Hvordan motta Bitcoin og Crypto-betalinger

I dag skal vi vise deg hvordan du kan integrere et enkelt verktøy for å motta Bitcoin-betalinger på nettstedet ditt eller i en murstein- og mørtelbutikk. Du kan finne mange verktøy for det som foreslås, men for denne spesifikke guiden skal vi vise deg hvordan du gjør det med bitcoinpay. Bitcoinpay mener at alle skal være i stand til enkelt og billig å akseptere betalinger umiddelbart, uansett hvor i verden de er, uten å risikere svindel eller tilbakebetaling. 

La oss se hvordan det fungerer

Del 1: Registrer din bedrift / nettside

Trinn 1: Gå til nettstedet Bitcoinpay (eller klikk her) og i øvre høyre hjørne klikker du på “Godta Bitcoin”-Knappen

Steg 2: Skriv din e-post og klikk på “Registrer deg og godta Bitcoin”-Knappen

Trinn 3: En e-post vil bli sendt til deg med passordet ditt, bruk passordet for å logge på

Trinn 4: Godta vilkårene & Forhold

Trinn 5: Legg til nettadressen der du ønsker å godta bitcoinbetalinger

Trinn 6: Velg en valuta du vil motta betalinger i, for denne guiden skal vi bruke Bitcoin

Rull litt ned og velg din Bitcoin-utbetaling, legg til Bitcoin-adressen din og minimumsoppgjørsbeløpet, og klikk deretter “Legg til Bitcoin-betaling

Trinn 7: Gratulerer, selgerkontoen din er konfigurert. Klikk nå på “Gå til Dashboard”-Knappen for å konfigurere den.

Del 2: Konfigurer kontoen din

Trinn 1: På toppteksten klikker du på “Innstillinger”-Knappen

Rull deretter ned til du ser “Delte utbetalinger”Opsjoner

Du kan bruke dette alternativet til å motta utbetalinger i FIAT (USD, EUR, …) og i Bitcoin velge hvilken prosentandel av betalinger du vil beholde i hver valuta, for eksempel: 40% Split betyr at selgeren vil motta 40% i Bitcoins og de resterende 60% blir kreditert i FIAT.

Steg 2: Gå tilbake til overskriften og klikk på “Profil”-Knappen

Fyll ut alle hullene med din / bedriftsinformasjonen din (du kan også få bekreftet og øke behandlingsgrensene ved å laste opp dokumentene dine på denne siden. Last opp minst ett dokument som viser direktør-ID sammen med bedriftsdokumenter hvis aktuelt. Dokumentene må være av høy kvalitet og ikke beskåret, tekst må være leselig. Utløpte ID-er godtas ikke)

Trinn 3: Gå tilbake til toppteksten og klikk på “API”-Knappen

Her kan du se API-nøkkelen din eller angi en ny. API-nøkkelen brukes til godkjenning av backend, og du skal aldri avsløre API-nøklene dine for noen. Hvis API-nøkkelen din blir kompromittert, kan du opprette en ny og slette den gamle.

På denne siden, ved å bla nedover, kan du også opprette et tilbakeringingspassord (hvis du angir et varslingspassord, vil det bli brukt til hashberegningen av HTTP- og HTTP-svarvarsler) og sende en varslingstest. Etter en vellykket betaling vil du bli varslet om den utførte transaksjonen mens kunden blir omdirigert til suksesssiden. Dette gjøres ved å ringe varslings-URL (notify_url) du angir da du opprettet en Ny betalingsforespørsel via API (API: Opprett Ny betalingsforespørsel). Noen ganger må utviklere feilsøke og hente informasjonen igjen, så Bitcoinpay har laget et enkelt verktøy som sender meldingen på nytt.

Trinn 4: Nå vil vi endre passordet vårt. Gå tilbake til overskriften og klikk på “Passord”. Ditt nåværende passord er det som sendes til via e-post, velg et nytt passord og klikk på “Bytt passord”-Knappen

Trinn 5: Gå til “Terminalinnstillinger (POS)”-Fanen. Et av de viktigste trinnene for butikkeiere er å sette opp POS (salgssted). BitcoinPay er integrert i den profesjonelle Point of Sale-appen LILKA. Den støtter nettbrett og smarttelefoner. LILKA registrerer salg og gir den komplette salgsoversikten som trengs for regnskap. LILKA tillater selgere å akseptere betalinger i fiat, Bitcoin og kan kobles til en kredittkortleser.

Rull ned og velg valutaen som skal vises (Valuta vises til kunden), valutaen for oppgjøret ditt og e-postadressen din for betalingsvarsler, og klikk deretter på “Lagre POS“-Knappen (du kan også åpne POS i din nåværende nettleser ved å klikke på” Åpne POS “)

Hvis du vil ha BitcoinPay Mobile-terminal tilgjengelig i din butikk eller restaurant på en hvilken som helst PC, smarttelefon eller nettbrett, kan du laste ned appen på denne siden eller bare gå til “Verktøy”-Fanen og deretter“Betalingsterminal (POS)”-Fanen, bla nedover og bruk lenken nedenfor (du kan lagre på favorittene på din PC). Du kan bokmerke lenken på smarttelefonen eller nettbrettet. Så når du åpner bokmerket i nettleseren, vises betalingsterminalen (du trenger ikke å være logget på BitcoinPay-kontoen din). Skriv inn beløpet og få betalt. Det er så enkelt

Trinn 6: Hvis du går tilbake til “innstillinger”-Fanen, kan du nå legge til noen favorittelementer for enkel tilgang ved å gå til Favoritter (POS).

Trinn 7: Klikk på “Legg til nytt favorittelement”-Knappen, velg deretter en etikett (Merchant spesifisert betalingsreferanse eller beskrivelse [OrderID, Tabell 25, etc]), angi beløpet og klikk“lagre

Legg til noen favorittartikler for å få rask tilgang til produktene du selger regelmessig.

For å fortsette å legge til favoritter, klikk på “Legg til nytt favorittelement”-Knappen

Trinn 8: Opprett en knapp for å få betalt fra nettstedet ditt. Gå til “Verktøy”-Fanen på overskriften

Fyll deretter all nødvendig informasjon:

Beløp / valuta – Pris og valuta som er angitt av forhandler og kreves hentet fra kjøperen

Velg valuta for oppgjøret ditt – Velg valutaen du ønsker å motta betalinger fra BitcoinPay (du kan legge til flere valutaer i utbetalingsdelen)

Referanse – Noter hva du blir betalt for (du kan senere endre referansen dynamisk per betaling)

E-postadresse eller URL for betalingsvarsling – E-postadresse eller URL der varsel om betaling sendes / POSTes … se API-dokumentasjon for referanse (url i `http (s): // …` format).

Landingsside etter betaling – Skriv inn nettadressen din, dit du vil sende kundene dine etter at de har foretatt en vellykket eller mislykket betaling

Klikk deretter på “Opprett prøvebetaling

Et vindu dukker opp med koden du trenger å lime inn på nettstedet ditt.

Det er det, du er klar til å motta betalinger med Bitcoin eller andre valutaer. For å følge transaksjonene dine kan du bare klikke på “rapporter”-Fanen i overskriften

Vi håper denne guiden var nyttig for din reise som kjøpmann i kryptosfæren! For mer informasjon, besøk Bitcoinpay-nettstedet her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me