Vad är ICO för social plånbok?

Detta är en sponsrad guide och representerar inte investeringsråd från CryptoCompare. Vänligen gör din aktsamhet när du hanterar alla initiala mynterbjudanden och aldrig investera mer än vad du har råd att förlora.

Vad är social plånbok?

Social Wallet är en första i sitt slag plattform utformad för att möjliggöra att kryptovaluta skickas över dagens befintliga sociala nätverksinfrastruktur. Plattformen, byggd på de centrala principerna för enkla, snabba och säkra transaktioner, fungerar sömlöst med Facebook, Twitter och e-post. Baserat på den aktuella färdplanen planerar Social Wallet att lägga till flera sociala mediasidor som YouTube och Instagram under de kommande månaderna.

Social Wallet döpte sin token WIRE för att associera den med en banköverföring. Ingen tidigare installation behövs av mottagaren. Det behöver inte heller finnas någon avancerad kunskap om själva transaktionen. Social Wallet tillåter individer att skicka kryptovaluta var som helst. Välj en kändis, en influencer, en vän eller någon annan du önskar och skicka dem kryptovaluta på vilken social nätverksplattform som helst.

Byggd på tanken om enkelhet kan alla transaktioner på Social Wallet genomföras i fyra enkla steg. Verktyget som härrör från WIRE är centralt för Social Wallets plattform. Specifikt fungerar WIRE som en fullt fungerande kryptovaluta med integritetsfunktioner samt den ”gas” som krävs för att använda plattformen.

Vad är WIRE??

WIRE, namngavs efter den tjänst som bankerna har använt i årtionden. Om du inte vet är banköverföring en elektronisk fondöverföring från en bank eller enhet till en annan. Dessa typer av transaktioner är bröd-och-smör av samtida bank. En annan fördel med en trådtjänst är att du bara behöver ha den mottagande partens kontonummer. Med den informationen kan du skicka pengar efter egen vilja. Den mottagande parten behöver inte ens veta att den är på väg. Det är en extremt enkel process som Social Wallet har noterat och tillämpat på deras symbol.

WIRE fungerar både som bränsle som gör det möjligt för transaktioner på sociala medier att ske, en resurs som kan jämföras med Ethereums koncept med gas, liksom en kryptovaluta-token som fungerar som en butik med värde, skickad från en användare av sociala medier till en annan.

Oavsett om du är ny i kryptovaluta och är intresserad av WIRE eller om du är en erfaren veteran spelar det ingen roll. WIRE är redo för alla. Hela processen för att skicka WIRE från en person till en annan på sociala medier kan genomföras i under fyra steg. Efter att kontot har skapats kan du ladda det med WIRE och då kan du skicka WIRE till en annan användare av sociala medier med deras sociala mediehandtag eller användarnamn. Personen i andra änden behöver inte veta att du skickar dem WIRE, de kommer helt enkelt att få ett meddelande via sociala medier som meddelar dem och kan sedan gå igenom den enkla processen att samla in dem på Social Wallet-plattformen.

Skicka kryptovaluta gjort enkelt / demo av plattformen

Steg 1: Registrera dig logga in

Detta steg är ganska självförklarande. Om du redan har ett Social Wallet-konto, fortsätt och logga in. Om inte, kommer du att uppmanas att skapa ett konto. Tro det eller inte, detta kommer förmodligen att vara det svåraste steget du måste slutföra!

Steg 2: Välj det sociala medianätverket du vill använda

I det här exemplet skickar du WIRE med hjälp av Twitter som webbplats för sociala medier. Du kan också använda Facebook- och e-postleverantörer. I framtiden planerar vi att implementera andra sociala mediasidor och andra sätt att skicka WIRE till dina vänner och familj. Klicka på ikonen för sociala medier och fortsätt sedan till nästa steg.

Som ett alternativ är ett annat alternativ möjligheten att skicka till en annan användare på Social Wallet-plattformen. Vi har implementerat det här alternativet med tanken att när du väl har ett Social Wallet-konto kommer du att fortsätta använda det med dina vänner och sprida kärleken.

Steg 3: Ange lämplig information

Oavsett plattformen, så länge du har deras sociala medias skärmnamn, e-postadress eller Social Wallet-handtag, kan du skicka WIRE till vem som helst i världen.

När du väl har angett deras sociala mediehandtag är allt du behöver göra att räkna ut hur mycket WIRE du vill skicka. Detta är beroende av dig, men vi vet ju mer desto bättre. Ge alltid.

Om du skickar detta för en välgörenhetsfråga, till någon ny på plattformen eller bara vill inkludera ett meddelande, fortsätt och lägg till en anteckning.

