Hva er Crazy Shapes?

 Dette er en sponset guide og representerer ikke investeringsråd fra CryptoCompare. Vennligst gjør din aktsomhet når du har å gjøre med et første tilbud på mynter, og invester aldri mer enn det du har råd til å tape.

Hva er Crazy Shapes?

Vi introduserer den nye verden av Crazy Shapes – et helt spillunivers med sin unike historie, full av kjærlighet, sinne, adel og svik, fantastiske gåter, dødelige farer og mye moro!

Det gir brukerne muligheten til å fordype seg i en fantastisk verden, glemme de omkringliggende problemene og bekymringene, bruke tiden og lade opp sine positive energier.

Ulike flerspillermodi vil gi spilleren mye moro og muligheten til å bevise seg i sine dynamiske ukentlige turneringer. Singleplayer-modusen vil utfylle og berike spillet med en historiekomponent. Fremtidige planer om å komme inn i systemet for "skinn" vil gjøre det mulig å endre utseendet til hovedpersonene og leke med utseendet til hver karakter.

I Crazy Shapes spiller du som en helt som heter "Cuebit". Cuebit er utstyrt med super styrke til å konfrontere verdens kaos. Kwadi kan reinkarnere i andre karakterer – Drilltop, Fracto, Surger, Judger, Wingflow. Hver av karakterene har sine egne evner som hjelper til med å passere forskjellige nivåer under eventyret. Å utnytte styrkene til hver karakter i henhold til oppgaven er et must i Crazy Shapes-reisen.

På slutten av hvert nivå kan du motta belønninger avhengig av hvor bra og raskt du har bestått testen. Bonuser gir deg muligheten til å kjøpe en rekke "boostere", som vil hjelpe deg med å komme deg gjennom nivåene og hindringene fremover.

Fordeler med spillet:

– Administrere bevegelser;

– Interessant og detaljert historie om verden og karakterene;

– Sanntids flerspiller;

– Vakker og hyggelig grafikk;

– Moderne programmeringsløsninger;

– Operasjonell støtte for spillere;

– Spennende atmosfære.

 

Hva er CrazyCoin?

CrazyCoin er et kryptovaluta-token som gir deg rett til å motta kampanjekoder for Crazy Shapes: Run Adventure. CZC-token er basert på Waves Blockchain Platform.

Bonuser for de første eierne av CrazyCoin:

Kampanjekoder byttes mot sol (valuta i spillet). Crazy Shapes gir følgende antall Solaris for hvert antall tokens:

100 poletter = 100 sol;

200 poletter = 250 solenergi;

400 poletter = 750 solenergi;

800 tokens = 1600 solar + 1 crystal;

1200 poletter = 2500 solcelle + 3 krystaller;

2500 poletter = 7 000 sol + 6 krystaller;

10000 poletter = 35 000 sol + 15 krystaller;

25 000 poletter = 100 000 solcelle + 30 krystaller + en spesiell gave fra utviklerne;

100 000 poletter = 1000000 sol + 50 krystaller + en eksklusiv gave fra utviklere.

ICO

Crazy Shapes: Run Adventure er et prosjekt av et nytt studio for utviklere av mobilspill. Den offisielle lanseringen fant sted i mai 2017. I løpet av utviklingsperioden på 9 måneder var det mange ideer til nye og forstyrrende ideeløsninger, inkludert bruk av blockchain-teknologi.

Siden utgivelsen av spillet i App Store klarte Crazy Shapes: Run Adventure å treffe flere topper av kategorier. På den tiden krevde spillet forbedringer for å forenkle spillet for massebrukeren, mer effektiv inntektsgenerering, samt utviklingen av flerspillermodi, uten hvilken det er umulig å forestille seg et moderne spillprosjekt.

For å lære mer om ICO, klikk her

Opprette et nytt nettsted

I nær fremtid – opprettelsen av et nytt nettsted som vil gi deg følgende muligheter.

  • Først vil nettstedet tillate deg å kjøpe valuta i spillet, samt varer i spillet og alle slags bonuser;
  • For det andre vil nettstedet selge attributter med logoer og utskrifter av Crazy Shapes og selskapet (for de mest dedikerte fansen);
  • For det tredje vil nettstedet tillate deg å kjøpe alle spillelementer i fremtidige prosjekter (andre spill vil bli utviklet når den aktive prosessen med Crazy Shapes er over);
  • For det fjerde kan du kjøpe med Crazy Coin, og du kan også kjøpe Crazy Coin på nettstedet, og unngå tredjepartsressurser.

Dermed har du tilgang til alle selskapets prosjekter, slik at du enkelt kan kjøpe varer i spillet og attributter for selskapet.

Nettstedet vil bli lansert i mars 2018.

Veikart

August 2016 – Formulering av ideen

September 2016 – Start produksjonsaktivitet

Mai 2017 – Utgivelse av spillet i App Store

August 2017 – Forberedelse for ICO

Oktober 2017 – Pre-ICO

November 2017 – ICO

Januar 2018 – Aktiv kampanje over hele verden

Februar 2018 – Aktiv innføring av blokade i spillet

Mars 2018 – Foreløpig dato for lansering av nettstedet som et eneste inngangspunkt for selskapets prosjekter

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me