Bitfinex Exchange Review: Är det säkert eller bluffigt? (2021)

Bitfinex

Fri

Bitfinex

9

Valutastöd

9,8 / 10

Avgifter

9,5 / 10

Kundsupport

8.2 / 10

Online rykte

8.3 / 10

Fördelar

 • Hög likviditet
 • Byt mynt
 • Låga handelsavgifter

Nackdelar

 • Inte någon på senare tid

Öppna ett gratis konto

 • Hur bra är Bitfinex-utbyte?
 • Är Bitfinex en bluff eller en betrodd webbplats?

Vi lär oss allt om det i vår detaljerade Bitfinex-recension.

Men innan det …

Vi vet alla att Cryptocurrency exchange är en het affär idag.

Och med tanke på den meteoriska ökningen av Bitcoin och altcoins förra året förväntades detta minst sagt.

Men som ni vet är det inte lätt att driva en kryptobörs. Det är dessutom centraliserat att dessa utbyten är utsatta för många attacker och hack..

Men i alla hullabaloo har vissa utbyten satt ett positivt märke på kryptorummet. Och en av dem är Bitfinex Exchange.

Registrera ett gratis konto på Bitfinex Exchange

Vissa kan säga att jag är partisk. Därför kommer jag att granska Bitfinex i detalj idag och lämna beslutet åt dig

Nybörjarguide för utbyte av Bitfinex:

Bitfinex är världens största och mest avancerade kryptovalutahandelsplattform sedan 2013. Den är baserad på brittiska jungfruliga öar och tjänar nästan alla länder i världen (förutom några få som vi kommer att avslöja vidare i den här artikeln).

Under ganska lång tid har det varit den mest trafikerade börsen i världen som drog mest USD / BTC-volym och fortfarande rankas som nummer ett i denna aspekt.

Funderar fortfarande på varför jag ska använda Bitfinex?

Tja, det beror på att förutom handel med BTC handlar det också många andra altcoins och är ett populärt multimyntutbyte av kryptosfären.

Det underhåller också orderböcker och underlättar P2P-handel mot en växlingsavgift. Specifikationerna för densamma kommer att diskuteras senare i denna artikel.

Bitfinex: utbyte av flera mynt

Bitfinex är ett utbyte av flera mynt och har många avancerade funktioner som en nybörjare kanske inte behöver när man startar kryptovalutahandel.

I det här avsnittet kommer jag att belysa några av de funktioner och faciliteter som Bitfinex erbjuder.

1. Köp / sälj väggar

Köp- / säljväggarna syns tydligt i orderboken. Härifrån kan du välja den affär som lockar dig. Men du kan endast göra och slutföra din beställning när du har en verifierad & godkänt konto.

Mer om det senare.

Vid det första utseendet tyckte jag att deras användargränssnitt var lite rörigt, men du kan gräva igenom och hitta relevanta alternativ för dig själv. Det är bara att du måste titta med avsikt.

Det enda jag gillade med Bitfinex-instrumentpanelen är att du kan anpassa den för att skapa din egen unika arbetsstation i viss utsträckning vilket enligt min mening är en cool funktion och inte är tillgänglig på någon annan börs än.

Bitfinex Köp säljväggar

2. Bitfinex-stödda kryptovalutor

Bitfinex-stödda kryptovalutor

Det finns mer:

Bitfinex stöder ett brett utbud av kryptovalutor. Från och med nu finns det över 75 kryptovalutor / par listade på den.

Bland dessa hittar du populära kryptovalutor som BTC, BCH, LTC, ETH, XMR och LTC, etc. och många andra populära ERC20-tokens..

Bitfinex stöder också fiatvalutor som USD, EUR, GBP, JPY som kan användas för att handla många kryptovalutor mot fiat-par.

Obs: Från och med nu är fiat-insättningar blockerad tills vidare.

3. Bitfinex-avgifter

Bitfinex följer tillverkaren & takeravgiftsschema för investerare som handlar på sin plattform baserat på deras volym och här de specifika detaljerna på samma:

Obs! Marginalhandel är inte samma som anges ovan.

