LocalBitcoins Review: Är LocalBitcoins säkert och hur man använder det

Jag förstår hur svårt det kan vara för vissa av er att köpa Bitcoins om du inte bor i utvecklade länder. Det finns en frekvent avstängning av tjänster från framstående utbyten i världen när efterfrågan ökar efter Bitcoin.

Det är därför det är vettigt att prata om en alternativ tjänst genom vilken man kan köpa Bitcoins peer-to-peer när som helst.

Namnet på den här tjänsten är LocalBitcoins (aka LBC).

Mer är problemet med människor i tredje världsländer där det finns mindre eller inget bankstöd. Dessa människor blir ofta berövade och försummade av kryptorevolutionen mitt där vi är.

Men idag diskuterar vi en tjänst som går utöver alla dessa hinder och gör det enkelt för alla att köpa / sälja BTC oavsett var de bor eller vad de har.

Låt mig börja med att presentera företaget och dess historia.

Vad är LocalBitcoins

LocalBitcoins

LocalBitcoin är ett peer-to-peer Bitcoin-utbyte som håller bitcoins i sin spärr. Det har varit verksamt från Finland sedan 2010.

Dessutom kan man använda denna tjänst med bitcoins i mer än 16000 städer och 248 länder runt om i världen, vilket är enormt.

Det bästa med LocalBitcoins är att du handlar direkt med köpare / säljare och väljer att handla endast om du är nöjd med villkoren för handeln. När du har bedrivit en handel kan du ta emot dina fiat-pengar på det överenskomna sättet genom en bankinsättning, PayPal, Payoneer eller kontant. Och när det gäller att ta emot dina bitcoins fungerar LocalBitcoins som en escrow däremellan så att du inte blir lurad.

Tänker fortfarande varför man ska använda LBC?

Det finns många anledningar att använda den här tjänsten. Vi kommer att prata om dem i denna recension, men två viktigaste är – en, det är peer to peer, och för det andra har det mer än 35 betalningsalternativ.

Hur man börjar använda LocalBitcoins?

Att komma igång med LocalBitcoin är ganska enkelt.

Tidigare dagar på LBC kunde du ha handlat BTC anonymt eller via ett alias-konto, men från april 2018 har detta förändrats eftersom det har börjat kräva KYC.

För närvarande måste du registrera dig själv med ditt e-post-ID och få din KYC klar genom att ladda upp dina identitetsverifieringsdokument som pass, körkort eller nationella ID-bevis, om du inte måste ge upp handel med LocalBitcoins.

Detta beror på att LBC nu regelbundet drar ut stora volymer av handel och detta har krävt KYC-steget.

Det är dock bra eftersom det innebär att du aldrig kommer att möta likviditetsproblem som var vanligt tidigare.

Det är väldigt enkelt att registrera sig och logga in på LocalBitcoins.

Du behöver bara registrera dig med ditt e-post-ID och komma igång.

LocalBitcoins registrering

När du registrerar dig och loggar in på LocalBitcoins är det alltid bra att göra det gör klart din profil (utom om du vill vara anonym). Vissa handlare behöver fylla i profilen som ett villkor, så om du inte gör det kommer du inte att kunna handla med handlare som behöver en grundläggande KYC.

Men nyligen i april 2018 har LocalBitcoins börjat uppmana kunder som har haft en betydande handelsvolym de senaste månaderna att få sig verifierade och detta är för att stoppa olaglig penningtvätt och i vissa länder som USA är detta obligatoriskt.

Så om du tittar på LocalBitcoins som KYC-mindre utbyte kan du ha fel!!

Söka handlare på LocalBitcoins

Du kan filtrera bort köp och säljtransaktioner och handlare genom att välja önskat land och betalningsmetod (kommer att prata om detta senare).

Söka handlare på LocalBitcoins

På samma sätt kan du använda samma filter på “säljsidan” och ta reda på relevant handel.

Handlare filtrerar på LocalBitcoins

Låt oss säga att du vill “köpa” så att du kommer att leta efter “säljare” och så kommer handelsdetaljerna från en säljare att se ut:

LocalBitcoins-användare

Kontrollera handelsdetaljerna / villkoren och se alltid efter mer feedback. Allt över 90% är en bra handlare att handla med.

LocalBitcoins betalningsmetoder & Avgifter

Du kan också lägga till ytterligare ett kriterium när du filtrerar ut handlare på LocalBitcoins, det vill säga betalningsmetoden, dvs. din föredragna betalningsmetod för att få fiat om du är säljare och att betala fiat om du är köpare.

