Hva er Binance Coin (BNB)?

Binance, som ble lansert 14. juli 2017, er en ny kryptokursutveksling som har bølget i kryptosfæren, raskt fanget en stor del av markedet for kryptokurrency og tjent tittelen som et kjent navn. Navnet “Binance” (バ イ ナ ン ス) stammer fra ordene binær og finans som representerer en sammenslåing mellom finansielle tjenester og teknologisk utvikling.

I dag skal vi snakke om Binance Coin (BNB), et token utstedt av den nevnte kryptokursutvekslingen Binance. Gjennom et første mynttilbud (ICO) lanserte flerspråklig børs BNB-tokensalget, og samlet 15 millioner dollar i løpet av 4 uker. BNB er et ERC-20-basert token bosatt på Ethereum blockchain med en total forsyning på 200 millioner. Ifølge whitepaper fra Binance har børsen bevilget 20% av sitt kvartalsoverskudd “til tilbakekjøp og forbrenning av BNB”, en praksis som ser BNB-token-tilbudet reduseres over tid med sikte på å redusere tilbudet samtidig som etterspørselen opprettholdes eller økes, og dermed øker den underliggende verdi. Her betyr “tilbakekjøp” ganske enkelt å kjøpe BNB-tokens tilbake fra de som kjøpte dem før.

Binance myntbruk tilfeller

Binances offisielle BNB blogg innlegg forklarer at token deres har en rekke brukssaker. En av de viktigste brukssakene for tokenet er å “være den underliggende gassen” Binance’s økosystem. I tillegg kan BNB brukes til å betale for transaksjoner på Binance-børsen med rabatt. I løpet av det første året bruker BNB, brukere får 50% rabatt på transaksjoner, 25% rabatt andre året, 12,5% rabatt tredje året, 6,75% rabatt fjerde år, og ingen rabatt etter det.

Binance vil også lansere sin egen desentraliserte børs (DEX) der selskapet har til hensikt å bruke BNB-tokens for å drive den nye kryptohandelsplattformen. Etter sigende vil ikke Binance-ledergruppen ha mye kontroll på om en mynt blir oppført på sin nye DEX eller ikke. Kravene til å liste mynter eller tokens på Binance’s DEX vil imidlertid være de samme som beskrevet for selskapets sentraliserte børs.

Binance’s Repurchasing Plan

Som nevnt ovenfor innebærer Binances tilbakekjøpsplan å kjøpe tilbake BNB-tokens med 20% av kvartalsvis fortjeneste med det formål å brenne dem senere. Denne brenningsprosessen avsluttes når sentralen har brent halvparten av den maksimale tokenforsyningen (eller 100 millioner BNB-tokens).

Binance Coin (BNB) distribusjon og ICO detaljer

Binances BNB ICO ble lansert ved å akseptere Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) fra investorer over flere handelsplattformer over hele verden. Whitepaper bemerker at Binance Coin ICO startet 1. juli 2017, etter at Binance-prosjektet offisielt startet 14. juni 2017. I likhet med hvordan andre kryptoplattformer lanserer sine ICOer, ble Binances BNB-tokens distribuert i tre forskjellige faser, og målet var å selge 100 millioner av de opprinnelige tokens.

Binance’s whitepaper bryter fordelingen av BNB-tokens tydelig, med halvparten eller 100 millioner av dets opprinnelige tokens distribuert til ICO-deltakerne. I mellomtiden er sentralen stiftende medlemmer har mottatt 40% eller 80 millioner BNB-tokens, og de resterende 20 millionene (eller 10%) BNB vil gå til “engelinvestorer.” Disse typer investorer mottar vanligvis egenkapital i et selskap eller konvertibel gjeld.

Det er også en “BNB Vested Plan” for utveksling er stiftende teammedlemmer, der det vil være en startutgivelse på 20% eller 16 millioner BNB-tokens til grunnleggerne. Deretter distribueres ytterligere 16 millioner BNB-tokens til grunnleggerne hvert år, i fire år.

Bruken av midler generert ved salg av BNB-tokens er blitt nevnt i detalj i børsens papir. 35% av de totale midlene skal brukes til å vedlikeholde og oppgradere Binance-plattformen. Disse utgiftene inkluderer å betale for rekrutteringskostnader, opplæring av ansatte i selskapet og selskapets “utviklingsbudsjett.”

Majoriteten av midlene, eller 50%, skal gå mot markedsføring av selskapets produkter og markedsføring av merkevaren. Inkludert i kampanjene vil utdanne kryptosamfunnet om de siste blockchain-prosjektene støttet av Binance. Dette skal gjøres gjennom online annonseringskampanjer for å spre bevissthet om selskapets kryptobørs og bringe flere kunder til Binance. De resterende 15% av innsamlede midler vil bli holdt i reserve for å håndtere nødsituasjoner eller “uventede” hendelser.

Binance Coin (BNB) integrasjoner og støtte

Kryptovaluta visakortleverandør Monaco begynte å støtte BNB-token i desember 2017. Asias live videostreamingsplattform Uplive støtter også Binance-mynt ved å la brukerne kjøpe virtuelle gaver med den. Videre “BNB-verdien & Gjenkjøpsplan “inkluderer oppfordring til bruk av Binance-mynt til å betale for transaksjonsgebyrer og noteringskostnader på børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me