Healthureum – “Dine data, legen din, din vei”

Dette er en sponset guide og representerer ikke investeringsråd fra CryptoCompare. Vennligst gjør din aktsomhet når du har å gjøre med et første tilbud på mynter, og invester aldri mer enn det du har råd til å tape.

Helsevesen er en av de viktigste menneskelige nødvendighetene, dens relevans er åpenbart uvurderlig for allmennheten. Det er sannsynligvis grunnen til at helsevesenet er en av de største og mest komplekse sektorene i verdens økonomi. Ifølge Deloittes Global Outlook for 2017, Økningen i helsevesenets utgifter skal ligge mellom 2,4% og 7,5% mellom 2015 og 2020. Dette skyldes hovedsakelig ‘infrastrukturproblemer, noe som gjør det stadig vanskeligere for offentlige helsevesenssystemer å opprettholde dagens servicenivå og overkommelige priser’. Noen av de største problemene som berører helsesektoren inkluderer mangel på ressurser, lav tilgjengelighet, høye kostnader og personvern- og sikkerhetsproblemer. Avviket mellom kvaliteten på omsorg, tilgjengeligheten av infrastruktur og ekspertise mellom den private og offentlige helsetjenester er også verdt å nevne som et av de mest alarmerende emnene knyttet til bransjen.

Blockchain-teknologi kan være svaret på disse bekymringene og kan være den mest effektive måten å bygge bro over gapet mellom privat og offentlig helsevesen.

Hva er Healthureum?

Det er hvor Healthureum kommer inn. Gjennom bruk av Ethereum blockchain og smart kontraktsteknologi har Healthureum til hensikt å bringe standardisering (som oversettes til interoperabilitet), skalerbarhet, sosialt ansvar, gjennomsiktighet, sikkerhet og viktigst ansvarlighet til helsesektoren.

Fordelene ved å bruke slike teknologier som angitt på Healthureum’s hvitt papir:

“Det viktigste ved denne teknologien er at hver handling blir sporet med et datostempel som sikrer pålitelighet og ansvarlighet. Dette skaper en mulighet til å oppnå standardisering på helsevesenet ved å gi bedre tilgang til data, tjenester og kompetanse gjennom en desentralisert plattform. Dette steget mot mer skalerbare og effektive driftsmodeller kan forbedre kvaliteten på helsevesenet og tidsrammen for utvinning samtidig som det reduserer avfall, kostnader og ressurser som kreves. Gjennom standardisering, samarbeid og et desentralisert økosystem kan blockchain-teknologi legge til rette for et mer robust pleiesystem med kompetente omsorgspersoner som leverer sikker, responsiv og effektiv pleie. “

Healthureum er et dynamisk og multifunksjonelt økosystem av helsetjenester som utnytter Ethereum blockchain. Healthureum helsestyringssystemer utfører en rekke funksjoner som er fordelaktige både for helseorganisasjoner og pasienter mens de reduserer og i noen tilfeller fullstendig utrydder de tidligere nevnte infrastrukturproblemene..

Hvordan det fungerer

Ved å utforske de viktigste problemene fra hver enkelt involvert parts synspunkt, kan Healthureums innovative tilnærming og tilgjengelige tjenester gi bred effektivitet og gjennomsiktighet i fem kjernefelt innen helsetjenester.

Datasystematisering – Healthureum vil gjøre det mulig for pasientene å konsolidere alle dataene (medisinske journaler, personlige data, testresultater, skanninger, røntgenbilder, behandlingsplaner, resepter, henvisninger, fakturering, krav) og lagre dem på en enkelt plattform som er sikret med krypterte koder, og holder all informasjon privat og trygg.

Doktor konsulterer & Henvisninger – Gjennom Healthureum-videokonsultasjon kan pasienter få rask og enkel tilgang til helsepersonell, som kan veilede deg med behandlingsplaner, resepter og henvisninger til en relevant og kvalifisert utøver i din lokalitet. Healthureum-økosystemet vil utvikle API-er som gjør det mulig for utøvere å få tilgang til tillatelsesdataene og integrere dem med andre organisasjonssystemer under henvisningsprosessen, for å sikre at alle omsorgsleverandører får et langsiktig syn på pasientens medisinske helse, og dermed forbedrer effektiviteten.

Medisinsk infrastruktur – Healthureum vil integrere blockchain i medisinsk infrastruktur for å måle avkastningen på investeringen, vedlikehold og oppgradering, etterspørsel og bruk, og forsyningskjeden og påliteligheten. Ved å spore og vurdere disse aspektene kan medisinske institusjoner sikre tilstrekkelig infrastruktur for best mulig å betjene sine pasienter. Dette kan være veldig gunstig, spesielt når vi ser på investering kontra avkastning, og hjelper sykehus med å planlegge årlige budsjetter og forutse fremtidig kapitalutlegg.

Forskningsprogrammer – Forskning og læring er i forkant av medisinske kurer, og derfor vil Healthureum inkludere blockchain-baserte forskningsprogrammer for å sikre at hvert stykke data blir riktig overvåket, registrert og tilgjengelig i et skalerbart, sikkert og manipuleringssikkert system. Dette vil redusere risikoen for ekstern manipulering mens forskere og pasienter hjelper med å spore og måle relevante data som kreves for programmet.

Filantropiske aktiviteter – Pasienter vil også være i stand til å finansiere sosiale formålsprosjekter i form av filantropiske aktiviteter. Healthureum vil fokusere på å fremme fire viktige aktiviteter:

  • Forskningsprogrammer for å muliggjøre nye medisinske gjennombrudd.
  • Innovasjon i behandling av kreft.
  • Innovasjon i behandlingen av hepatitt og HIV-hjelpemidler.
  • Medisinsk infrastruktur i teknologi-aktiverte enheter.

Token og ICOT Healthureum-token, forkortet HHEM, er i sentrum av prosjektet og er primet for å brukes som det transaksjonsmediet du velger på plattformen. Healthureums økosystem kjører på HHEM-token enten det er å betale for legekonsultasjoner og henvisninger, donere til filantropiske aktiviteter eller belønningen til deltakere som tilbyr dataene sine for forskningsformål.

For å finansiere innsatsen har Healthureum for tiden en ICO som startet 26. februar 2018. ICO tokenforsyningen representerer 29% av den totale tokenforsyningen, og tokens vil være tilgjengelig for $ 3,95 hver på tilbudet. ICO-finansieringsmålet er $ 15.000.000, finansieringsgrensen er $ 120.000.000 og forventes å slutte 1. april 2018 eller når finansieringsgrensen er nådd.

Lenker

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me