ATLANT: Revolutionerande hyresystem

Detta är en sponsrad guide och representerar inte investeringsråd från CryptoCompare. Vänligen gör din aktsamhet när du hanterar alla initiala mynterbjudanden och aldrig investera mer än vad du har råd att förlora.

Det är inte lätt att driva ett fastighetsföretag. Problem som höga räntor, brist på likviditet på fastighetskapitalmarknaderna, brist på transparens och värdelösa mellanhänder är några av de framträdande hinder som fastighetsföretag måste möta. Frank Armstrong III, en författare från Forbes, skrev en artikel på fastighetsinvesteringar. Han sade:

“Enskilda fastighetsfastigheter uppfyller ingen av de vanliga testerna för marknadseffektivitet: Varje paket är unikt, transaktionskostnaderna är mycket stora, försäljningen sker bara ibland och marknadskunskapen är ofta lokal och begränsad, vilket gör detta till en insiders marknad.”

Vad är Atlant

ATLANT är en decentraliserad fastighetsmarknad och plattform. Det syftar till att genomföra ett mer öppet och effektivt sätt att investera och handla på fastighetsmarknaden genom att skapa en decentraliserad och transparent fastighetsmarknad. Egenskaperna digitala posten, en post som innehåller information om beläggning, fysiska egenskaper, juridisk status, historisk prestanda och finansiell ställning, registreras i Ethereum blockchain så att de lagrade uppgifterna är både transparenta och oföränderliga.

ATLANT planerar att dela upp enskilda fastighetsfastigheter i fastighetstoken. Därefter kommer PTO: er (Property Token-erbjudande) att hållas och listas på ADEX, ett decentraliserat annonsutbyte baserat på smarta Ethereum-kontrakt. För att tokenisera fastigheter bör ägare lista sina tillgångar i systemet. Därefter bestämmer ATL-tokeninnehavare om de vill acceptera eller avvisa noteringen av tillgången genom en omröstningsprocess. Processen ger en säker och säker metod för utbyte mellan ATLANT core tokens (ATL) och fastighetstoken. Ett sådant tillvägagångssätt gör det möjligt att bryta igenom flera begränsningar som whitepaper lyder:

”En sådan strävan skulle underlätta överföringen av äganderätten, förenkla andelar utan minimala begränsningar, lindra skatteeffektivitet, göra gränsöverskridande transaktioner enkla och eliminera betydande allmänna omkostnader i vissa jurisdiktioner på grund av onödiga mellanhänder.”

Atlant fokuserar främst på två funktioner: Tokenized Ownership och Global P2P Rentals.

Tokeniserat ägande

ATLANT har för avsikt att modernisera den nuvarande globala hyresprocessen som används av centraliserade tjänster som Airbnb och Expedia, Booking och andra, genom att tillhandahålla ett ekosystem där människor får tokenisera sina fastigheter (dela fastighetens totala värde i tokens, där 1 token = 1mm2 ).

Som tidigare nämnts kommer fastigheterna att genomgå en omröstningsprocess med EVM-smarta kontrakt. När en ny notering accepteras sker en annan omröstning för att avgöra advokatbyrån och fastighetsförvaltningsbolaget som ansvarar för det specifika ärendet. Det är plikten för

fastighetsförvaltningsföretaget för att samla in intäkterna och omfördela dem till innehavarna av fastighetstoken. När alla begärda dokument har godkänts lagras de på ADDS (ATLANT Distribuerad datalager) och dess hash registreras på Ethereum blockchain som initierar PTO.

När alla fastighetstoken distribueras betalas ATL-tokeninnehavarna som kör en ATLANT-nod med fastighetstoken med hänsyn till debiteringsavgiften. De som investerar i fastighetstoken kan dra nytta av en andel, beroende på antalet token de äger, och av hyresintäkterna som kan bytas mot ETH- eller ERC 20-token. Hyresintäkterna fördelas efter att avgifterna dras av av förvaltningsbolaget.

Globala P2P-hyror

Förutom de särdrag som redan nämnts förväntas en mer effektiv P2P-hyresprocess genomföras, vilket möjliggör en minskning av kostnaderna för både intervenienter, hyresgästen och hyresgästen, samt ett system för att undvika falska recensioner och förfalskade betyg.

För att uppnå detta planerar ATLANT att ersätta uthyrningsförmedlare med nätverksmedlemmar som kan arbeta i konfliktlösning av P2P-uthyrningsprocesser, så kallade arbiter, och stimulera dem med ATL-tokens per skiljedomshändelse.

De falska recensionerna och förfalskade betyg som undviker processen har ett rykte system på plattformen som möjliggör ett decentraliserat betygs- och granskningssystem.

Token / ICO

ATL-tokens fungerar som medlemscertifikat på ATL-plattformen vilket ger tokeninnehavarna flera rättigheter som:

  • Utbyte av ATL-tokens för fastighetstoken, vilket ger möjlighet att helt eller delvis förvärva ett fastighetsägande
  • Ta emot provisioner som debiteras i P2P-uthyrning till fastighetsägaren om du kör en ATLANT-nod på sin dator.
  • Rösta för att avgöra flera åtgärder som beslut om plattformslista, fastighet för hyresgodkännande och andra.
  • Möjlighet att arbeta och tjäna extra inkomster inom ramen för ATLANT som skiljeman för konfliktlösning i P2P-uthyrning
  • Inverkan på plattformens utveckling

För att lära dig mer om ATLANT ICO – klicka här. ICO är nästan över, så om du vill gå med, gör det snabbt här.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me