LocalBitcoins betalningsmetoder & amp; Avgifter

Här har jag filtrerat bort denna näringsidkare baserat på två kriterier, dvs. land och betalningstyp. På samma sätt kan du filtrera handlare om du vill sälja Bitcoin.

Några andra populära betalningsfilter genom vilka du kan hitta dina handlare är:

 • Paypal
 • Payoneer
 • SEPA
 • Western Union etc …

De avgift struktur är ganska nominell på LBC. Registrering, köp och försäljning av Bitcoins är helt fri. LocalBitcoins-användare som skapar annonser debiteras a 1% avgift för varje avslutad handel.

Notera: Transaktioner till plånböcker från andra LocalBitcoins-användare är fri.

P2P-marknadsplatser för Bitcoins

Som tidigare nämnts är LocalBitcoin en P2P-marknadsplats för BTC.

Du kan också tänka på det som en eBay för bitcoins men håll dig kvar för att se det själv varför jag säger det. I det här granskningsavsnittet ska jag lyfta fram några av USP: erna i LBC.

Och senare kommer jag att dela med oss ​​av vår erfarenhet av att använda den, och vad mer letar vi efter i LBC.

Låt oss börja.

1. Sök enkelt efter köpare / säljare

Se den här introduktionsvideon om hur man köper / säljer bitcoins på LocalBitcoins.

Gå till relevanta avsnitt “Snabbköp” och “Snabbsälj” och välj land och betalningsmetod (vi kommer att prata om detta senare i detalj).

Söka handlare på LocalBitcoins

På samma sätt kan du använda samma filter på “säljsidan” och ta reda på relevant handel.

Och i denna förhandsgranskning kan du se listan över köpare och säljare i bilden ovan och nedan.

Handlare filtrerar på LocalBitcoins

2. Granska köpare / säljare enkelt på LocalBitcoins

När du har sett köpar- och säljarlistan, filtrera bort tillförlitliga köpare och säljare enligt deras rykte. Anseendet kan ses inom parentes mot namnet på säljaren och köparen i thans form (30+, 100%).

Så här ser du information om handel och säljare / köpare genom att klicka på affären. Du kan garantera feedbackpoäng på över 90% och bekräftat antal affärer över 20.

Åtminstone så här begränsar jag mina affärer och säljare / köpare, och det har fungerat bra för mig.

LocalBitcoins-användare

3. Utforska överflödet av betalningsalternativ

En annan utmärkt egenskap hos LBC är att du kan använda deras olika betalningsalternativ. På LocalBitcoins kan man köpa BTC på följande sätt:

 • Köp BTC för kontanter
 • Köp BTC från förbetalda kort
 • Köp BTC från banköverföringar
 • Köp BTC från betalningsportaler
 • Köp BTC för presentkort
 • Köp BTC för andra kryptovalutor

Localbitcoins betalningsalternativ

4. Escrow din Bitcoin-handel Alltid

Alla onlinetransaktioner på LocalBitcoins är skyddade i depå.

Det betyder att när handeln börjar, reserveras antalet bitcoins för affären automatiskt från säljarens LocalBitcoins plånbok.

Detta innebär att om säljaren stöter bort dina pengar och inte släpper ut dina Bitcoins, kan support från LocalBitcoins.com frigöra Bitcoins till dig från deponering.

Om du säljer Bitcoins, nsläpp någonsin spärren innan du vet att du har fått pengar från Bitcoin-köparen.

Observera också att lokala affärer inte har escrow aktiverat som standard, men när du begär och kommer in i handeln, blir det aktiverat. (Källa: LocalBitcoins.com)

5. Ge feedback för affären

När du ägnar dig åt en handel aktiveras möjligheten att ge feedback om säljaren och köparen.

Du kan använda dessa återkopplingspoäng för att betygsätta din handelsupplevelse med en viss näringsidkare och hjälpa LocalBitcoins att bevara det betyget för framtiden.

På detta sätt gör du för varje handel LBC till en bättre och säkrare plattform. Och för detta finns det fyra typer av betyg eller feedback man kan ge på LocalBitcoins baserat på deras erfarenhet av handel.

 • Positiv
 • Negativ
 • Neutral
 • Blockera utan feedback

Denna poäng avgör också om näringsidkaren kommer att listas på toppen eller längst ner.

