Zcoin (XZC) Cryptocurrency: Alt nybegynnere trenger å vite

Visste du at mange kryptovalutaer der ute som faktisk hevder å være tilstrekkelig private, ikke er så private som de sier?

Jeg hadde listet opp noen kryptovalutaer i min forrige oppskrivning som hevder å gi transaksjonelt personvern til brukerne sine, og har også prøvd å gi deg et innblikk i deres respektive tilbud.

 • Her er det: 9 anonyme kryptovalutaer du bør vite om

Imidlertid er det mer enn 10 kryptovalutaer som arbeider med private og anonyme transaksjoner, men jeg har bevisst nevnt bare noen få av dem i den nevnte artikkelen..

Jeg har gjort det fordi jeg tror det i dag er de eneste som er verdt å legge merke til. Men du vet aldri når en ny krypto, i denne sprø kryptosfæren, kan komme og bli med i deres rekker. Og nettopp derfor vil jeg fortsette å oppdatere valgene mine.

En av kryptovalutaene jeg personlig liker og har nevnt også i artikkelen ovenfor er Zcoin, også kjent som XZC eller Zerocoin. Jeg vet at noen av dere kanskje tror at jeg sier det fordi jeg er mye investert i denne mynten, men det er faktisk ikke grunnen.

Jeg er interessert i denne mynten på grunn av den underliggende teknologien som fikk meg til å like den, og det er nettopp derfor jeg er her og snakker med deg om den.

I denne grunnleggende analysen av Zcoin vil jeg dekke følgende viktige punkter om Zcoin:

 1. Hva er Zcoin?
 2. Hvordan fungerer Zcoin?
 3. Zcoin’s Vision
 4. Zcoin-teamet
 5. Total forsyning av Zcoin 
 6. Markedsverdi for Zcoin
 7. Hvordan kjøpe Zcoin-kryptokurrency
 8. Zcoin lommebøker
 9. Zcoin’s fremtid og veikart
 10. Noen Zcoin misforståelser
 11. Offisielle Zcoin-ressurser

La oss komme i gang…

Hva er Zcoin?

Zcoin, også kjent som XZC eller Zerocoin, er en åpen kildekode-desentralisert kryptokurrency som fokuserer på å oppnå personvern og anonymitet for brukerne mens de handler.

For å oppnå dette personvernet og anonymiteten bruker Zcoin null-bevis bevis via Zerocoin-protokollen, som er et av de mest siterte kryptografipapirene på dette tidspunktet.

I kryptografi, en null kunnskapssikker eller null kunnskapsprotokoll er en metode som den ene parten ( beviser) kan bevise for en annen part ( verifier) at en gitt uttalelse er sant, uten å formidle noen informasjon bortsett fra at utsagnet faktisk er sant.

Wikipedia

Med andre ord, når du handler med Bitcoin eller Ethereum eller noe lignende, er transaksjonshistorikken din alltid knyttet til myntene dine som standard, noe som gjør deg sårbar. Det, fordi alt som trengs er en lenke til din personlige informasjon eller IP for å finne ut myntenes opprinnelse.

Imidlertid, hvis du handler med Zcoin’s Zercoin-funksjon, er ingen av transaksjonshistorikkene dine knyttet til de faktiske myntene, og bare mottakeren og avsenderen vet at du faktisk har byttet penger.

Med det i bakhodet, la oss se hvordan dette kryptografiske underverket fungerer i Zcoin.

Hvordan fungerer Zcoin?

Zcoin jobber med Zerocoin-protokollen ved å håndheve bevis for null kunnskap. Her er en kort introduksjonsvideo av Zcoin som forklarer hvordan den fungerer under panseret.

Mynte: Når du vil sende en privat transaksjon med Zcoin, trenger du bare å velge antall mynter du vil mynte. Legg inn at din normale Zcoin-saldo automatisk vil reduseres, og du vil bli kreditert med nye mynter uten transaksjonshistorikk. I utgangspunktet blir de gamle myntene dine brent kryptografisk, og forhindrer dermed noen andre i å bruke dem igjen og blir dirigert til transaksjonshistorikken din. Det faktum at du blir kreditert nye mynter uten historie, opprettholdes, og det samme er den totale forsyningen.

Fra nå av kan du kun lage mynter i pålydende 1, 10, 25, 50 og 100. La oss anta at du velger ‘100’ mynter som skal preges. Du vil automatisk bli kreditert nye 100 Zcoins uten historikk knyttet til den.