För närvarande är den enda valbara token att skicka eller ta emot vår WIRE-token. Det finns planer i framtiden att möjligen börja acceptera andra kryptovalutor, men för närvarande väljer du WIRE och skriver in det belopp du vill skicka.

Steg 4: Klicka på Skicka

Det sista steget är att klicka på skicka. När du har gjort det, vänta på popup-bekräftelsen, och om du vill, kontrollera din transaktionshistorik för att se till. Det är så enkelt. Varje steg tar bara några sekunder.

Det är en enkel process som kan få dig att fråga dig själv, varför sociala medier? Varför tänkte jag inte på det här först?

Varför sociala medier?

Social Wallet tar det sätt som vi interagerar på sociala medier när det gäller saker som att gilla, dela och interagera, och ta med kryptovaluta till bordet också. Du är förmodligen redan medveten om att sociala medier under det senaste decenniet har exploderat i användning. Faktum är att företag har gått bort från traditionell marknadsföring och flyttat mer in i det sociala rummet. Social Wallet drar nytta av den spänningen. Eftersom Social Wallet kan ansluta till redan befintliga sociala mediasidor och e-post underlättar det ett enklare sätt att dela kryptovaluta.

Sociala medier är enkla att använda, varför kan inte kryptovaluta och blockchain efterlikna det?

Sociala plånbokskort

Under de närmaste fyra åren är e-handelsmarknaden inställd på nästan dubbelt till 4,5 biljoner dollar. Med vår blandning av socialt nätverksintegration, globala överföringsmöjligheter och varumärkesigenkänning är det ingen överraskning att Social Wallet har för avsikt att vara en del av denna fantastiska möjlighet.

Social Wallet-debetkortet stänger cirkeln av universella möjligheter att skicka, dela, spendera och konvertera tokens genom att samarbeta med en tredjepartsbetalkortleverantör på blockchain. Det unika programutbudet med “white label” -betalkort gör det möjligt för Social Wallet att märka vårt betalkort som “Social Wallet Debit Card.” Precis som att använda Social Wallet-plattformen för att skicka och ta emot tokens, är det enkla Social Wallet-debetkortet en enkel engångsinställning som ger användarna möjlighet att överföra tokens till önskad valuta.

Vårt betalkort med vita etiketter erbjuder alternativ för att skräddarsy vårt betalkort efter både vår organisations och våra konsumenters behov. Vårt avtal garanterar utmärkt service, inklusive snabba transaktioner och följer framför allt reglerna mot penningtvätt (AML) och Know Your Customer (KYC). Vårt partnerskap med tredjepartsbetalkortleverantören uppnår målet att göra traditionella banker föråldrade och dominera e-handelsmarknaden.

Expansion och hålla aktuell

WIRE Token EARN-programmet kompletterar kärnfunktionerna i Social Wallet. Att uppnå massanpassning är inte en fas-1-affärsprocess. Det kräver en dynamisk affärsstrategi där vi kan beröra och utbilda själva omkretsen av icke-adopters på sociala medier. Ju fler vägar vi erbjuder för användare att uppleva plattformen och eventuella första möten med kryptovaluta, desto mer kan vi stärka oss själva som ledande på denna framväxande marknad. Vi har tilldelat WIRE-tokens direkt för detta aggressiva mål för användarförvärv.

Social Wallet-plattformen innehåller fliken “EARN” tokens. När en användare länkar sitt sociala mediekonto till plattformen kan de engagera EARN-funktionen, vilket ger möjligheter att skaffa WIRE-tokens.

För att öka varumärkets synlighet och utbilda potentiella användare om förmågan att tjäna tokens kommer Social Wallet att samla en stark och konsekvent social media-närvaro genom strategiska omfattande ansträngningar för att öka medvetenheten om vår plattform och fördelarna med blockchain-teknik. Detta kommer att uppnås genom en serie riktade sponsrade annonser på olika sociala medier, nyhetspublikationer och webbplatser. Utöver dessa strategier kommer Social Wallet att fokusera på att nå ut till finansiella, tekniska och livsstilsinflytande för att arbeta med att skapa innehåll för att öka medvetenheten om produkten och erbjudandet. Detta omfattar fas-1 för användarförvärv.

Fas-2, när man samlar nya användare, är där användarna får möjlighet att tjäna en belöning genom gillanden, retweets, delningar eller kommentarer på sociala Wallet-inlägg på sociala medier. I sin tur kommer plattformen automatiskt att känna igen denna åtgärd och distribuera WIRE-tokens direkt till en användares sociala plånbokskonton.

