Vad är Eloplay – Smarta turneringar för eSports

Detta är en sponsrad guide och representerar inte investeringsråd från CryptoCompare. Vänligen gör din aktsamhet när du hanterar alla initiala mynterbjudanden och aldrig investera mer än vad du har råd att förlora.

eSports är en form av konkurrenskraftigt spel. Det är ett relativt nytt fenomen, men ett som verkligen har tagit eld och lyckats skapa en blomstrande industri. Det har blivit så populärt att det redan har varit läggs till 2022 asiatiska spel och det talas till och med om att det är ingår i OS 2024.

När det gäller intäkter växer eSports med stormsteg. Bara under 2017 kommer eSports att uppskatta 696 miljoner dollar – en ökning med över 41% från föregående år. Eftersom antalet onlinespelplattformar ökar stadigt, förutses branschens totala intäkter att nå 1,5 miljarder dollar till 2020.

eSports publik expanderar också, med nästan 400 miljoner människor som ställer in på evenemang bara 2017, varav 191 miljoner anser sig vara hängivna entusiaster. Detta är särskilt imponerande när man tänker på att baseboll, basket och fotboll (amerikansk), tre av världens 10 bästa sporter, har en publik på 500, 400 respektive 390 miljoner människor.

Vad är Eloplay

Turneringar är de mest spännande eSports-evenemangen. Den övergripande prispotten vid stora evenemang där prisfonder överstiger $ 5 000 har nått 93,3 miljoner dollar 2016. Stora turneringar anordnas och finansieras av globala varumärken och spelutvecklare, men det finns bara en handfull elitspelare som kan tävla om dessa prispotter. Denna situation skapar skillnader i eSport och lämnar amatörer utan chans att tävla om stora prispottar.

Eloplay introducerar smarta turneringar med decentraliserat pris anordnat av enskilda spelare, organisationer eller varumärken. Dessa turneringar fungerar på smarta Ethereum-kontrakt. Teamet implementerade också Eloplay Tokens (ELT) för att stödja Smart Tournaments ekosystem.

Denna lösning gör det möjligt att skala upp hela ekosystemet genom att locka en stor publik entusiaster till eSports-turneringen och öppnar porten för plattformens expansion till nya marknader.

Hur fungerar det?

Eloplay är en eSports-plattform som gör det möjligt för spelare att organisera och delta i turneringar med decentraliserade prispottar. Redan på marknaden i nästan två år fattade Eloplay det senaste beslutet att införa blockchain-teknik i sitt ekosystem. Laget kom med vad de kallar Smarta turneringar som i huvudsak är vanliga turneringar med decentraliserade prispotter samlade av spelarna själva, eller av sponsorer för en turnering som i det här fallet är gratis att delta.

Andra blockchain-aktiverade alternativ på EloPlay-plattformen inkluderar vadslagning, spelstatistik och reklam. De är dock ännu inte utplacerade. Spel tillgängliga på Eloplay inkluderar Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, Dota 2 och andra populära spel.

För närvarande är smarta turneringar de enda möjligheterna för en amatörspelare att slåss om en stor prispott, som kan skalas från $ 5 000 till $ 1 000 000 och så vidare.

Prispottar på 5 000 dollar och högre anses vara stora. För att samla in pengar för en turnering med 1024 spelare måste en spelare bara betala 4,88 $. Arrangörsspelaren skulle ha 8% av denna fond, dvs. $ 400. Det är dock viktigt att notera att USD-priser endast är förklarande, och i själva verket kommer alla avvecklingar att genomföras i Eloplay Tokens.

Implementering av smarta kontrakt på Eloplay fokuserar främst på att ge spelare en helt ny möjlighet till oberoende bildande av prispottar. Dessa turneringar kommer att säkerställa en hög grad av spelare som är involverade i projektet och sportevenemang genom att göra dem oberoende av tredje part. Alla kommer att kunna organisera eller delta i en turnering för att vinna ett stort pris.

Det finns hundratals spelare som spelar på Eloplay varje månad. Snart kommer sponsorer av turneringar och annonsörer att gå med i Eloplay och generera de stora intäkterna på projektet. Alla behöver en Eloplay-token för att kunna njuta av alla plattformens funktioner.

Eloplay token och ICOEloplay tokens är den huvudsakliga redovisningsenheten på plattformen. De är grunden för Eloplay ekonomi och bonussystem. Tokeninnehavare kommer att använda dem för turneringar men har också möjlighet att byta tokens till Ether-, Bitcoin- eller fiat-pengar.

Eloplay Token är kompatibel med plånböcker, lager och är en överförbar aktiv. ELT tillåter sina innehavare att organisera och delta i smarta turneringar, annonsera på Eloplay och även köpa spelinventering och andra virtuella varor på Eloplay Store..

Eloplay Token (ELT) kommer att implementeras på plattformen inom 3 månader efter Token försäljning slutar.

För att lära dig mer om Eloplay ICO klicka här eller läs Vitt papper.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me