NEO – Et åpent nettverk for smart økonomi

Hva er NEO?

NEO er en kryptovaluta som har fått stor popularitet både i popularitet og verdi det siste året. Som de fleste kryptovalutaer, kjører denne på en blockchain, men har noen viktige forskjeller fra massene. En av disse forskjellene, bruken av GAS i blockchain, har forårsaket litt forvirring. Så i dag skal vi diskutere hva NEO, hva GAS er, og hvordan de kombinerer for å lage det vi kjenner som NEO-blockchain.

Få en bedre forståelse av NEO

I motsetning til andre kryptovalutaer jobber NEO på et aksjebasert system. Så når du tenker på hva NEO, det er bedre å tenke på det som en sikkerhet enn en kryptovaluta. Faktisk anses hver NEO av “NEO Smart Economy” for å være en andel av NEO-blockchain. Så egentlig er NEO en del av eierskapet!

NEO utstedte 100 millioner NEO, eller 100 millioner aksjer, i NEO-blockchain. NEO fungerer ganske mye som aksjer. Faktisk gir NEO til og med eierne stemmerett, som i følge hvitt papir, er hvor verdien i kryptovalutaen er avledet.

En annen viktig likhet som NEO skildrer verdipapirmarkedet er bruk av utbytte. Svært få, om noen, andre kryptokurver fungerer på et utbyttesystem. Hver NEO, eller aksjeeide, får utbytte. Dette utbyttet utbetales i GAS (vi forklarer hva GAS er senere). Disse utbyttebetalingen er hentet fra gebyrene som brukerne genererer når de opererer innenfor NEO Smart Economy.

I den virkelige ånden av kryptokurver vil GAS generert fra eierskapet til NEO sakte reduseres på årsbasis. Denne reduksjonen i generert GAS vil fortsette til år 2038. På dette tidspunktet vil 100 millioner GAS ha blitt produsert gjennom NEO Smart Economy.

Hva er GAS

GAS er en veldig viktig del av NEO-systemet. I hovedsak anses GAS å være drivstoffet som holder NEO Smart Economy i bevegelse. Til slutt påtar brukerne seg forskjellige oppgaver innen NEO-plattformen. For hver av disse oppgavene opprettes gebyrer for å legge inn dataene i blockchain.

Systemgebyrene som genereres av brukere når de bruker NEO-plattformen, må betales i det som kalles GAS, og til slutt gi GAS sin verdi. Avgiftene som genereres gjennom handlinger er i det vesentlige der for å betale bokførere for regnskapsgebyrer, samt et ekstra serviceavgift som er delt mellom NEO-innehavere, kjent som NEO-aksjonærer. Til slutt brukes GAS som sikkerhet for innskudd av bokførte nominerte.

Å sette dette sammen skaper NEO, “The Chinese Ethereum”

NEO kalles ofte det kinesiske Ethereum, og med god grunn. Ethereum var den første blockchain som brukte smarte kontrakter for å tillate brukere å få tilgang til blockchain og bygge apper på den. NEOs GAS-struktur i NEO blockchain gir mye av den samme funksjonaliteten.

Faktisk har Ethereum en GAS-lignende betalingsstruktur. Imidlertid er valutaen i Ethereum-blockchain kjent som Ether, i stedet for gass. Ikke desto mindre blir Ether betalt for hver handling utført i Ethereum-blockchain.

Imidlertid er det noen viktige forskjeller mellom de to. Først og fremst har NEO noen ganske store støttespillere, den kinesiske regjeringen er en av dem. Som et resultat ble NEO den første åpen kildekode, offentlig blockchain-prosjekt i Kina! For øyeblikket støttes ikke Ethereum av noen myndighet eller myndighet.

En annen stor forskjell mellom de to har å gjøre med energieffektivitet. Ethereum blockchain kjører på et bevis på arbeidsmodell. NEO kjører for tiden på det som er kjent som en delegert bysantinsk feiltolerant, eller dBFT. Det antas at dBFT er mer energieffektiv enn bevis på arbeid, mens forskjellen kanskje ikke er enorm, kan det vise seg å være et pluss for NEO-gruvearbeidere.

Likevel har den største forskjellen mellom de to å gjøre med språkene de kjører på. Ethereum kjører på et komplekst språk kjent som Solidity. Dessverre er det få programmerere som kan språket. Imidlertid ble NEO bygget slik at smarte kontrakter kan skrives på C # og Java, mye mer vanlige programmeringsspråk. Det antas at dette vil bidra til å øke opptaket av NEO sammenlignet med Ethereum og andre. Faktisk er det på grunn av viktige faktorer som disse at NEO har gjort sin vei for å bli en topp 10-kryptovaluta.

Siste tanker

Det beste svaret på spørsmålet “Hva er NEO?” er enkelt, det er en kryptokurrency som ingen andre. Mens mange har sammenlignet ideen om kryptovalutaer med verdipapirer, er NEO den første kryptovalutaen som tilsynelatende fungerer som en sikkerhet. Samtidig bringer det en revolusjonerende blockchain-modell med åpen kildekode til Kina. Med sine unike evner, verdipapirlignende struktur og evne til å være vert for apper og smarte kontrakter laget av brukere, akkurat som Ethereum, er det ingen overraskelse at NEO har gjort veien til topp 10-kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me