Topp kryptovaluta kraner for å tjene gratis krypto i 2020

Kryptovalutakraner er nettsteder eller apper som gir brukerne små mengder kryptovaluta. Som de fleste kryptorelaterte oppfinnelser startet kraner med Bitcoin. Det var en idé som Gavin Andresen, en av de mest fremtredende Bitcoin-utviklerne, tenkte som en måte å bringe adopsjon av Bitcoin til et bredere publikum..

Den opprinnelige kranen ville gi brukerne hele 5 Bitcoins, for tiden verdt $ 35.000, men på det tidspunktet knapt verdt noe. I dag har kraner utviklet seg, og de fleste er reklamebaserte og betaler brukere en del av inntektene sine i krypto.

De fleste kryptokurvkraner involverer fullføring av captchas, men det er noen unntak der du kan tjene krypto enten ved å bryte, fullføre undersøkelser eller spille spill.

Det er verdt å være klar her, kraner gir bort veldig små mengder krypto. Å bli rik ved å bruke kryptokurver er som å prøve å fylle et badekar med vann dråpe for dråpe. Det vil til slutt skje, men hvor mange år vil det ta hvis vannet faller bare faller 5 minutter fra hverandre?

I denne guiden vil vi gjennomgå de beste kryptokranene når det gjelder:

  • Kravbeløp – Hvor mye en kryptokurv betaler og hvor enkelt det er å gjøre det.
  • Timer – Hvor lenge brukere må vente mellom krav for å oppfylle uttakskravene.
  • Uttaksforhold – Minimumsbeløp for uttak og gebyrer som belastes slik at brukerne kan få mest mulig ut av lommeboken.

Med denne kunnskapen er det mulig å kombinere forskjellige kraner og tjene forskjellige kryptovalutaer. Dette kan igjen bidra til å skape en jevn strøm av inntekter, i stedet for noen få dråper her og der.

Bitcoin kraner

Cointiply

Med et rent grensesnitt, Cointiply har blitt en av stiftene i kryptovaluta-kranverdenen. Det gir brukerne muligheten til å tjene i gjennomsnitt 200 satoshier hver time. Og du kan gjøre dette gjennom nettleserspill, se på videoer, betale for å klikke annonser og tilby vegger.

Det inkluderer også kampanjer som lojalitetsprogrammet, og gir deg bonuser hvis du logger på daglig, henvisningsprogram, og tjener 25% av alle henvisningskravene og 10% av tilbudet. Den inkluderer også en rente på 5% hvis du holder mer enn 3500 satoshier på nettstedet.

Uttakene er raske og pålitelige, og krever minimum 35.000 Satoshi før du kan trekke deg til FaucetHub, og hvis du har 100.000 kan du trekke deg direkte til din egen Bitcoin-lommebok. Et annet interessant tillegg er det sosiale grensesnittet Cointiply, slik at brukerne kan samhandle med hverandre.

Bonus Bitcoin

En av de eldste kranene som fremdeles fungerer, Bonus Bitcoin lar brukerne gjøre krav på gjennomsnittlig 24 Satoshier hvert 15. minutt. For de som er interessert i å tjene litt mer, tilbyr denne Bitcoin-kranen et myntmultiplikatorspill og en seksjon med undersøkelser.

Henvisningsprogrammet er merkbart bra, da det garanterer en 50% levetidskommisjon. Uttakene er koblet til CoinPot, en kryptovalutaprogram som, selv om den er pålitelig, er kjent for å ha noen feil. Uttaksgrensen er 10 000 Satoshier, og hvis du kommer til 50000, vil uttaket være følsomt.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens er en kryptokurv med en vri. Det er fullt orientert mot spill, nærmere bestemt mobilspill. For å komme på jobb må du bare installere et av spillene på mobilenheten din, enten Android eller iOS, og begynne å tjene Satoshis mens du har det gøy.

