CanYa: Blockchain-drevet markedsplass for tjenester

Hva er CanYa?

Hvis du er frilanser som selger ferdighetene dine til høystbydende, har du sannsynligvis kommet over en online markedsplass som Opparbeidet som prøver å matche ferdighetene dine med andres krav. Og etter at du er ferdig med jobben, går du gjennom smertene ved å lure på om du skal få betalt, og om det vil være i tide. Og – ettersom vi lever i den digitale tidsalderen – vil du kanskje få betalt i en kryptovaluta i stedet for din lokale fiat-valuta, spesielt hvis du bor på steder som Venezuela eller Zimbabwe, men det er ingen markedsplass som lar deg gjøre det, ennå ikke . Å fjerne alt rotet er CanYas autonome desentraliserte markedsplass for konsertøkonomien med kryptovaluta-betalinger som standard, sammen med fiat.

Introduksjon til CanYaAustralian startup CanYa er godt på vei til å bygge en blockchain-basert tjenestemarked som har innebygd tillit. Som tjenesteleverandør trenger du ikke å bekymre deg for om klienten betaler eller, fra klientens syn, hvis arbeidet oppfyller de nødvendige spesifikasjonene. Takket være blockchain og smart kontraktsteknologi kan denne prosessen automatiseres uten å stole på arbeidsgiveren / arbeidstakeren.

CanYa har allerede en iOS og Android app oppe og går, aksepterer fiat kontantbetalinger på sin peer-to-peer-plattform, men det er kryptobetalinger som er plattformens drapsmannfunksjon, og pengene som samles inn i ICO blir brukt til å bygge ut dette systemet. I hjertet av plattformen er CanYaCoin (CAN) som er designet i de innovative sikrede sperrekontraktene som tar volatiliteten ut av krypto.

Hvordan fungerer CanYa?

Når en klient velger en tjeneste, opprettes en sperret smart kontrakt og kryptovalutaen som arbeidstakeren ønsker å bli betalt inn blir deponert. Samtidig settes det opp en sikringskontrakt med verdien holdt i en verdiskapningsbase som Tether som er knyttet til den amerikanske dollaren. Når jobben er fullført frigjør klienten midler fra sperret kontrakten. Hvis kryptoverdien har falt på den tiden, betales et tilsvarende beløp ut av sikringskontrakten og sendes til sperringen. Det er en elegant løsning på et problem som hindrer kjøpmannens adopsjon av krypto som et utvekslingsmiddel.

CanYas plattform er spesielt godt egnet for digitale arbeidstakere, men kan også brukes med tillit av enhver person eller forhandler med tjenester og produkter å selge. Curation, verification og tvisteløsning administreres i blockchain for en virkelig autonom opplevelse som inkluderer rich media messaging, implementering av maskinlæring og distribusjon av smarte bots for å bedre matche kjøpere og selgere. Det er viktig at CanYa bygger et meritokratisk system som sikrer at de som tilbyr de beste tjenestene, stiger til toppen.

CanYaCoin-tokenet

CAN-token har reell nytte i CanYa-økosystemet. Det fungerer som en enkelt bro mellom valutaer, noe som betyr at crypto og fiat er sømløst konvertible mellom hverandre. CanYaCoin er sentralt i utformingen av både escrow- og sikringskontrakter som brukes i transaksjoner og aktivakontrakten som inneholder inntektene fra 1% transaksjonsgebyr betalt av tjenesteleverandører og det månedlige abonnementet som betales av brukere som har valgt premium-kontoen. . Midler i aktivakontrakten vil bli brukt til belønningsprogrammet som stimulerer brukere av plattformen og til å oppmuntre dem til å få andre til å bli med.

ICO begynte 26. november og avsluttes om 30 dager, eller når harddekselet på 29 333 ETH er nådd. Nivå 1 av token-salget pågår og gir investorer en sjanse til å kjøpe mynter til en verdi av 3333 ETH til en 20% bonus, så 1 ETH = 1200 KAN. Når alle er solgt, begynner Tier 2 med mynter til en verdi av 16 000 ETH ved salg. Av de 100 millioner myntene i økosystemet selges 60 millioner i ICO, med ytterligere 20 millioner bevilget til belønningsbassenget og resten på en 12-måneders lock-in for grunnleggerne og rådgiverne.. 

Konklusjon

Betalinger på CanYas autonome markedsplass for tjenester er umiddelbare og pålitelige. Med 8000 brukere og 4000 tjenesteleverandører som allerede bruker systemet i Adelaide, Australia, er dette et team som allerede har sendt produktet og bringer kryptovalutautbetalinger til konsertøkonomien ettersom det søker å forstyrre forstyrrerne. Ledet av tidligere australske luftvåpenpilot John-Paul Thorbjornsen, er dette en prosjektgruppe som flyr høyt. I løpet av de første to dagene av ICO ble nesten en fjerdedel av myntene solgt, så etterspørselen er høy. Ikke gå glipp av det.

Kasse på hvitt papir og hvordan du kan bidra til ICO her. Og for å stille spørsmålene dine til teamet, gå på CanYa’s Telegram kanal. Giveaways for høyeste bidragsytere og de som anses som prosjektets mest effektive evangelister, inkluderer Ledger Nano S maskinvare lommebok samt en eksklusiv CanYa Ledger Nano S-versjon og 500 begrenset utgave preget av grunnleggeren CanYa Coins.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me