Hva er Binance Chain?

Binance ble grunnlagt i juli 2017 og er verdens største kryptokursutveksling når det gjelder handelsvolum og det totale omfanget av forretningsdriften. Som et privat kryptofirma basert på Malta, lar Binances nettbaserte plattform brukere trygt handle et bredt spekter av kryptovalutaer.

I tillegg til å utvikle en sentralisert handelsplattform, har Binance-teamet opprettet en desentralisert utvekslingsmodul (DEX) – som tillater brukere å handle kryptoassets uten å måtte dele sin private nøkkel..

Binance Chain: Et høykvalitets Blockchain-nettverk for kryptotransaksjoner

Binance’s DEX er bygget på toppen av et blockchain-nettverk, kalt Binance Chain. Som en ikke-frihetsberøvende kryptoplattform har bare handelsmenn tilgang til midlene sine fordi Binance Chain er designet for å lette kryptovalutaoverføringer uten tilgang til brukernes private nøkler.

Som en lav latens, blockchain-drevet plattform med høy gjennomstrømning, lar Binance Chain brukere gjennomføre rimelige transaksjoner – samtidig som de gir tilgang til “handel med høy likviditet.” Som nevnt på Binances offisielle nettsted, børsoperatøren tar sikte på å avvikle transaksjoner med bare 1 bekreftelsesfinalitet og sperretider på bare 1 sekund. 

Binance Chain kan enkelt oppgraderes med nye teknologibunker

Binance Chain er angivelig designet for å sikre rettferdig handel ved å “minimere” front-running så mye som mulig. Videre kan brukere forvente den samme enkle og intuitive brukeropplevelsen (UI) på Binance Chain som de ville gjort når de handlet på Binance.com, ifølge Utveksling operatørledelse. 

Spesielt har Binances ledelse designet sine utvekslingsplattformer (inkludert Binance Chain) 

på en måte som muliggjør integrering av forbedrede teknologibunker og forskjellige andre oppgraderinger av handelsplaformens arkitektur. 

Binance Chain kan brukes til å utstede nye poletter

Binance Chain-brukere kan sende og motta Binance Coins (BNB), den opprinnelige kryptokurrencyen til børsen (nå bredt adoptert av det større kryptoøkosystemet), og de kan også lage og utstede sine egne tokens. 

I tillegg kan brukere brenne eller “mynte” og “fryse / frigjøre” tokens på Binance Chain. De blockchain-basert handelsplattform lar brukerne også komme med forslag til nye handelspar som kan opprettes mellom to forskjellige kryptotokener. Når et handelspar er støttet av Binance Chain, kan brukere sende kjøps- eller salgsordrer for et bestemt par kryptoer i selve kjeden. 

Binance Coin, den opprinnelige kryptoassetten til Binance Chain

Som forklart er Binance Coin (BNB) den opprinnelige kryptoassetten til Binance Chain-økosystemet. BNBs totale forsyning er begrenset til 200 millioner mynter, og den sirkulerende forsyningen styres ved å brenne (ødelegge) et visst antall mynter, eller fryse dem, etter visse vilkårene er oppfylt.

BNB ERC-20 Tokens kan sømløst konverteres til Binance Chain Native Tokens

BNB-mynter er opprettet uten å utføre noen gruvedrift som kreves for å lage bevis på arbeid (PoW) -baserte kryptovalutaer som bitcoin (BTC) og bitcoin cash (BCH).

Som bekreftet av Binance-teamet vil det eksakte antallet BNB bli brent basert på “det samme antallet BNB ERC-20-tokens” som tidligere har blitt ødelagt. Siden Binance Chain nå er i drift, er alle BNB ERC-20 (Ethereum-baserte) tokens kan byttes mot Binance Chain-mynter, forklarte børsens nettsted.

Token swap-prosessen kan utføres ved å deponere BNB ERC-20-tokens til Binance.coms handelsplattform. Ved uttak vil kryptovalutaen konverteres til innfødte tokener i Binance Chain – som kan overføres til brukernes nye kryptobokser.