Bitcoin Aliens har eksistert siden 2014 og har et rykte om å ha en sjenerøs kran, med positive anmeldelser på appbutikkene til både Apple og Google som bekrefter faktum. Utbetalingene er i 5-minutters intervaller og varierer fra 135 Satoshi til 9000. Henvisningsprogrammet tilbyr 25% av vennenes inntjening og minimum utbetaling er 20.000 Satoshier.

Blockchain Poker

Dette er en av de mest unike Bitcoin-kranene. Det er et pokerrom, akkurat som alle andre, men tilbyr deg 100 Satoshi å spille. Hvis saldoen din faller under 50 Satoshier, vil kranen fylles opp til 100 (begrenset til 3 minutters intervaller). Det er ingen registreringer, alle er anonyme, og du kan spille med Bitcoin, Bitcoin Cash og Bitcoin SV.

Minimumsuttaket er 100.000, ganske høyt for en kran, men du kan få 8% av raken generert av vennene du henviser til plattformen. Selv om spillerbassenget er ganske lite, og det ikke er mye mangfold av spill, Blockchain Poker har alt annet som går sin vei. Med en ambisiøs veikart for 2020 kan det være et spørsmål om tid før det blir en topp kryptokurv.

Dogecoin kraner

Gratis Dogecoin

Dette er en kjent kryptokurvkran, en del av et mye større nettverk av kraner. Gratis Dogecoin betaler brukere for å løse captchas i intervaller på 1 time.

Minste uttak er 65 DOGE med et uttaksgebyr på 10 DOGE. Funksjonene som gjør at Free-Dogecoin skiller seg ut, er potensialet for å tjene 10% rente hvis du holder pengene dine på nettsidens lommebok og det faktum at midlene blir betalt direkte til brukerens lommebok uten mellomprodukter.

Moon Dogecoin

Moon Dogecoin er også en del av et større nettverk av kryptokraner. Det tillater brukere å kreve små mengder hvert 5. minutt. Hvis du ikke krever hvert femte minutt, vil beløpet sakte fortsette å vokse, slik at du kan kreve en gang om dagen eller når du har en sjanse.

Dette Dogecoin kran har også et daglig lojalitetsprogram som belønner brukere som hevder fra kranen i flere påfølgende dager, og en henvisningsbonus som tilsvarer 25% levetidskommisjon på alle krankravene til vennene dine.

Allcoins

Som navnet antyder, Allcoins.pw er en kran med flere valutaer. Den har mer enn 29 kryptovalutaer å velge, inkludert DOGE.

Fremtredende funksjoner inkluderer spill (for det meste flaksbaserte, men det inkluderer også gruvedrift og puslespill), et henvisningsprogram som tilbyr 25% av den refererte inntekten, en børs, en nettgruvedriftstjeneste som belønner brukere for utlån av CPU-kraft og sosialt mediekomponenter som lar brukerne kommunisere gjennom chat.

DOGE-kranen kan brukes hvert 5. minutt, og hvis du er heldig, kan belønningen gå opp til 0,36 DOGE per krav.

TheCryptoFaucet

Nok en kran med flere valutaer, TheCryptoFaucet gir brukerne muligheten til å kreve fra 9 forskjellige altcoins med Dogecoin som rangert som nummer 1. Henvisningsprogrammet er tilsynelatende sjenerøst, slik at du kan invitere venner og motta 50% av deres krav.

Det som også gjør denne kranen markant er de lave uttaksgrensene, noe som gjør det mulig å trekke seg etter 3 DOGE med et gebyr på 1 DOGE eller vente til du har 200 DOGE til å betale ingen avgifter.

Monero kraner

Monero kran

MoneroFaucet.info er en enkel og minimalistisk kran. Det betaler brukerne XMR i bytte for å løse captchas. Utbetalingene er tilfeldige (0,00001 opptil 0,03 XMR) og kan kreves i intervaller på 1 time. Det er ingen lojalitets- eller henvisningsprogrammer, og nettstedet tar alle inntektene dine hvis kontoen din forblir inaktiv i mer enn 30 dager.