4. Bitfinex-stödda länder

Bitfinex betjänar alla länder utom Förenta staterna, Bosnien och Hercegovina, Demokratiska folkrepubliken Korea (Nordkorea), Etiopien, Iran, Irak, Syrien, Uganda, Vanuatu och Jemen.

5. Marginalhandel på Bitfinex

Bitfinex låter dig också marginalhandla och få en hävstång på upp till 3,33X. Låt oss anta att du har USD 1000 i din marginalplånbok. Att 1000 USD kommer att tjäna som säkerhet för att öppna marginalpositioner upp till 3,33: 1, dvs. en marginalposition med ett USD-värde upp till 3333,33 USD kan öppnas.

Man kan låna USD eller BTC på Bitfinex för marginalhandel. Här är flödesöversikten för marginalhandel på Bitfinex.

Bitfinex marginalhandel

Läs mer om Bitfinex Marginhandel här: Bitfinex introduktion till marginalhandel

6. Kundtjänst

Bitfinex hjälpcenter har många vanliga frågor och svar i sin kunskapsbas. Så du kan använda det för att felsöka dina problem. Men om du inte hittar svar här kan du alltid skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddad] att skicka en ny helpdeskbiljett.

7. Mobilappar

Bitfinex mobilappar

Som om allt detta inte räckte!

Bitfinex erbjuder också coola mobilappar för både iOS- och Android-användare. Man kan sätta in och ta ut kryptovalutor och fiat genom det och handla andra kryptopar.

Jag tycker att en mobilapp är lättare att byta ut och handla kryptovalutor även om vi inte befinner oss framför vår dator. Så det är bra att ha mobilappar för Bitfinex också .

(Ladda ner Bitfinex Android-app | Ladda ner Bitfinex iOS-app).

8. Avancerade handelstabeller

Bitfinex avancerade diagram

Bitfinex ger en sömlös handelsupplevelse för erfarna handlare som älskar att titta på kryptokartor. Det beror på att det ger avancerade kartfunktioner där handlare kan:

 • Visualisera dina beställningar, positioner och prisvarningar
 • Dra för att ändra priset
 • Tryck för att ändra beställningsegenskaper
 • Se dina positionsvinster

Du får också funktioner som begränsningsorder, stopporder, efterföljande stopp, fyll eller död, TWAP och andra, tillsammans med olika marknadsdiagram för olika intervaller.

Sist men inte minst driver Trading View Bitfinex-diagram så att du kan njuta av en komplett uppsättning verktyg för att rita, kommentera, ladda ner och dela dina diagram.

9. Bitrefill-integration

Nyligen har Bitfinex integrerats med Bitrefill som är en populär tjänst för att köpa presentkort med din kryptovaluta. Nu kan användare som du och jag köpa presentkort för populära tjänster som Uber, Starbucks, Amazon och många fler direkt från Bitfinex-instrumentpanelen.

10. Bitfinex-satsning

I april 2020 lanserade Bitfinex satsningsprogrammet. Detta gör det möjligt för Bitfinex-användare att placera mynt som stöds och få belöningar.

Vid tidpunkten för uppdatering av denna översyn av Bitfinex, stöds följande mynt för insättning:

 1. Cosmos (Atom)
 2. V.Systems (VSYS)
 3. EOS (EOS)
 4. Tezos (XTZ)
 5. Algorand (ALGO)
 6. Tron (TRX)

11. Har Bitfinex hackats?

Tyvärr har Bitfinex haft en kontroversiell existens hittills.

Bitfinex hackades i augusti 2016 och förlorade 120 000 BTC. Det hände för att angripare kunde utnyttja en sårbarhet i Bitfinex och BitGos multisig-plånbokarkitektur. De har nyligen uppgraderat sin säkerhetsarkitektur, ett inlägg som det inte har skett några hack / attacker på detta utbyte.

