Kryptohandel och kostnader: Vad är det bästa sättet att köpa och sälja?

Om du är intresserad av att börja tjäna pengar på handel med kryptovaluta måste du bli smart med din kryptohandel – och snabbt.

Naturligtvis är det som du vill ha att hålla dina allmänna omkostnader så små som möjligt när du köper kryptovaluta för att sälja vinsten. I detta område av kryptohandel är det viktigt att vara medveten om alla olika avgifter som du kan ådra dig som kan ha en enorm inverkan på botten av dina affärer..

En bra mental utgångspunkt skulle vara att överväga att handla kryptovalutor precis som en värld av traditionell fiat-valutahandel. När det gäller valutahandel är det viktigt att ta hand om värdet på varje handel när det gäller spread och marginal som erbjuds.

Kryptobörser kommer att fungera på samma sätt som valutamarknader, med en spread som skapar en värdeskillnad mellan det pris som finns att investera och en kryptovalutas faktiska värde – prisskillnaden ses som börsens provision. Genom att ta hand om valutahandel bör du kunna ta itu med kryptoinvesteringar mycket snabbare utan att behöva förstå hur kryptor fungerar under huven.

Det är mycket viktigt att du begränsar kostnaderna som görs när du gör långsiktiga investeringar i väletablerade tillgångar som Bitcoin och altcoin-tillgångar. Även om att betala en avgift på 5-10% när du köper eller säljer din Bitcoin kanske inte verkar vara en stor affär till sitt nuvarande värde, är det viktigt att titta längre ner på linjen, särskilt om du tror på framtida framgång för dessa digitala valutor..

Många kryptoexperter tror på Bitcoin kan vara värt $ 100 000 per mynt någon dag. Om du skulle köpa en Bitcoin för $ 100.000, skulle du betala mellan $ 5.000 – $ 10.000 i avgifter ensam.

Det skär ut dessa skolpojkfel som kan göra skillnad mellan en lönsam och en förlorande finansiell investerare, vilket understryker varför ansedda handelsplattformar insisterar på nya handlare öva sina investeringar med ett demo-konto först använda virtuella medel, testa strategier och förstå de totala kostnaderna för affärer, inklusive prisspridningen, riskfri.

Med alla ovanstående i åtanke, låt oss titta på de mest kostnadseffektiva alternativen för att handla kryptos och maximera potentiell avkastning.

Valutaväxling – Vad debiterar de?

Det finns flera potentiella avgifter att tänka på när du väljer en kryptovalutaväxling för att utföra dina affärer. Vissa tar ut en avgift bara för att överföra fiatvalutafonder till ditt konto, men de flesta – lyckligtvis – inte. Handelsavgifter kommer att tillämpas på din kryptotransaktion, uttryckt i procent av det totala värdet av ditt förvärv. När du väl har köpt den digitala valuta du vill ha är det säkraste att göra att överföra dina tillgångar från börsen till en säker, privat kryptoplånbok.

Försök hitta ett utbyte som erbjuder de minsta uttagsavgifterna, antingen som en fast avgift eller en procentbaserad avgift. Det borde vara möjligt att hitta börser som gör att du kan ta ut kryptotillgångar gratis eller för så lite som $ 1, medan uttagsavgifter för fiatvalutor kan vara mer som $ 2- $ 3.

Handel med Cryptos som en CFD

Fler kryptovalutor är tillgängliga som CFD-kontrakt med handelsplattformar. Detta innebär att investerare bara kan spekulera i priset på en kryptotillgång som stiger eller faller, utan att behöva oroa sig för att fysiskt lagra tillgången. Crypto CFD: er tenderar att erbjuda billigare marknadshandelsavgifter än valutahandelspar, vilket är en anledning till att fler valutahandlare vill spekulera på kryptovalutor kostnadseffektivt och dra nytta av den extrema volatiliteten jämfört med de typiskt blygsamma rörelserna på valutamarknaderna..

Använda Peer-to-Peer-handelsplattformar

Det finns ett växande antal peer-to-peer-handelsplattformar för krypton som Bitcoin. De flesta av dessa plattformar tar ut små fasta avgifter när en överföring görs via deras system. Dessa avgifter tenderar att vara cirka 1-2% av det totala värdet av kryptotillgångarna du vill köpa. Avgiftsstrukturen tenderar dock att luta sig mot dem som äger tillgångarna och tillhandahåller likviditet. De har makten att fastställa sina egna provisioner, utöver plattformens schablonavgift, så var uppmärksam på detta och försök hitta äkta säljare som inte finns där för att riva investerare.

Innan du fördjupar dig i någon av de kryptohandelsmetoder som diskuteras ovan, var noga med att du har tillräckligt erfarenhet för att interagera med dessa plattformar först och ha ett tydligt grepp om kostnaderna och säkerhetsövervägandena för varje plattform innan du delar med dina surt förvärvade pengar.

 

Utvald bild: Pexels – https://pixabay.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me