Ingen registrering påkrevd for å handle på Binance Chain

For å begynne å handle via Binance Chain, er ikke handelsmenn pålagt å fullføre en registreringsprosess. Brukere kan handle cryptoassets på Binance Chain ved å bruke en hvilken som helst lommebok som støtter transaksjoner på det BNB-drevne blockchain-nettverket. I tillegg til å handle BNB fra Binance Chain-kompatibel lommebok, kan brukere også handle med andre støttede kryptovalutaer.

Binances DEX bruker “periodisk” auksjonstilpasning

For å opprette nye bestillinger på Binances DEX, kan brukere sende meldinger der de kan spesifisere kryptoassets de har tenkt å kjøpe eller selge. Brukere kan også sende avbestillingsmeldinger hvis de bestemmer seg for å kansellere bestillinger. Handelsordrer kan sendes gjennom brukernes krypteringslommebøker, eller handelsmenn kan bruke en API for å utføre automatisert handel gjennom Binances DEX. 

All matching for kjøps- og salgsordrer håndteres på blockchain – ettersom alle nettverksnoder har til oppgave å utføre kampene samtidig som det sikres konsistens. Matchingsprosessen skjer gjennom Binance’s DEX som sørger for “maksimal” gjennomsiktighet – samtidig som sjansen for å redusere frontløp

Spesielt Binance DEX utfører ikke “kontinuerlig” matching, noe som gjøres på mange sentraliserte krypto-børser. For å behandle handler muliggjør Binance’s DEX “Periodisk” auksjon matching for alle åpne kjøps- og salgsordrer. En periodisk auksjon utføres av et system der kjøps- eller salgsordrer jevnlig matches ved hjelp av en slags handelsalgoritme.

Når brukerens bestillinger er fylt, overføres kryptoassets som er involvert i handelen automatisk til kjøpernes kryptolommebøker. Etter at en transaksjon er fullført og bekreftelse er mottatt (øyeblikkelig i de fleste tilfeller), trenger ikke handelsmenn vente på flere blokker. Den kjøpte kryptovalutaen kan handles igjen via utvekslingsplattformen eller sendes til en annen adresse.

Gebyrstruktur på Binance DEX

Avgifter på Binance’s DEX belastes av plattformens blokkprodusenter (BP), som er ansvarlige for å validere transaksjoner som er gjort på Binance Chain. Transaksjonsbehandlingsgebyrene, som deles mellom BPene, belastes for å dekke nettverksbrukskostnader og for å forhindre (eller motvirke) ondsinnede angrep. 

Nye bestillinger plassert i Binance Chain er “fritatt” for gebyrer for å “oppmuntre til bruk.” Bestillinger som enten utløper eller blir kansellert, vil bli belastet et gebyr hvis de “ikke gir likviditet.” 

Bruk av bysantinsk feiltoleranse (BFT) -basert konsensus for å kjøre Binance Chain

Binance Chain bruker den bysantinske feiltoleransen (BFT) og beviset på innsatsen (under utvikling) konsensusalgoritme for å generere blokker blant handelsplattformens transaksjonsvalidatorer (eller BP). Som bemerket av Binance-teamet, er dets blockchain-konsensusprotokoll lik andre store kryptonettverk, inkludert EOS og NEO.

Binances tekniske team jobber for tiden med å lage en prosess der validatorer kan settes opp blant “forskjellige enheter” på Binance Chain. Som nevnt på Binances nettsted, kan brukere kjøre en full-node på handelsplattformen, for å motta og produsere nye blokkeringer av transaksjoner. Imidlertid kan fullnoder ikke delta i blockchainens konsensusprosess – med mindre de er valgt som Validator.

Binance lanserer Bitcoin-støttede tokens i Binance Chain

17. juni 2019, Binance avslørt at det vil introdusere et Bitcoin-støttet, BEP32-kompatibelt token, referert til som BTCB. Token er angivelig utviklet på Binance Chain, og hver BTCB vil være fullt støttet av at kryptovalutaen blir “pakket” (i dette tilfellet Bitcoin).

Binances ledelse planlegger også å lansere flere BEP32-tokens som vil bli støttet av andre store kryptoassets. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me