Bittrex Review: Är det säkert att använda 2020? (Uppdaterad)

Alla som har varit en del av den revolutionära kryptovalutavärlden känner till kryptovalutabörser. För de är porten för många av oss till kryptosfären.

Men de har också en hel del brister.

För att nämna några:

 • De är centraliserade
 • De är benägna att hacka
 • De trotsar hela idén om en decentraliserad värld

Och ändå har vi inget annat val än att acceptera dem eftersom det inte finns några andra effektiva sätt. Så det blir viktigt att när du gör det trampar du med extrem försiktighet.

Man bör noggrant läsa recensioner och höra andras tankar om det utbytet innan man litar på dem för dina pengar.

På CoinSutra har vi granskat många kryptovalutabörser, men dagens granskning är speciell.

Det handlar om ett av de äldsta kryptobörserna i kretsen, Bittrex.

I den här översynen kommer vi att ta hänsyn till följande punkter:

 • Vad är Bittrex?
 • Komma igång med Bittrex
 • Bittrex’s Dashboard
 • Kryptovalutor som Bittrex stöder nu
 • Bittrex-avgiftsstruktur
 • Bittrex Support
 • Slutsats

Vad är Bittrex?

Vad är Bittrex

Bittrex är ett välkänt kryptovalutautbyte som verkar i detta utrymme sedan 2014. Grundarna av denna börs är cybersäkerhetsingenjörer, vilket ger oss en mindre anledning att oroa sig för dess säkerhet.

Det är ett USA-baserat utbyte som är i linje med amerikanska regler och därmed syftar till att främja innovation inom blockchain och crypto-rymden.

Det började som ett krypto-till-krypto-utbyte men stöder nu också fiat-par. Mer om detta senare.

Bittrex Team

Bittrex är verkligen ett pålitligt kryptoutbyte och dess grundare är också aktiva på Twitter. Det finns ett officiellt Twitter-handtag för Bittrex också. Sådan öppenhet hjälper till att bygga ett gott marknads rykte, en aspekt som Bittrex har lyckats med glans.

Från och med april 2020,

Stephan Stonberg är VD för Bittrex global.

Komma igång med Bittrex

Som jag delade måste Bittrex följa Bank Secrecy Act, amerikanska ekonomiska sanktionslagar och andra rättsliga och reglerande krav. Det är därför en Bittrex-användare måste genomgå en grundlig KYC-kontroll efter registrering.

Vänta. Det faktum att det är obligatoriskt betyder inte att det är tråkigt. För att komma igång med Bittrex behöver du helt enkelt registrera dig med ditt e-post-ID och verifiera sedan din identitet.

Enligt din verifiering kommer du att beviljas dessa typer av konton (Källa: Bittrex Support):

 1. Nya / ej verifierade konton: Overifierade konton har en uttagsgräns på 0 BTC.
 2. Grundläggande verifierade konton: För baskonton är gränsen ungefär $ 3000 per dag, vilket är ungefär 0,4 BTC. Detta belopp ändras regelbundet för att anpassa sig till priset på bitcoin. (Notera: Det är inte längre möjligt att verifiera ett konto som grundläggande. Alla konton måste nu gå vidare till ID-verifiering)
 3. ID-verifierade konton (utan 2FA): Verifierade konton kan för närvarande ta ut 1 (eller motsvarande) BTC per dag.
 4. ID-verifierade konton (med 2FA aktiverat): Dessa konton kan ta ut 100 (eller motsvarande) BTC per dag med tvåfaktorer aktiverade. När du har verifierats, se till att aktivera tvåfaktorautentisering från dina inställningar för att öka dina gränser till 100 BTC max.

Bittrex’s Dashboard

I slutet av 2017, när användarnas intresse för krypto över hela världen ökade, var Bittrex tvungen att stänga av sina nya registreringar på grund av begränsad infrastruktur.

År 2020 har de dock kommit tillbaka starkt och har försökt förbättra sitt användargränssnitt för att tävla med börser som Binance och Huobi.

Trots de förändringar som gjorts är de inte lika snabba och lika effektiva som Binance och Huobi, som båda har snyggt användargränssnitt och enorma likviditeter. Binance och Huobi har dock en begränsning av att inte interagera med fiat vilket inte är fallet med Bittrex.

Du vinner några, du förlorar några. Är det inte, eller hur??

När du loggar in hälsas du av den här färgglada hemsidan:

Bittrex Dashboard

Här hittar du marknadsmässig kategorisering BTC, ETH, USD och USTD.

På det specifika handelsparsläget hittar du praktiska diagramintervall vid 15 minuter, 30 minuter, 1 timme, 3 dagar, 1 vecka, 1 månad etc., tillsammans med några tekniska analysverktyg.

Bittrex tekniska analysverktyg

Kryptovalutor som Bittrex stöder nu

Kryptovalutor som Bittrex stöder

För närvarande ligger Bittrex på nummer 12 i kryptobörslistan för CoinMarketCap med en volym på +16 000 BTC.

Likviditet som överstiger 16 000 BTC är inte alls låg, och de lägger ständigt till nya funktioner, vilket gör dem till en av de 10 bästa börserna.

Dessutom tar Bittrex slut på USA, anledningen till att de har avnoterat många spekulativa säkerhetsmynt de senaste månaderna. Som användare ger det oss också sinnesfrid, eftersom börsen regleras och våra medel är säkrare här i jämförelse med andra oreglerade börser.

Ändå har det mer än 280 kryptovalutapar listas på den och är en favoritdestination för bevis på arbetsmynt.

Dessutom hittar du alla populära kryptovalutor som BTC, ETH, DASH, LTC, NEO, ETC alltid på Bittrex för att njuta av deras höga likviditet.

Bittrex har också börjat handla fiat-par för populära kryptovalutor som BTC / USD, ETH / USD, & USDT / USD.

Bittrex-avgiftsstruktur

När du jämför Bittrex avgift med Binance, Bitfinex eller Huobi, kommer du att upptäcka att den är något hög men blir bättre när din handelsvolym ökar.

Det är därför detta område av dem kräver en översyn. Men för närvarande sätts avgifterna till 0,25% för både köpare och säljare för varje handel de gör.

Bittrex Support

Det finns en anmärkningsvärd fördröjning i Bittrex-stödsystemet. Jag säger det av erfarenhet. Jag har aldrig kunnat få svar inom 24 timmar efter att jag loggat in. Det är bara via ett biljettsystem som du kan gå till Bittrex support.

Bortsett från det, deras supportavsnitt är fylld med vanliga frågor, a nyhetsavsnitt, samt en Twitter, handtag för att uppdatera dig om de senaste händelserna på Bittrex exchange.

Bittrex-recension Slutsats: Komma tillbaka på rätt spår

Bittrex är ett av de bästa kryptobörserna, och nyligen har det planerat ut 2020. Utbytet har funnits ett tag och förtroendefaktorn hos många veteranhandlare finns fortfarande kvar med Bittrex.

För närvarande leder Binance kryptoutbytesplatsen, men Bittrex borde vara på din radar.

Jag skulle säga, för att avsluta, om du inte har använt Bittrex ännu, bör du ta en titt på produkten idag.

Skapa ett konto på Bittrex

Nu är det dags att höra från dig: Har du använt Bittrex tidigare? Gillar du dess nya användargränssnitt? Vad tycker du om dess framtid? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan!

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Här är några handplockade artiklar som du bör läsa nästa:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me