Hva er UTRUST

Kryptovalutaer har kommet langt fra et enkelt eksperiment blant teknologikyndige til et globalt fenomen og mye brukt betalingssystem. Blockchain-baserte valutaer løser mange problemer som finnes i eldre systemer, for eksempel mangel på personvern, høye avgifter og sensur. Med Bitcoin og andre kryptoer har disse problemene blitt noe dempet.

Likevel kommer nye problemer med nye teknologier som må håndteres. Den desentraliserte og pseudonyme karakteren til kryptokurver gjør dem til et hovedmål for svindlere som ganske enkelt kan ta penger og forsvinne uten å fullføre en transaksjon. Mer forseggjorte ordninger som Man-in-the-Middle er også en bekymring.

Mens det er sperretjenester man kan bruke, er disse ofte upålitelige og dyre, noe som kompliserer det som ellers skulle være en enkel transaksjonsprosess..

Mangelen på pålitelige og effektive løsninger på dette problemet har blitt en stor anstøtestein i bevegelsen for adopsjon av kryptovaluta. Sammen med det faktum at kryptokurver har en lav inngangsbarriere hvor alle kan kjøpe små eller store mengder, har dette problemet gjort kryptosfæren til et høyt spekulativt rom, med flere investorer enn faktiske brukere.

Introduksjon til UTRUST

Med dette problemet i tankene, en gruppe på entusiaster og eksperter har lagt opp til å bygge en effektiv løsning som kan bryte ned barrierer i kryptobetalingsområdet. Denne løsningen kalles UTRUST, en betalingsplattform som lar brukeren betale for varer og tjenester med sine favorittmynter mens han nyter sikkerheten som har blitt en standard i tradisjonelle betalingsbehandlere. Selgeren mottar betalingen i fiat, slik at han kan sikre seg mot kryptovalutas volatilitet.

Hvordan fungerer Utrust?

Utrust vil utnytte viktige punkter fra tradisjonelle betalingsprosessorer og blockchain-teknologi, og vil være en intuitiv plattform med kjente trekk. Det lar brukeren kjøpe varer eller tjenester med favorittmynten, mens selgeren selv mottar fiat. Dette skaper et økosystem der brukere ikke blir tvunget til å bytte mynter og selgere ikke blir tvunget til å håndtere kryptoer og deres beryktede volatilitet..

UTRUSTs viktigste styrke er likevel forbrukerbeskyttelsesprogrammet. Et sentralisert sperresystem brukes for å sikre at midlene holdes trygge til kjøperen mottar varen eller tjenesten. Når transaksjonen er fullført, vil midlene bli sendt. I tilfelle en tvist vil Utrsut-teamet for tvisteløsning ta grep.

Dette automatiserte systemet lar brukerne nyte fordelene med krypto uten å bekymre seg for ekstra sperrer eller multi-sigs.

I tillegg til interoperabilitet mellom kryptovalutaer og dets forbrukerbeskyttelsessystem, tilbyr UTRUST også en konkurransedyktig avgiftsmodell der en avgift på 1% belastes ved kjøp, utover PayPal’s 2,9% + $ 0,30 USD fast avgift, og tillate at mindre transaksjoner kan finne sted på plattformen.

UTRUST (UTK) -tegnet

UTRUST-plattformen har sin egen ERC20 token basert på Ethereum blockchain. Erfarne observatører kan spørre seg selv hvorfor denne plattformen i det hele tatt trenger et token, gitt at modellen ovenfor til og med virker komplett uten den. Dette er den typen spørsmål som vil holde deg trygg i den nåværende token salg vanvidd. UTRUSTs bruk av UTK-token er imidlertid berettiget av teamet. Hvitboken lyder:

“Vi bestemte oss for å gå et skritt utover, og ønsket å tilby sjansen for alle i verden til å bli en støtte, utnytte kraften til et Initial Coin Offering (ICO) og utstede vårt eget UTRUST-token ved siden av UTRUST-plattformen. I hovedsak vil UTRUST-token fungere som en investeringsandel fra våre støttespillere, som et transaksjonstoken, som kjøpere kan bruke i selve UTRUST-plattformen sammen med andre store mynter, og som en finansiell mekanisme som knytter UTRUST-tokenverdien til UTRUST-plattformverdien. – vår strategiske verdikoblingsmekanisme. ”

UTK-token, som ble distribuert under den kommende pre-ICO 28. august og i september ICO, vil tillate at prosjektet blir selvforsynt mens det gjør UTRUST til et fellesskapsdrevet prosjekt som brukerbasen kan støtte. Fordelene som UTK-holdere gir er enkle:

  • Ingen gebyrer belastes når du bruker UTK-token.
  • En del av fortjenesten generert av 1% -avgiften vil bli brukt til å kjøpe tilbake og brenne UTK-token, og redusere den totale forsyningen over tid. Token kjøpes fra børser til markedspris.

Konklusjon

Selv om bruken av forstyrrende teknologier som DAO eller desentraliserte sperrer er en interessant ide, er disse rett og slett ikke klare for vanlig bruk. UTRUST-plattformen vil i stedet fokusere på å bringe sin visjon til livs med en forretningsorientert modell. Som så blir en del av fortjenesten generert av plattformen holdt av UTRUST-selskapet og brukt til å videreutvikle og markedsføre plattformen.

Modellen som leveres av UTRUST er en enkel og effektiv modell som gjør det mulig for kjøpere å bruke kryptoene sine uten frykt, samtidig som de gir stabilitet for selgerne. For å lære mer om UTRUST, må du besøke tjenestemannen nettsted og hvitt papir.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me