6. Hur mycket är LocalBitcoins-avgifter?

Jag var ganska imponerad av deras avgiftsmodell eftersom registrering, köp och försäljning är helt gratis. När du skapar en annons debiteras användarna som utvecklar annonser 1% för varje avslutad handel.

Och en annan cool sak är att vid överföring av BTC till plånböcker från andra LocalBitcoin-användare är transaktionsavgiften noll. I grund och botten kan du göra gratis transaktioner till och från LocalBitcoin-användarens plånböcker.

7. Hur är kundsupporten för LocalBitcoins?

I mitt fall har LBC-supportteamet varit ganska snabbt.

Deras supportteam kan nås via e-post och svar inom tre dagar. Men i händelser när Bitcoin-trenden ökar, kommer deras support under enormt tryck på grund av vilket svaret blir något försenat.

Men i det fallet är deras stöd också användbart, och avsnittet om ofta förekommande frågor är också till stor hjälp höja biljetter.

Vem är LocalBitcoins för?

LocalBitcoin är för alla som:

 • Vill komma igång i BTC och köpa sin första BTC
 • Vill du köpa BTC kontant eller någon annan betalningsmetod
 • Vill göra en karriär inom handeln
 • Vill konvertera andra valutor i BTC
 • Vill sälja BTC för kontanter
 • Vill handla BTC med en spärrad tjänst
 • Vill undvika banksystem och leva på krypto, etc.

Är Localbitcoins säkert att använda?

Det korta svaret är, Ja.

Vi har använt det och vi värderar det högt som en go-to-tjänst för människor som vill köpa Bitcoin kontant i andra länder i tredje världen där bankinfrastrukturen inte är lika stödjande.

Det finns dock vissa saker att notera och vara försiktiga när du använder LBC och här är de här:

 • Kontrollera handelsvillkoren noggrant när du handlar med BTC på LBC.
 • Om du är säljare, släpp aldrig spärren manuellt innan du har kontrollerat och fått dina pengar hos dig i din bank eller dina händer.
 • Om du är en köpare, vänta på minst sex bekräftelser innan du överväger att BTC-transaktionen lyckas. Det kan ta upp till en timme.
 • Om du handlar i stora volymer är det lämpligt att träffa köparen / säljaren på en offentlig plats.
 • Håll dig alltid till kommunikationen på själva LocalBitcoins-plattformen så att det vid eventuella tvister kan användas som bevis. Undvik att använda WhatsApp eller Facebook för kommunikation.

Några andra punkter som du måste ta hand om är:

 • Kontrollera näringsidkarens förtroende poäng eller feedback poäng. Ju högre poäng desto bättre är det att handla med den näringsidkaren.
 • Kontrollera också om en näringsidkare har gjort mer än 20 transaktioner. Det är ganska säkert att handla med den näringsidkaren eftersom han / hon inte är nybörjare.
 • Håll dig alltid till kommunikationen på själva LocalBitcoins-plattformen så att det vid eventuella tvister kan användas som bevis.
 • Släpp aldrig spärren manuellt innan du har kontrollerat och fått dina pengar hos dig i din bank eller i dina händer.

Det är också bäst att handla med handlare som har en fullständig profil eller så kan du be om verifiering eller ID-inlämnande för högre belopp innan du hänför dig till handel via LocalBitcoins.

Om du gör dessa saker rätt behöver du inte oroa dig för att bli lurad.

Dessutom är LocalBitcoins användargränssnitt intuitivt att navigera vilket gör det till en topputman bland P2P Bitcoin-börser.

Och slutligen talar dess legitimitet för sig själv när du ser dessa globala volymdiagram för LocalBitcoin från 2013 och hur den har vuxit:

LocalBitcoins volym

Så fortsätt och prova LocalBitcoins själv.

Skapa LocalBitcoins-konto gratis

Nu är det dags att höra från dig: Har du använt LocalBitcoins än? Om du har, dela med dig av din erfarenhet med oss ​​i kommentarerna nedan.

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Här är några andra handplockade recensioner som du bör läsa nästa:

 • Populära webbplatser för att köpa Bitcoins direkt med hjälp av betalkort
 • Bästa indiska Bitcoin-webbplatser att köpa Bitcoins
 • Hur man börjar investera i Bitcoins – Nybörjarguiden
 • Bästa sätten att konvertera Bitcoins till kontanter [Fiat]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me