8 bästa kryptomarginalbörser jämfört (2021)

ExchangesLeverageKey FeatureQuick Link

Omloppsbana

– Lägsta avgifter

100x Futures: JA

Derivat: Ja

Avgifter: Från 0,075%

Handla nu
Binance

– Flera mynt

1-125X Futures: Ja

Avgifter: 0,1% avgiftsavgift

Handla nu
BitMex

– Legend

100X Futures: JA

Derivat: JA

Avgifter: 0,075% avgiftsavgift

Handla nu
Deribit 100X (Futures) Futures: JA

Derivat: NEJ

Avgifter: Från 0,5%

Handla nu
Huobi 3X Futures: JA

Derivat: JA

Avgifter: 0,2% avgiftsavgift

Handla nu
Poloniex 5X Futures: JA

Derivat: JA

Avgifter: 0,2% avgiftsavgift

Handla nu
Kraken

– För USA-användare

5X Futures: JA

Derivat: JA

Avgifter: 0,02% avgiftsavgift

Handla nu

Ett av de bästa sätten att tjäna pengar i kryptosfären är att handla kryptovalutor.

Vanligtvis kallad daghandel kan det vara mycket givande och extremt riskabelt samtidigt, beroende på dina handelsmetoder och även din kompetens. Även om marginalhandel är den mest riskabla är det också en enormt givande form av kryptohandel.

För dem som inte vet är marginalhandel en form av handel där du handlar med en extra summa pengar lånad från någon på grundval av de pengar du redan har. Detta kallas också hävstång.

Till exempel, om du har $ 100 och du utnyttjar (lånar) $ 1000 på denna befintliga $ 100 för att handla, kallas det marginalhandel.

Notera: Marginalhandel är mycket riskabelt, kryptomarginalhandel är ännu mer riskfylld. Så det är en strikt NEJ för nybörjare ges veteranhandlare också stora förluster i marginalhandeln.

Men om du är bra på vanlig dagshandel kan du börja försöka marginaler för mindre belopp för kryptohandel.

Här är en lista över de bästa kryptoplattformarna för hävstångshandel:

 1. Bybit (upp till 100X)
 2. Binance (önskat val)
 3. Deribit (öppen för 100+ länder)
 4. BitMex
 5. Huobi
 6. Poloniex
 7. Kraken

Bästa kryptobörser för marginalhandel

1. ByBit

ByBit är den mest populära handelsplattformen för kryptomarginal. Den erbjuder hävstång upp till 100 gånger, och till skillnad från andra stöder den följande mynt för marginalhandel:

 • BTC
 • XRP
 • ETH
 • EOS
 • USDT

De erbjuder också upp till $ 90 som en gratis anslutningsbonus, som du kan använda för marginalhandel. Avgifterna är en av de billigaste och det är inget KYC-utbyte.

Bybit mobilapp är något som du använder mest för tiden för handel. Handelsmotorn flammar snabbt och det är den snabbast växande kryptobörsen för marginalhandel. Du kan lära dig mer om Bybit i min detaljerade recension av Bybit.

Bybit är lättare att använda även för nya hävstångshandlare. Bybit erbjuder också 24 * 7 kundsupport (flerspråkig), vilket är en av de bästa. Bybit är baserat i Singapore och har kontor i flera länder.

Få $ 90-bonus i bybit

2. Binance

Binance är världens bästa kryptovalutautbyte med maximal handelsvolym. De lanserade nyligen marginalhandeln på sin plattform som du kan aktivera genom att gå till Binance-instrumentpanelen. För att använda Binance marginalhandel måste du slutföra identitetsverifiering (KYC) och ditt land bör inte vara i den svarta listan över Binance-land.

Här är de svartlistade länderna:

USA, Albanien, Vitryssland, Bosnien, Burma, Centralafrikanska republiken, Demokratiska republiken Kongo, Demokratiska folkrepubliken Korea, Elfenbenskusten, Krimregionen i Ukraina, Kroatien, Kuba, Hercegovina, Iran, Irak, Kosovo, Libanon, Liberia, Libyen, Makedonien, Moldavien, Serbien, Somalia, Sudan, Sydsudan, Syrien, Venezuela, Jemen och Zimbabwe.

Användare ska kunna utföra 5x hävstång på Binance marginal handelsplattform. Du kan valfritt återbetala marginalskuld med BNB-mynt för att få 5% rabatt.

Starta marginalhandel på Binance

3. Deribit

Deribit är för närvarande den mest populära handelsplattformen för marginaler som är öppen för medborgarna i alla länder inklusive USA. När du handlar med Bitcoin-terminer kan du dra nytta av upp till 100x hävstångseffekt. Företaget är baserat i Nederländerna och VD är John Jansen.

De accepterar för närvarande BTC som det enda sättet att sätta in pengar och börsen går 24 timmar x 7 dagar.