En annan kontrovers Bitfinex är associerad med är USDT (Tether). Tether, ett kryptoföretag som ägs av Bitfinex, har anklagats för att skriva ut digital fiat USDT-token. Och man tror att Bitfinex använder detta för att pumpa och dumpa kryptomarknader artificiellt. För närvarande bör detta dock inte hindra dig från att handla på Bitfinex.

12. Insättning av pengar på Bitfinex:

Bitfinex stöder banköverföring och kortbetalning för att finansiera kontot. Du kan också sätta in BTC, USDT eller andra valutor som stöds direkt för att börja handla på Bitfinex.

Det lägsta insättningsbeloppet är 10000 USD via banköverföring. Kortbetalning stöds för både verifierade och overifierade konton.

Vem är Bitfinex för

Innan vi går vidare, låt mig berätta att Bitfinex inte är för nybörjare eller nybörjare. Det är för proffs och mellanhandlare som uppfyller specifika kriterier.

Dessutom har de vissa hinder för inträde som gör det svårt för en nykomling att börja med som också har blivit artigt markerad på deras utbyte.

Här är förutsättningarna för att öppna ett konto på Bitfinex:

 • PROFESSIONELL PLATTFORM: Bitfinex är en plattform för professionella handlare. Om du inte har börjat med kryptovalutahandel bör du överväga en annan, enklare plattform först och återvända till Bitfinex senare.
 • MINIMIKONTO KAPITAL: Nya konton kommer inte att kunna handla eller utföra någon plattformsfunktion förrän de når ett minimikonto på 10 000 USD, uppnått genom insättning av kryptovaluta.
 • VERIFIKATIONSTIDLINJE: Om du vill slutföra verifieringsprocessen för att få tillgång till ytterligare funktioner som fiat-insättningar och uttag måste du förstå att verifieringsprocessen är betydligt efterslagen. Nya verifieringsförfrågningar tar 6-8 veckor att slutföra.
 • INAKTIVitetsavgift: Bitfinex är inte en plånbokstjänst. Om du inte deltar i Bitfinex-marknader, ta ut dina pengar från plattformen. I framtiden kan användare som innehar saldon på sitt Bitfinex-konto men inte deltar på marknader debiteras en liten inaktivitetsavgift.

Först efter att ha godkänt dessa villkor kan man starta processen för att öppna ett konto på Bitfinex.

Så håll dessa saker i åtanke människor som kan använda detta utbyte är:

 • Högvärdiga individer
 • Professionella handlare
 • Institutionella investerare osv.

Så här kommer du igång med Bitfinex

För att komma igång med Bitfinex måste du acceptera alla ovannämnda villkor och komma igång genom att registrera dig med ditt e-post-ID och andra detaljer.

Kom igång med Bitfinex

Då måste du skicka in dina giltiga ID-bevis för KYC och det kan ta 6-8 veckor att komma över. Därför bör man planera därefter om de tänker använda Bitfinex

Kan du lita på Bitfinex? Är det säkert?

Naturligtvis kan man lita på Biffinex för handel med tanke på sin meritlista. Men som sagt är det inte för alla.

Dessutom måste du vara på vakt mot att använda deras inbyggda plånbok som din permanenta plånbok eftersom hack som augusti 2016 kan hända när som helst och ingenting är fullt bevis i krypto.

De har tagit sitt säkerhetsspel till en annan nivå sedan hacket och har också återbetalat de kunder som tappat sina pengar men du ska inte ta chanser. Förvara alltid dina mynt i Ledger Nano S-liknande enhet.

Jag använde Bitfinex under mina tidiga kryptodagar när användargränssnittet var enkelt och det fanns inga minimigränser för att komma igång med det.

Gör ett gratis konto på Bitfinex

Nu är det dags att höra från dig: Vilket utbyte använder du? Har du använt Bitfinex än? Om du har, dela med dig av din erfarenhet med oss ​​i kommentarerna nedan.

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det!

Här är några andra handplockade recensioner som du bör läsa nästa:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me