5+ Bästa Cryptocurrency Cashback & Rewards-appen (gratis pengar)

Vill du tjäna Bitcoin medan du handlar online?

Välkommen till Crypto Cashback och belöningsapp, vilket ger dig pengar tillbaka på de flesta online-inköp. Detta är ett av de ledigaste sätten att få cashback i Bitcoin utan att göra mycket.

Om du aldrig har provat det här tidigare är det här ett bra sätt för dig, din familj och vänner att börja samla kryptovalutor utan att faktiskt köpa den.

I den här guiden kommer jag att dela några av de bästa och tillförlitliga krypto-cashback-programmen som ger rabatter eller belöningar. Det bästa, det är faktiskt väldigt enkelt att använda.

Jag hjälper dig att förstå det mesta i det kommande avsnittet.

Så ta en kopp kaffe och läs vidare för att lära dig något som hjälper dig att spara och tjäna extra utan några investeringar.

Låter bra?

Vad är Crypto Cashback-program?

Låt oss förstå hur dessa kryptosbelöningsappar kan distribuera Bitcoin gratis till sina användare.

 1. Dessa crypto cashback-program är knutna till handlare (direkt och indirekt) för att tjäna en procentandel av försäljningen när en användare skickas via dem. Dessa intjänade procentsatser är ofta kända som en affiliate provision. Dessa krypto-cashback-program ger majoriteten av detta till användare som har handlat via dem.

 2. På samma sätt, när du använder ett kryptobetalkort (vissa av dem erbjuder även cashback också), återlämnar de “utbytesavgiften” som en rabatt till användaren. Denna modell har testats tid och leder till bra antagande för många populära betalkort / kreditkort. Nu används samma modell av många Crypto-banker som erbjuder kryptokort. (Du hittar bara den bästa nedan).

Du kan använda någon av dessa två modeller för att börja tjäna krypto cashback. Innan vi tittar på appar och tjänster som erbjuder crypto cashback, låt oss förstå konceptet med ett enkelt exempel:

Scenario 1:

Låt oss säga att du vill köpa en online-kurs från Udemy som kostar $ 100

Gammal metod:

Du besöker Udemys webbplats och betalar 100 dollar för att köpa kursen.

Ny metod:

Du besöker Lollis webbplats först, klickar på Udemy-länken och köper sedan kursen genom att betala $ 100.

Lollis webbplats ger dig 18% cashback i form av Bitcoin. Det betyder att du bara spenderade $ 82 för samma kurs och tjänade också $ 18 för Bitcoin.

Scenario 2:

Ett annat exempel på cashback-programmet:

Du reser med din familj eller älskade en gång till en exotisk plats och vill använda AirB&B för att boka en plats som kostar $ 200.

Gammal metod:

Du besöker AirB&B och hyrde platsen för $ 200

Ny metod:

 • Du besöker Foldapp och köper en AirB&B-kupong värt 200 $ med Bitcoin.
 • Du använde sedan kupongen för att lägga till pengar till din AirB&B-konto.
 • Foldapp ger dig också en 3% kickback vid köpet och i form av Bitcoin.
 • Din effektiva kostnad går ner till $ 194 och du intar $ 6 som en Bitcoin.

Scenario 3:

Du innehar Bitcoin och andra kryptovalutor som du vill spendera för onlineköp.

Gammal metod:

Du betalar helt enkelt med din plånbok och köper grejerna.

Ny metod:

 • Du använder ett kryptobetalkort från Cryptocom eller Wirex och köper grejerna.
 • Du får upp till 5% som cashback och det också igen i krypto.

Nu, beroende på ditt behov och krav, kan du använda någon av dessa tre metoder för att få cashback för dina onlineutgifter. Detta är en av de smarta metoderna som används av progressiva människor för att spara och samtidigt tjäna extra medan de spenderar sina pengar.

Den bästa delen,

Det finns inget extra arbete från din sida och det finns ingen risk. Dessutom är det helt gratis för alla att gå med.

Nu, om du har förstått konceptet och är redo att njuta av fördelarna med crypto cashback-program, här är listan du har väntat på.

Topp Crypto Rewards-appen som erbjuder rabatter och cashback:

1. Bitrefill

Bitrefill är tjänst # 1 som låter dig leva på Crypto, och erbjuder också cashback vid varje köp. Med Bitrefill-tjänsten kan du köpa presentkort för nästan alla online-företag i hela världen. Företag som Google Play, Amazon, AirB&B, Steam och tusentals andra butiker finns tillgängliga.

Titta på den här videon för att kolla in granskningen av Bitrefill:

Totalt sett är Bitrefill en tjänst som alla kryptoanvändare ska använda. De har en fullt fungerande mobilapp som också stöder plånbok och några få kryptovalutor med blå chip stöds.

