Hva er stemme?

Ledelsen i Block.one, et firma med fokus på utvikling av åpen kildekode, blockchain-basert programvare inkludert EOS, avslørte 1. juni 2019 at den oppretter en ny sosial medieplattform. 

Facebook er “designet for å bruke brukerne”

Brendan Blumer, den 32 år gamle konsernsjefen (CEO) hos Block.one, holdt en presentasjon i Washington D.C. der han forklarte at Voice ville bli utviklet på EOS-nettverket. Blumer, som begynte å lage virtuelle eiendeler for videospill som tenåring, hevdet at nåværende sosiale medienettverk som Facebook har blitt “designet for å bruke brukerne.”

Blumer bemerket videre at brukernes personlige data, innholdet de produserer, og tiden og oppmerksomheten de gir til et sosialt medienettverk er svært verdifullt. Han la til at eksisterende sosiale medieplattformer er utviklet for å hovedsakelig komme skaperne og / eller eieren (e) til gode.. 

Flombruker feeds med “Skjulte agendaer diktert av høyeste budgiver”

Blumer nevnte også at sluttbrukeren, som faktisk bruker tiden sin og yter bidrag til plattformen, vanligvis ikke får tilstrekkelig belønning og kompensasjon for sine innspill..

Blumer, tidligere administrerende direktør for ii5, et firma som gir støtte til eiendomsforhandlere basert i India, uttalte under presentasjonen at sosiale medier som Facebook har auksjonert brukerinformasjon til reklamefirmaer.. 

Han hevdet også at store sosiale nettverkstjenester tjener enorme fortjenester ved å “oversvømme” brukerfeeder med “skjulte agendaer diktert av høystbydende.” For å løse disse problemene og skape en plattform der brukerne har mer kontroll over sine personlige data, lanserer Block.one’s ledelse Stemme.

Utviklet på EOS ’Delegated Proof of Stake Blockchain

Ved å ha kontroll over innholdet de produserer, vil Voice-brukere ha muligheten til å motta en rimelig kompensasjon for sine bidrag til det sosiale nettverket. Voice-plattformen vil bli distribuert på EOS ’offentlige delegerte proof-of-stake (DPoS) -baserte blockchain-nettverk. 

Basert på EOSIO-protokoll, alle transaksjoner som gjøres på Voice vil være “offentlige”, noe som betyr at alle brukere vil være klar over hvilken type aktivitet som foregår på det sosiale nettverket – noe som kan fremme større åpenhet.

Bare ekte brukere kan delta i Voice sin selvopprettholdende økonomi

Understreker at gjennomsiktighet og gir en intuitiv brukeropplevelse (UI) er en “kjernedel” av det Voice tar sikte på å tilby, Block.ones offisielle nettsted nevner også at alle brukere på det sosiale nettverket vil bli behandlet likt og rettferdig. 

Ved å gi alle Voice-brukere de samme mulighetene, har Block.one til hensikt å oppmuntre og støtte opprettelse, deling, markedsføring og “oppdagelse” av kvalitetsinnhold gjennom sin globalt tilgjengelige plattform. I motsetning til nåværende sosiale nettverk som Twitter som er plaget av bots og falske kontoer, er det bare virkelige brukere som vil kunne delta i Voice sin “selvbærende” økonomi.. 

“Ingen skjulte algoritmer, ingen usynlige interesser”

Block.ones blogginnlegg forklarer hvordan det sosiale nettverket til Voice vil støtte et rettferdig system, og at alle – inkludert brukere, bidragsytere og selve plattformen – vil være pålagt å følge det samme settet med regler. Dessuten vil det være “ingen skjulte algoritmer, ingen usynlige interesser”, hevder Voice-skaperne.

I følge det offisielle nettstedet mener Voice-utviklerne at eksisterende sosiale nettverksplattformer “skyldes en større omarbeiding.” De hevder at nåværende sosiale medier som Twitter og Facebook kanskje “ikke hadde vært en god venn for oss” – ettersom de har blitt beskyldt for urettferdig dra nytte av brukernes personlige data.

Ber om Betatilgang til Voice Network

Brukere kan be om beta-tilgang til det sosiale nettverket, men tilgjengelighet og visse “funksjonsbegrensninger” kan gjelde. For eksempel kan det være geografiske begrensninger for investorer som ønsker å kjøpe Voice-tokens.

