Endor Protocol, en desentralisert prediksjonsplattform – Få nøyaktige resultater, raskt, alene

Dette er en sponset guide og representerer ikke investeringsråd fra CryptoCompare. Vennligst gjør din aktsomhet når du har å gjøre med et første tilbud på mynter, og invester aldri mer enn det du har råd til å tape.

I dagens markeder er å forutsi og påvirke kunder en av de beste måtene for bedrifter å holde seg foran konkurrentene. Bedrifter vil ofte bruke uker eller måneder på å gjøre markedsundersøkelser, investere millioner og ende opp med å håndtere store mengder byråkrati for å finne målgruppen sammen med forbrukernes liker og preferanser. Og etter å ha funnet målgruppen, må de fremdeles finne den beste måten å presse produktet sitt ut i markedet.

Disse typer studier kan vise seg å være harde, tidkrevende og ekstremt dyre, noe som gjør dem tilgjengelige bare for store selskaper. Du spør deg kanskje hvorfor. Disse studiene krever store midler for velutdannede datavitenskapere og maskinlæringseksperter, sammen med uker eller måneder med hardt arbeid. Hvert forretningsspørsmål reiser en annen, noe som betyr at det vil ta enda mer tid;

Hvis det er endringer i produktet, endres også spådommen, og igjen mer tid og penger.

Endor Protocol – Få nøyaktige resultater, raskt, alene

Så hvordan kan små bedrifter og nyetablerere begynne å komme seg fremover når det gjelder å samle inn denne typen relevant informasjon? De Endor-protokoll protokollen tilbyr den perfekte løsningen for enkeltpersoner og små eller mellomstore bedrifter. Det gir dem muligheten til å få tilgang til denne typen teknologier og studier i en mye raskere hastighet og til en lavere pris.

De Endor-protokoll prediksjonsplattform fokuserer på prediksjon av atferdsmønstre på kort og middels rekkevidde (dager til uker), og oppdager flere signaler før de blir observerbare av andre tilgjengelige teknologier. Deres spådommer er basert på den kollektive analysen av dataene som er bidratt, og lar eierne kontrollere personvernet til dataene sine.

Endor-protokoll vil da utvide utvalget av spådommer det henvender seg til ved å la brukerne sende Forespørsler om spådommer (RFP) – noe som antyder nye typer spådommer, som vil bli implementert og bli tilgjengelig for kjøp.

De vil også tillate integrering av nye datakilder som vil øke spådomsnøyaktigheten.

Denne prognosen vil være tilgjengelig for kjøp ved bruk av plattformens EDR-token.

Hvordan fungerer Endor Protocol?

De Endor-protokoll Protokoll er basert på det faktum at den tradisjonelle prosessen med datavitenskap (til slutt) kan brytes ned i dens grunnleggende komponenter, og tildeler hver av dem, på en desentralisert måte, til forskjellige utførere. Hvitboken lyder:

”For å overskride disse begrensningene måtte en ny vitenskap utvikles. Sosialfysikk, utviklet av Endor Protocol-grunnleggerne Dr. Yaniv Altshuler og prof. Alex “Sandy” Pentland, er en matematisk teori som effektivt modellerer menneskemengdene. Gjennom et sett med matematiske ligninger som er vist å dukke opp i atferdsmessige datakilder, muliggjør sosialfysikkteorien automatisk transformasjon av enhver atferdsmessig datakilde til et sett med atferdsklynger. Dette krever ingen rengjøring, forbehandling eller forståelse av semantikken til dataene (eller spørsmålene som skal stilles). Denne samlingen av atferdsklynger er kjent som “Knowledge Sphere”

I stedet for å bygge en modell per hvert prediktivt spørsmål, Endor-protokoll brukte sosialfysikk til å bygge en ”sosial sfære” (grupper av objekter, som NÅ opptrer på samme måte og blir forfrisket etter behov) av menneskelig oppførsel som kan stilles ubegrensede prediktive spørsmål. Dette muliggjør demokratisering av prediktiv vitenskap.

Dette resulterer i et system som tillater læring fra en rekke ortogonale datasett, og identifiserer deretter kontinuerlig millioner av dynamiske atferdsmønstre som utløser bindende objekter sammen i den sosiale sfæren.

