Utforska de bästa säkerhetstokenutbytena från 2019 års utgåva

Om du kommer ihåg, för några dagar sedan pratade vi mycket om säkerhetstoken.

Om du inte har hört talas om det från mig, kanske den här artikeln inte är mycket meningsfull för dig. Därför bör detta hjälpa: Vad är säkerhetstoken & Varför Market är Bullish om det?

Jag rekommenderar starkt att du läser om säkerhetstoken (länken ovan) eftersom många branschexperter är hausse om dem.

Dessutom kommer detta att bli en helt ny värld av kryptografiska tokens som kommer att regleras grundligt. Så chanserna för att mycket institutionella pengar rinner in i dem är ganska höga.

Och för detta behöver vi högfrekventa handelsplattformar som kan följa regler och tillhandahålla tillräcklig likviditet för säkerhetstoken.

Vi har börjat hålla ett öga på utvecklingen av infrastrukturnivå, såsom utbyte av säkerhetstoken.

Så låt oss ta en titt på en titt på några pionjärbyten för säkerhetstoken.

Bästa utbyten av säkerhetstoken

1. tZero

noll

tZero, ett dotterbolag till Overstock, designas på ett mycket intuitivt sätt för att handla säkerhetstoken specifikt.

tZeros säkerhetstoken front-end gör handel med säkerhetstoken enkelt, kompatibelt och användarvänligt. För att förbättra säkerheten har tZero integrerat den befintliga 15c3-5-programvaran för riskhantering, orderhanteringssystem, matchningsmotor och en uppsjö av egen teknik för att stödja eventuell handel med säkerhetstoken..

Här är en smyga in på deras produkt som låter dig byta säkerhetstoken:

Dessutom har deras högt kvalificerade samarbetat med projekt som Polymath. Dessutom vet de med sin bakgrund vad de gör och hur hela ekosystemet kommer att utvecklas i framtiden.

För närvarande pågår tZEROs privata erbjudande för tZERO-säkerhetstoken (TZRO) för närvarande och kommer att avslutas i augusti 2018, efter vilket handelsplattformen kommer att visas.

2. Öppet finansnätverk (även kallat OFN)

Öppna finansnätverket

Open finance-nätverket är ett annat pionjärutbyte för säkerhetstoken som gör att du kan handla säkerhetstoken om du är en verifierad investerare.

Plattformen är live nu och är den första USA-baserade reglerade säkerhetstokenhandelsplattformen, byggd för en tokeniserad framtid.

För att lista din säkerhetstoken på OFN bör tokens tillfredsställa och falla under deras ramverk för säkerhetstokenlistning som de har fördefinierad.

Att ha en tokenstandard gör godkännandet snabbt för en lista. Några av de godkända standarderna för samma är:

  • DS-protokoll
  • R-Token
  • ST-20
  • S3

De har också relationer med ledande mäklarhus, vårdnadshavare, transferagenter och banker. Och sedan 2014 har de bildat en kärngrupp av utbytesteknologer, värdepappersadvokater och handelsveteraner som hjälper dem att göra denna nisch också strömlinjeformad.

3. BankToTheFuture (aka BTF)

BankToTheFuture

BankToTheFuture är en innovativ investeringsplattform online för kvalificerade investerare.

Det har gått ett tag sedan de har gjort det och underlättat investeringar i Bitcoin, blockchain och andra störande finansiella företag.

Nu, med lanseringen av deras inbyggda token-BFT, har de samlat den största gruppen av individer med hög nettovärde som är intresserade av att investera i Fintech, Bitcoin & blockchain.

I en mycket enklare form är det en tokeniserad sekundärmarknad för investerare som är redo att investera i futuristiska projekt som kan utfärda värdepapper, traditionella obligationer, aktier eller andra former av digitala värdepapper.

Och på detta sätt kommer det också att ge välbehövlig likviditet till nya projekt eftersom nytt kryptokapital så småningom kommer att strömma på dessa marknader.

Men bara ackrediterade investerare med årliga inkomster över 200 000 $ kan investera, och det bör vara $ 1000 – $ 10 000 i investering.

4. Bancor

Bancor

Bancor-protokollet deltar också i säkerhetstokenpartiet.

Faktum är att det är ett av de starkaste användningsfallet för Bancor att vara en. Men för de av er som inte känner till Bancor-protokollet, här är en enkel förklaring av det:

Bancor-protokollet är en ny standard för kryptovalutor som heter Smart Tokens ™, som är autonomt och kontinuerligt konverterbara till andra tokens i nätverket till algoritmiskt beräknade priser..

Säkerhetstokenens värld kommer att utnyttja samma koncept och säkerhetstoken har redan börjat tilldela en viss procentsats till den. Därför kommer de att få den välbehövliga likviditeten som de letade efter genom Bancor-protokollutbyte.

Till exempel:

SPiCE VC har anslutit sig till Bancor Network och kommer att hålla upp till 5% av sitt kapital för att använda BNT som en kopplingstoken i Spice Tokens smarta kontrakt, vilket ger SPiCE Token-innehavare en viss likviditet genom att låta dem automatiskt konvertera sina SPiCE-token till alla symboler eller valutor i Bancor-nätverket, inklusive ETH, och i framtiden, även i blockchain-nätverk. (Källa: SPiCE VC Medium)

Din tur: Vad tycker du om säkerhetstoken & utbyte av säkerhetstoken? Missade jag andra viktiga utbyten av säkerhetstoken? Ser du utbyten av säkerhetstoken & säkerhetstecken blir nästa stora sak? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan.

Om du gillar det här inlägget, dela det med dina vänner på Facebook & Twitter!

Här är några andra handplockade artiklar som du måste läsa för att öka din kunskap om kryptovalutor:

  • MetaMask Wallet Review: Hur man använder MetaMask Wallet (+ Tutorials)
  • 3commas Review: Är det säkert? Hur fungerar 3Commas?
  • Kyber Network: Allt du behöver veta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me