Så här kommer du igång.

 • Registrera dig för ett konto på Deribit
 • Sätt in BTC
 • Välj BTC Futures eller Options Trading
 • Börja handla och följ riskhanteringsstrategier.

Handla på Deribit Now

4. BitMEX

BitMEX-marginalhandel

BitMEX underlättar marginalhandel för kryptovalutor och har vunnit ganska mycket respekt i kryptosfären på en ganska kort tid.

Teamet består av erfarna utvecklare, ekonomer och högfrekventa algoritmhandlare, vilket gör det till en pålitlig produkt. BitMex är inte tillgängligt för kunder i USA, men du kan kringgå detta med vilken VPN-tjänst som helst.

Registreringsprocessen på BitMEX är enkel eftersom du bara behöver din e-post för att komma igång, plus, du kan också säkra dina pengar med hjälp av 2-FA-autentiseringsfunktionen som BitMEX tillhandahåller.

För närvarande erbjuder BitMEX marginalhandel för 6 kryptovalutor där Bitcoin-marginalhandeln är den mest kända. Här är avgiften, samt hävstångsschemat för alla kryptovalutor:

Mynt INFLYTANDE TILLVERKARAVGIFT TAKERAVGIFT LÖSNINGSAVGIFT
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% 0,0500%
Bitcoin Cash (BCH) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Cardano (ADA) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ethereum (ETH) 50x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Litecoin (LTC) 33,33x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Krusning (XRP) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%

Handla på BitMex

 • Läs: BitMex-recension

5. Huobi Pro

Huobi Pro är en internationell kryptovalutahandel som är känd för sin internationella flerspråkiga plattform och support. Börshuvudkontoret i Singapore och har kontor i Hongkong, Korea, Japan och USA och är verksamt i detta utrymme sedan 2013.

För att komma igång med Huobi måste du registrera dig med ditt e-post-ID och skicka in dina dokument för KYC. Denna process kan ta en dag eller två.

Lägg upp som du kan börja handla på Huobi Pro och du kan också njuta av deras marginalhandelsfunktion där flera kryptovalutor är listade för marginalhandel. På Huobi kan man utnyttja upp till 5X i BTC och marginalhandel efter kryptovalutor för BTC:

Kolla in Huobi Pro

 • Läs: Huobi recension

6. Poloniex

Poloniex marginalhandel

Poloniex är utan tvekan en av pionjärutbytena där ute i kryptosfären. Grundad av Tristan D’Agosta, Poloniex är baserat i USA och har varit i drift sedan 2014. Det ägs för närvarande av Cirkel, en finansiell internetbegränsning.

Registrering är ganska enkelt för Poloniex och du kan komma igång genom att registrera din e-post men för att öka dina handelsgränser måste du skicka KYC-dokument till Poloniex som vanligtvis godkänns i timmar.

Poloniex erbjuder, förutom att erbjuda vanliga handelskonton för daghandlare, även marginalhandelsfunktioner för avancerade användare.

På Poloniex kan man utnyttja upp till 2,5 gånger i BTC och marginalhandel efter 11 kryptovalutor för BTC:

Poloniex hävstång

Kom ihåg: Så fort du registrerar dig för Poloniex med din e-post, se till att du aktiverar tvåfaktorautentisering!

Kolla in Poloniex

7. Kraken

Baserat på San Francisco är Kraken ett av de största Bitcoin- och altcoin-börserna i USA.

Det är också det största utbytet när det gäller EUR-volym där vem som helst kan registrera sig med sitt e-post-ID och komma igång efter korrekt KYC-verifiering. Det tar vanligtvis upp till sju dagar att få verifieringen gjord från Kraken, varefter du kan hantera fiatvalutor som USD, EUR, GBP, CAD etc.

Man kan också marginalhandla på Kraken och dra nytta av olika hävstångsalternativ som det ger för olika par. Här är en sammanfattning av 6 kryptovalutor som kan handlas med marginaler på Kraken i 16 olika par:

Kraken marginalhandel

Skapa Kraken-konto

Slutsats

Utbyten är bra men de är också en smekmånad för hackare att attackera.

Och när vi pratar om marginalhandel och hävstångsutbyte ökar risken för att bli attackerad mångfald eftersom dessa börser vanligtvis har stora volymer pengar.

Därför, även om du bara handlar dag- eller marginalhandel, behåll aldrig dina pengar eller kryptovalutor på dessa börser. Det är inte en säker praxis.

Utbytena som nämns ovan ger också extra säkerhetsfunktioner som 2-FA-autentisering som du aldrig bör glömma att använda.

Nu är det dags att höra från dig: Handlar du kryptovalutor? Skämmer du bort marginalhandeln? Var handlar du eller marginalhandlar kryptovalutor?

Dela den här artikeln med ditt nätverk om du tycker att den är användbar!

Ytterligare föreslagna avläsningar:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me