Skapa ett gratis Bitrefill-konto

2. Lolli

Lolli är ett av de mest populära Crypto-cashback-programmen på marknaden, vilket är inaktiv för alla. De erbjuder kickback på många populära webbplatser som:

 • Macy’s
 • Glipa
 • Groupon
 • Harry’s
 • Marriott
 • Kör pappa
 • Sephora
 • Hotels.com
 • CheapOair
 • Hilton
 • PureVPN
 • AirVape
 • Tony Robbins

Och mer än 500 varumärken..

För att använda tjänsten är allt du behöver göra, gå över till Lollis webbplats och skapa ett gratis konto. (Ingen KYC krävs).

Sök efter den butik där du vill handla och klicka på länken och köp som du brukar göra.

Cashback i Bitcoin läggs automatiskt till på ditt Lolli-konto. Du kan senare ta ut dessa till din Bitcoin-plånbok eller direkt till ditt USD-bankkonto. Om du inte är i USA kan du få ett gratis USD-konto via Payoneer.

Här är mina intäkter efter 1-2 inköp via Lollis webbplats:

Ganska cool! Rätt?

Skapa ett gratis Lolli-konto

3. Foldapp

Foldapp erbjuder presentkort för många populära butiker och erbjuder betydande återbetalningar på dessa köp. Cashbacken sträcker sig från 2-10% och i skrivande stund stöds följande presentkort i butiken på Foldapp:

 • Airbnb
 • Amazon.com USA
 • Bästa köp
 • Burger King
 • Chipotle
 • Hotels.com
 • Hemhållplatsen
 • Macy’s
 • REI
 • Sydvästra flygbolag
 • Starbucks
 • Mål
 • T.J. Maxx
 • Uber

Till skillnad från Lolli, på Foldapp kommer du att köpa dessa presentkort med Bitcoin. Detta är en betydande skillnad men fungerar bäst för befintliga kryptoanvändare som vill leva på kryptovalutor.

Besök Foldapp

4. Bitcoin-belöningar

Detta är en annan populär kryptobelöningsapp med en enorm lista över butiker under sitt paraply. Precis som Lolli, här hittar du den butik du vill handla på, och Bitcoin-belöningar kommer att ta hand om rabatter och lägga till cashback till ditt konto.

Se videon under 60 sekunder för att lära dig mer om Bitcoin-belöningar:

Det finns några extra funktioner som erbjuds av Bitcoin-belöningar som gör att den sticker ut:

Förutom globala butiker kan du hitta butiker baserat på ditt land. I skrivande stund kan du också hitta butiker för följande länder: USA, Nya Zeeland, Storbritannien, Australien, Kanada och Brasilien.

Butikerna är väl strukturerade i olika kategorier och det är mer sannolikt att du hittar en butik som du brukar handla på.

Besök Bitcoin Rewards

5. Crypto cashback-belöningskort

Den här är inaktiv för de flesta användare som har kryptovalutor och vill använda den för online-utgifter. Det finns några företag som erbjuder Crypto-betalkort och som är ett typiskt Visa-betalkort. När du handlar online med dessa kort får du en betydande del (upp till 5%) som cashback.

Detta fungerar bra i nästan alla scenarier, eftersom du inte behöver söka efter webbplatser för att hitta cashback-erbjudanden för en viss butik. Den enda begränsningen är att dessa kort inte är tillgängliga i alla länder.

Men om du kommer från en utvecklad nation eller utvecklingsland är det mer sannolikt att du hittar ett kort som tjänar dig.

Här är två kort som är mest populära och erbjuder cashback:

 1. MCO-kort från Cryptocom
 2. Wirex-kort

Jag gillar personligen MCO Visa-kortet eftersom det erbjuder gratis Netflix- och Spotify-konton.

Beställ MCO-kort från Crypto.com

Slutsats: Crypto belönar app

Jag är optimist att vi kommer att ha mer krypto-cashback-app i framtiden. Dessa cashback-appar hjälper till att distribuera Bitcoin till massorna på det mest användarvänliga och riskfria sättet – handla online.

Dessutom,

Dessa appar ger enkel och bekväm tillgång till tusentals online-erbjudanden och rabatter från dina favoritbutiker online.

Hur som helst, det är en vinn-vinn för slutanvändare som du och jag.

Du bör bokmärka den här sidan, eftersom jag kommer att uppdatera den här guiden när en ny liknande tjänst startar. Du måste också dela den här guiden med dina vänner och familj, eftersom det hjälper dem att spara pengar och tjäna pengar i Bitcoin utan att faktiskt köpa den.

Om du känner till någon annan tillförlitlig tjänst, låt mig veta via kommentaren nedan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me