mikropeteringar och mikrotransaktioner och ge större datakapacitet för företagsanvändning. 

Och på bara ett år tänds applikationsutvecklingen snabbt på BSV. Exempel på verkliga affärsprojekt som redan byggs på BSV inkluderar:

 • BUSKON, ett nytt koreanskbaserat musikströmningsföretag från ONEStore (2: a största mobilappbutiken i Sydkorea), som hittades BSV är den enda blockchain som uppfyller kraven för skalbarhet, tillförlitlighet, säkerhet och regelefterlevnad
 • KÖR, ett teknikföretag i Kanada med fokus på blockchain-lösningar för finans och försörjningskedjan, bygger ett gränsöverskridande betalningsnätverk på BSV för finansinstitut
 • Amerikanskt onlinespelföretag Kronoverse is använder BSV: s större kapacitet för att spela in spelstriddata till blockchain, från och med dess CryptoFights och även skapa en ny eSports-intäktsplattform
 • BitBoss är ett amerikanskt spelteknikföretag med en ny produkt som ansluter casino-backend-system till mobilplånböcker för spelare, vilket möjliggör effektivare vadslagning med BSV- eller BSV-tokens
 • Tokeniserad tillhandahåller ett BSV-protokoll för utfärdande av över 50 token-typer för verkliga tillgångar. De Amleh företaget använder det systemet för att utfärda digitala tokens av granskat fysiskt guld i mikrosteg som gör det möjligt för alla att äga och handla guld
 • UNISOT i Norge är ett start-up som skapar en lösning för hantering av supply chain på BSV-blockchain
 • Företagen kan utföra bättre upp / nedtidstestning av sina webbplatser med UpTimeSV, som använder BSV för att göra det möjligt för enskilda användare att bidra till testning med dina mobiltelefoner i ett globalt Crowdsourced-system.
 • Videostreaming, där du får betalt för ditt innehåll, med Streamanitet
 • … eller gillar Twitter men igen får du betalt för “gillar” och innehåll med Twetch eller Weiblock
 • Du kan även lagra väder (WeatherSV), finansiell (RateSV), och Bitcoin växelkurs (Preev) data om BSV-blockkedjan just nu, skapa marknadsplatser för framtida analys av stora data
 • Och det finns nu till och med ett smart kontraktspråk på hög nivå för BSV – sCrypt.

Till skillnad från andra kryptovalutaläger är BSV reglervänlig. Det erkänner blockkedjans natur som en transparent, granskbar huvudbok där transaktioner kan spåras och kriminell verksamhet kan stoppas. BSV-ekosystemet stöder också efterlevnad av KYC, AML, värdepapper och andra verkliga rättsliga krav – vilket är viktigt för att vinna affärs- och myndigheters förtroende för global antagande.

BSV är det enda myntet med en blockchain som väsentligen skalas (nu), har robust nytta (nu) och är engagerad i ett set-in-stone-protokoll som utvecklare kan bygga på pålitligt (nästan fullständig återgång till det ursprungliga Bitcoin-protokollet i februari 2020 ). BSV är också det enda myntet som följer Bitcoins ursprungliga design från Satoshi Nakamotos vitbok och tidiga skrifter. Kort sagt, BSV är Bitcoin. 

Titta för att lära dig mer om BSV: s första år här.

För mer information om BSV, besök BitcoinSV.com och kom till nästa stora BSV-händelse – The CoinGeek-konferensen i London, 20-21 februari 2020.

Detta är en betald inskickad artikel. Blockgeeks stöder inte, och ansvarar inte för något material som ingår nedan och ansvarar inte för några skador eller förluster i samband med några produkter eller tjänster som nämns i denna artikel. Blockgeeks uppmanar läsarna att göra sin egen forskning med tillbörlig aktsamhet kring det företag, produkten eller tjänsten som nämns i pressmeddelandet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me