Att erbjuda möjligheter till EARN-tokens samtidigt som vi utökar vårt varumärkesigenkänning till krypto- och icke-kryptoanvändare är den typ av vinn / vinn-marknadsföringsstrategier som Social Wallet kommer att dra nytta av. Tokens, inklusive andra kryptovalutor än WIRE, ackumulerade av Social Wallet-teamet genom flera intäktsströmmar, kommer att fortsätta att omfördelas till EARN-programmet under hela plattformens liv.

Social Wallet kan framtidssäkra sig själv och kommer att bibehålla en viss känsla av mångsidighet som ligger i sin egen plattform. Slutligen förstår Social Wallet kryptovalutans potential att öka social rörlighet och fortsätta humanitära insatser. De har gjort det till sitt uppdrag att föregå med gott exempel i sitt uppdrag att skapa Social Wallet Initiative, en rörelse fokuserad kring humanitära insatser i hopp om att det ger krypto till fler människor genom välgörenhetens kraft..

Outreach / välgörenhet

Sociala mediasidor som Kickstarter, GoFundMe och Fundly har visat hur generösa och välgörande slumpmässiga främlingar på internet kan vara. Social Wallet vet detta. Vi vet styrkan i blockchain och kryptovaluta och vet hur mycket det har förändrat människors liv. Vi samlar välgörenhetsutbyten mellan sociala medier och kryptovaluta för att verkligen göra världen till en bättre plats.

Social Wallet Initiative: Crypto Giving Back

Social Wallet Initiative är ett passionprojekt som skapats av teamet för att öka den sociala rörligheten. Det är ett projekt där 10% av medlen från WIRE-token-försäljningen kommer att fördelas. “För vissa kan detta kännas som ett spel, men vi känner till och litar på den mänskliga andens välvilja, och vi vill ge tillbaka till de samhällen som har stött oss så länge”, säger Jack Brown, VD för Social Wallet..

Social Wallet Initiative syftar till att främja dessa berättelser om vänlighet och empati för att främja ett samhälle som bryr sig om varandra. Ett sätt att uppnå detta är genom att lyfta fram exceptionella välgörenhetshistorier. Social Wallet planerar genom detta initiativ att öka kunskapen om kryptovaluta och blockchain till människor som ännu inte har antagit kryptovaluta och därmed främja goodwill och ge erfarenhet genom vår plattform.

Vad gör jag? Var registrerar jag mig??

Att engagera sig i Social Wallet och Social Wallet Initiative är lika enkelt som att använda vår plattform. Eftersom vi har fokuserat på att vara lättanvända, med tanke på att vi vill introducera så många nya människor till kryptovaluta som möjligt, behöver du bara registrera dig för ett konto, logga in och finansiera ditt konto med WIRE-token . När du har gjort det är du redo att börja dela och låta kärleken till välgörenhet omsluta dig.

Och hur du donerar eller ger är helt upp till dig. Tänk dig att du rullar igenom ditt Facebook-flöde och ser att en gammal vän har kört över glas på motorvägen på väg till jobbet. Alla fyra däck, platta. De har inte pengarna, och du vill hjälpa till. Allt du gör är att skicka dem lite WIRE genom vår plattform, och de är på väg till en ny uppsättning däck.

Föreställ dig att ditt favoritdjurskydd, det du adopterade din håriga vän från, har räddat ett stort antal djur från en kränkande situation och lagt upp en profil för varje djur på Twitter. En del av djuren är sjuka men kan bli bättre med rätt mängd behandling, och det kostar pengar. Du känner dina ögon väl upp och en vikt pressas mot bröstet. Du behöver inte skicka en check, du loggar bara in på ditt sociala plånbokskonto och skickar dem några WIRE för att få djuren till sina kärleksfulla och omsorgsfulla hem.

Social Wallet och Social Wallet Initiative vill bli en plats för inkludering och mänsklighet. Sociala medier har kopplat världen mer till andra tekniska framsteg. Och det har också gjort oss mer omtänksamma. Vi kommer att förstärka de positiva budskapen som omger oss. Kryptovalutans kraft och blockchain har gjort det möjligt att hända, och vi planerar att fira det. Tillsammans kan vi bli en bättre värld.

Sociala medier har varit en så stor faktor i utformningen av hur vi interagerar och kommunicerar. Social Wallet har upplevt från första hand hur kryptovaluta har förändrat den finansiella teknikindustrin. Vi vet att den här kombinationen kommer ombord nya kryptovalutaanvändare och förändrat den mystik som blockchain och kryptokurrency bär med sig. Inget mer mysterium, tillsammans kommer vi att använda kryptovaluta och blockchain-teknik till förmån för alla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me