Følgende er de grunnleggende omrissene og hovedkomponentene i Endor-protokoll Protokoll:

Kanonisk datarepresentasjon: Alle data som er bidratt til Endor Protocol-nettverket blir forvandlet til “Knowledge Sphere”. Når data har gjennomgått denne transformasjonen, kan de forskjellige atferdsklyngene som er hentet fra dem, pakkes sammen med klynger fra andre typer data, noe som resulterer i en effektiv og automatisk prediksjon.

Separasjon av dataleverandører: Etter hvert som data blir forvandlet til “Kunnskapssfære”, er ikke dataleverandører lenger pålagt å delta aktivt i de senere fasene av analysen. Dette gjør at dataeiere kan integrere dataene sine og opprettholde kvaliteten på dataene sine, kontrollere hvem som vil ha tilgang til hvilken del av dem, og dra nytte av den fremtidige verdien den gir.

Separasjon av prediksjonsmotorer: En kjent hemmelighet blant dataforskere er at rundt 90% av tiden som brukes i et datavitenskapsprosjekt, blir brukt på datasanitering og forbehandling. På grunn av det revolusjonerende aspektet Sosialfysikk som for første gang automatiserer disse trinnene.

Desentralisert utførelse: Ved å bruke Blockchain for hver prediksjon blir den beste atferdsklyngen valgt av Endor Protocol-prediksjonskoden.

Data suverenitet: Hvert dataelement som er bidratt til Endor Protocol-nettverket, kan flagges som enten “offentlig” eller “privat”. Offentlige datakilder er tilgjengelige for alle prediksjonsmotorer, og er en kilde til atferdsklynger for fremtidige spådommer. Til gjengjeld blir deres leverandører kompensert med EDR-tokens når de blir valgt av protokollen. Private dataelementer er fremdeles tilgjengelige av de forskjellige prediksjonsmotorene, om enn på en kryptert måte.

Ansvar og sensur motstand: Ved hjelp av Blockchain lagres spådommer på ubestemt tid, og er tilgjengelige for alle som er interessert i å utlede omdømmet til plattformen, dataene som brukes i den, eller spådomsmotoren som analyserte den.

Forutsigelseseffektivitet for alle: Dette er basert på automatiseringen av prosessen (sparer behovet for å ansette dyre heltidsdataforskere), og sosialfysikkens evne til sømløst å ‘smelte’ sammen med ulike typer atferdsmessige datakilder. Dette betyr at selv store kommersielle kunder, som Coca-Cola, umiddelbart kunne dra nytte av å migrere til Endor Protocol-nettverket – ved å flagge dataene deres “helt private”, kunne de bli tilbudt prediktiv innsikt som er basert på sammensmeltingen av proprietære data, smeltet sammen med offentlige data som ble bidratt til systemet, og betaler en betydelig lavere avgift enn den alternative kostnaden for å skaffe disse dataene på egenhånd, og analysere den. Dette gir også en positiv nettverkseffekt – og reduserer kostnadene når flere brukere og dataleverandører blir med i Endor Protocol-nettverket.

Dataleverandører er pålagt å betale EDR-tokens for analysen av dataene sine, til leverandørene av prediksjonsmotorer. De blir i sin tur belønnet med EDR-tokens når innsikt hentet fra dataene deres blir brukt til spådommer. Dette stimulerer bidraget og vedlikeholdet av datastrømmer av høy kvalitet.

Token & ICO

EDR-tokens utstedt av Endor-protokoll er ERC20-kompatible tokens og skal brukes som betalingsmekanisme for en rekke tjenester som tilbys av Endor Protocol-økosystemet.

Bruk av EDR-tokens:

  • Kjøpe forhåndsdefinerte eller DIY-spådommer;
  • Betaling for dataleverandører
  • Skyressurser for dataanalyse (AWS eller lignende)
  • Cloud-ressurser for personlig prediksjon (AWS eller lignende)
  • Send inn RFP (forespørsel om spådommer)
  • Ber om QOS-preferanse for spådommer
  • Sende inn nye datastrømmer for plattformen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me