Cool fetter – Turisme er gammel, la oss reise!

Dette er en sponset guide og representerer ikke investeringsråd fra CryptoCompare. Vennligst gjør din aktsomhet når du har å gjøre med et første tilbud på mynter, og invester aldri mer enn det du har råd til å tape.

Å reise i det 21. århundre kan være like frustrerende som det er morsomt. Reisende er ofte avhengige av internett for å finne de beste og rimeligste stedene å bo, spise og besøke. I en viss grad har dette gjort det enklere å reise, men informasjonsoverbelastning og partisk innhold kan også gjøre det umulig for brukere å bestemme seg og kan til og med føre dem til feil. Dette problemet som vil bli verre etter hvert som internett fortsetter å ta over verden.

Informasjonsoverbelastningen og det partiske innholdsproblemet er et problem som mange av oss har opplevd eller sannsynligvis vil ha i løpet av livet, og det er kanskje derfor Kult fetter er i ferd med å bli en universelt elsket applikasjon blant dystre reisende og tilfeldige turister, regnet som en av “7 ikke-gå glipp av apper” av Mashable.

Hva er Cool Cousin

Kult fetter er en mobilapplikasjon som har tatt en original tilnærming til informasjonsoverbelastning og partisk innholdsproblem som finnes i det sentraliserte reisemarkedet. I henhold til sin nettsted, “Cool Cousin ryster opp reisebransjen med en ny type reisebyrå, optimalisert for Millennial- og Gen Z-reisende.”

Så hvordan fungerer Coolcousin? Det er enkelt. Cool Cousin lar reisende få on-demand byveiledning fra likesinnede lokalbefolkningen de føler vil ha lignende smak eller tankesett, og som kan føre dem til opplevelser de vil glede seg over. Tanken er å kombinere den arvede kunnskapen lokalbefolkningen har om byen sin med et matchmaking-alternativ som garanterer reisende en hyggelig opplevelse som aldri kunne bli gitt av et reisebyrå.

Når en reisende velger og kobler seg til en av disse lokalbefolkningen, kjent som fettere i app-sammenheng, kan de begynne å nå ut til dem for personlig veiledning. Dette inkluderer steder å bo, arrangementer å gå til, hvor du kan spise og mye mer. Å koble til kusinen din kan gjøres før og under dine reiser, slik at du kan få informasjon i farten hvis du er usikker på hva du skal gjøre eller hvor du skal dra. Når ferien er over, kan du gå gjennom kusinen din for å sikre at andre likesinnede får sjansen til å få kontakt med ham også.

Vi presenterer CUZ Token

Selv om Cool Cousin er et forstyrrende konsept i seg selv, vil teamet bak appen ta det et skritt videre ved å introdusere blockchain-teknologi i miksen. Ved å integrere et kryptovaluta-token, kalt CUZ, Cool Cousin vil gi reisende tilgang til ulike og rimelige premiumtjenester mens de skaper et incentiv / belønningsbasert system for fettere på en måte som ikke setter deres upartiskhet og pålitelighet i fare..

CUZ er et ERC20-token basert på Ethereum-blockchain og det vil bli brukt i utveksling av reisetjenester og unik lokal informasjon. Det meste av tokenforsyningen holdes av applikasjonen for fellesskapsbassenget, en reserve av CUZ som belønner handlinger i økosystemet, og stimulerer til interaksjon på plattformen. De nevnte insentivene vil bli gitt til medlemmer av samfunnet som til slutt vil validere og godkjenne nytt innhold, fettere og tjenester og mer.

Samfunnet består av fettere, pro-fettere, brukere, bidragsytere, redaktører, representantskapet og bedriftseiere. Hvert av disse medlemmene spiller en viktig rolle i plattformen.

Pro-Cousins, for eksempel, er en mer avansert versjon av Cousins ​​som kan fungere som reisebyråer i bytte mot tokens. Bidragsytere legger til forskjellige elementer i økosystemet og tjener CUZ-tokens gjennom disse handlingene, fra å ta bilder for flekker, flagge unøyaktigheter, ombord nye fettere og mer. Alle handlinger fra bidragsytere må godtas av redaksjonen.

Styret vil stemme over viktige avgjørelser angående plattformen, med stemmerett distribuert av selskapet og samfunnet, den første mottar en andel på 35% og den senere mottar en andel på 65%.

Til slutt vil bedriftseiere kunne administrere sidene sine etter en fetter-anbefaling. Markedsført innhold og spesialtilbud vil være tilgjengelig på en gjennomsiktig måte, slik at brukerne kan skille mellom sponset og organisk innhold.

Initial Coin Offering (ICO)

For å finansiere utvikling og markedsføring av dette nye desentraliserte økosystemet, vil Cool Cousin være vert for et Initial Coin Offering-kampanje som også vil sikre en gjennomsiktig og rettferdig distribusjonsmekanisme for CUZ-token.

ICO vil starte i mars 2018 og vil se 33% av den totale 300M CUZ-forsyningen distribuert til investorer til en 0,000265 ETH-basispris. Brukere vil kunne delta med BTC, ETH og til og med USD.

For å lære mer om Cool Cousin, må du sjekke ut deres nettsted, blogg og hvitt papir. Du kan også få kontakt med teamet og samfunnet gjennom Twitter, Telegram og Reddit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me