Gratis Monero

Gratis-Monero er en Monero kran det er en del av samme familie som Free-Dogecoin. Funksjonene er like bortsett fra uttakene. Du må ha minimum 0,006 XMR for å kunne trekke deg, og gebyret for nettverket er 0,002 XMR.

Express kran

Express kran er en kran med flere valutaer med et veldig profesjonelt utseende. Det er en av komponentene i ExpressCrypto.io, et nettsted for lommebok og byttetjeneste.

Lommebøkene kommer med en kryptert algoritme og er ideelle for å beholde pengene som opptjenes gjennom kranen. Kranen i seg selv har en kran med flere valutaer som tillater XMR-krav i intervaller på 30 minutter, mens de også har en automatisk kravfunksjon som lar brukerne gjøre krav på XMR uten innsats fra deres side.

Krev gratis mynter

Krev gratis mynter er enda en kran med flere valutaer med mer enn 19 kryptovalutaer å velge mellom. Kranen krever at brukere fyller ut en captcha og betaler 0.00000005 XMR for hvert 5. minutt. Betalingene gjøres direkte til FaucetHub, så det er nødvendig med en konto for å ta ut midler. Et annet trekk ved dette nettstedet er at det viser de beste skygruvedriftstjenestene og også de best betalte PTC-nettsteder (Pay to Click).

Ethereum kraner

Krev gratis mynter

Som nevnt ovenfor, på Krev gratis mynter kan du finne 19 forskjellige kryptokurver. Captcha som kreves vil gi deg 0,000002 ETH hvert 5. minutt. En FaucetHub-konto kreves for uttak.

AllCoins

De AllCoins plattform inkluderer også en Ethereum kran. Det belønner brukere med 0,0000018 ETH hvert 5. minutt, men som nevnt ovenfor er det bare en av de mange måtene AllCoins gjør det mulig for brukere å tjene krypto.

Brannkran

Brannkran skiller seg ut umiddelbart med sin glatte design. Med et detaljert kontrollpanel og et progresjonssystem tillater Fire Faucet deg å tjene krypto gjennom captchas, undersøkelser og nettleserutvinning.

Henvisningsprogrammet tilbyr 20% av all inntekt som henvisninger krever. Uttakene er tilgjengelige i 4 forskjellige valutaer (Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin) med minimale uttaksgebyrer (i Ethereum varierer gebyrene fra 0,004 til 0,002 ETH).

Litecoin kraner

KravLTC

Dette nettstedet er erstattet av KravBTC men bortsett fra at ingenting mye har endret seg fra originalen. På denne plattformen tjener du tokens (TKN) gjennom å se på videoer, fylle ut undersøkelser, installere mobilapper, besøke snarveier eller til og med prøve lykken i lotto-, terning- og spilleautomatspill.

Tokene kan deretter byttes ut mot 6 forskjellige kryptovalutaer, Litecoin er en av dem, og uttaksgrensen er veldig lav sammenlignet med andre kraner. Henvisningsprogrammet tilbyr 25% av henvisningsbelønningene.

Moon Litecoin

Nok en kran av månefamilien. Brukere får betalt for å løse captcha og kan tjene med 5 minutters intervaller. Samme forhold som angitt ovenfor. Denne er imidlertid en Litecoin-kran. Ved å bruke plattformen kan brukere tjene en rekke kryptovalutaer.

TreasureBits

TreasureBits er en Bitcoin, Dash, Doge og Litecoin kran. Det belønner brukere for å løse captchas hvert 5. minutt, og tjener opp til maksimalt 0,00002651 LTC. Andre alternativer for å tjene mer er gjennom spill, tilbud på vegger og en webminer. Utbetalingene gjøres gjennom FaucetHub og dets vanlige avgifter.

Merk: CryptoCompare har ikke noe forhold til noen av de ovennevnte kranene, og denne artikkelen er kun for informasjonsformål. Målet vårt er å hjelpe nykommere med å begynne å bruke kryptovaluta uten å risikere egne penger.

 

Utvalgt bilde: Kazuky Akayashi – https://unsplash.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me