$ 50 – $ 100 millioner i potensiell årlig inntekt for de beste sosiale medierpåvirkere

10. juni 2019 ble et skjermbilde av det som så ut til å være en kunngjøring fra Blumer avslørt at han har estimert at fremtredende sosiale medier påvirkere potensielt kan tjene mellom $ 50 og $ 100 millioner i årlige inntekter gjennom Voice.

Krypto-gründeren syntes å antyde at påvirkere som er i stand til å engasjere et stort antall brukere potensielt kunne tiltrekke seg millioner av nye brukere til Voice. Dette vil gi påvirkerne muligheten til å generere titalls millioner dollar gjennom det blockchain-drevne sosiale medienettverket. 

I følge Block.ones ledelse vil det å tiltrekke seg høyprofilerte påvirkere være et av hovedfokusområdene i Voice’s pågående markedsføringskampanje. Block.ones Chief Technology Officer (CTO) Daniel Larimer hadde også antydet for noen måneder tilbake at et kommende EOS-basert prosjekt (antagelig Voice) ville ha en markedsføringsplan som “går utover alt som er sett i krypto.”

Stemmen vil bli styrt gjennom en tokenisert økonomi

Bygget på EOS vil alt innhold publisert til Voice bli offentlig registrert på nettverkets blockchain. Det innfødte Voice-tokenet vil bli brukt til å kompensere innholdsprodusenter, og plattformens brukere vil også kunne markedsføre innholdet sitt ved å handle med det sosiale nettverkets kryptotoken.

For å redusere eller eliminere spam-meldinger fra Voice-plattformen, vil alle brukerne være pålagt å verifisere identiteten sin gjennom standardprosedyrer – noe som vil kreve å sende inn en offentlig utstedt ID. Spesielt er Voice’s ID-verifiseringskrav obligatoriske hvis brukere vil skaffe seg Voice-tokens.

Larimer hevder stemmetoken vil ha “rettferdigste distribusjon i verden”

Tokene kan ikke opptjenes gjennom gruvedrift og de kan ikke kjøpes direkte fra noen børs. I stedet vil Voices brukere angivelig bli luftdroppet plattformens opprinnelige token hver dag. Ifølge Larimer fortjener “alle en stemme”, og derfor har det blockchain-baserte sosiale nettverket “den rettferdigste distribusjonen i verden.”

I tillegg til å gi brukerne en like mulighet til å tjene Voice tokens, vil kvaliteten på brukerinteraksjonen på den sosiale plattformen uten tvil være bedre enn eksisterende nettverk som Facebook og Twitter. 

Bare ekte brukere eller “mennesker” kan opprette kontoer

I følge Voice’s nettside er det bare ekte mennesker som kan lage en profil på plattformen. Som hver gang en ny kontoforespørsel genereres, vil Voice’s proprietære autentiseringssystem brukes til å sikre at alle nye potensielle brukere er en ekte person. Steinbit, “Robo-mobs” og “burner” -kontoer vil ikke kunne registrere seg på Voice – ettersom nettverkets bekreftelsesprosedyrer vil avvise denne typen kontoer.

Hvordan fungerer Voice?

Etter at en konto er opprettet, kan Voice-brukere begynne å opprette og legge ut innhold på en måte som ligner på andre sosiale medier. Når en brukers innlegg har blitt publisert og andre brukere begynner å like det og engasjere seg i det nye innholdet, blir Voice tokens belønnet til forfatterens innlegg. 

Når Voice-brukere begynner å stadig mer engasjere seg med et bestemt innlegg, begynner forfatteren av innlegget og selve innholdet å “få synlighet” på det sosiale nettverket. Som forklart på Voice sin nettside, jo mer engasjerende eller populært et innlegg blir, jo flere brukere kan forvente å tjene på å publisere det.

“Heve stemmen din” 

Spesielt er det mulig å “heve stemmen din” på Voice sosiale nettverk ved å kommentere andres innlegg. Kommentering krever imidlertid at en bruker betaler en viss mengde stemmetokener. 

Også, hvis en annen bruker “hever stemmen sin over” alle andre brukere (det vil si betaler flere tokens for å kommentere), så får de med “lavere” stemmer igjen tokens, og også noen ekstra bonustegn..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me