 • Bruke: Og nå når du vil foreta en privat transaksjon, vil du bli bedt om å bruke disse ‘100’ myntede nye myntene. Du kan nå sende et hvilket som helst beløp fra dette fondet i en hvilken som helst valør til alle med anonymitet fordi det ikke er tilknyttet noen historie..
 • Gjenta: Og på samme måte kan du ‘mynte’ og ‘sende’ Zcoins når som helst når personvernet ditt er intakt.

Jeg har prøvd å forklare dette på en veldig enkel måte, men den faktiske teknologien er ganske kompleks. Hvis du ønsker å dykke inn i det, er det her linken.

Zcoin’s Vision

Zcoin har som mål å forbedre ting som Bitcoin ikke kunne gjøre så langt, nemlig soppbarhet, privatliv og gruvesentralisering.

Zcoin vil gi full brukbarhet og privatliv til brukerne sammen med å rive gruvesentralisering ved å implementere et bedre bevis på arbeidsalgoritme kalt MTP, som jeg vil snakke videre om i denne artikkelen..

Zcoin’s Team

Zerocoin er en kryptovaluta foreslått av Johns Hopkins University professor Matthew D. Green og studenter Ian Miers og Christina Garman som en utvidelse av Bitcoin-protokollen som vil legge til ekte kryptografisk anonymitet til Bitcoin-transaksjoner.

Zerocoin ble først implementert i en fullt funksjonell kryptovaluta utgitt for publikum av Poramin Insom, som Zcoin som også er hovedutvikler, i september 2016.

Noen av de bemerkelsesverdige medlemmene i teamet er oppført nedenfor.

Bortsett fra dette består teamet av andre utviklere, lokalsjefer, supportpersonell og rådgivere som opprettholder den nødvendige balansen.

Total forsyning av Zcoin 

Totalt antall Zcoin som noensinne skal produseres er 21 millioner enheter. For tiden er det ca. 3,4 millioner enheter i omløp og hvileenheter som ennå ikke skal utvinnes.

Men den totale forsyningen har økt med 388450 XZC-enheter etter Zcoin’s kodefeil, som teamet ikke har rullet tilbake på grunn av økonomiske årsaker, og dermed er den totale forsyningen omtrent 21,4 millioner.

Hvert 10. minutt utvinnes det en Zcoin-blokk, og det genereres 50 mynter, noe som gjør det til 72,00 Zcoins per dag.

Markedsverdi for Zcoin

I følge CoinMarketCap, den totale sirkulerte forsyningen av Zcoin er 5 757 841 XZC, og den nåværende prisen på hver enhet er 9,6 dollar. Det gjør markedsverdien til omtrent 55 millioner dollar (på tidspunktet for denne artikkelen).

Hvordan kjøpe Zcoin-kryptokurrency

Jeg er sikker på at noen av dere ønsker å få HODL av noen Zcoin-enheter etter å ha lest USP-ene sine. Derfor er listen over ressurser der du kan kjøpe noen Zcoins for deg selv.

 • Binance-støttede par er XZC / BTC, XZC / ETH, XZC / BNB
 • Huobi-støttede par er XZC / BTC, XZC / ETH
 • Par som støttes av Bittrex er XZC / BTC
 • LiteBit.eu-støttede par er XZC / EUR

Merk: Å kjøpe XZC i fiat-valutaer som USD, EUR eller GBP er ganske vanskelig akkurat nå.

Zcoin lommebøker

Ikke mange lommebokalternativer er tilgjengelige for Zcoin, men for tidlige adoptere som deg og meg er det nok lommebokalternativer for å holde myntene dine trygge.

Noen Zcoin misforståelser

Det er også noen misforståelser om Zcoins.

 • De har et pålitelig oppsett som tillater preging av mynter på ubestemt tid, og det er derfor ikke trygt, men det er ikke sant. Selvfølgelig til å begynne med måtte de gjøre den pålitelige oppsettveien, men fordi de har en kontrollerbar total myntforsyning som forhindrer enhver form for juks. Denne ulempen blir imidlertid tatt hånd om av dev-teamet av fjerne dette klarerte oppsettet i nær fremtid, og når det skjer, vil Zcoin være en av de alvorlige myntene å stole på for personvern.
 • De blir ofte ansett som Zcashs gaffel, men det er heller ikke sant fordi Zcash er basert på Zerocash-protokollen, mens Zcoin ble startet fra bunnen av ved å bruke Zerocoin tech.

Nå som jeg har ryddet noen av Zcoins misforståelser, er det på tide at vi ser på fremtiden.

Zcoin’s fremtid og veikart

Zccoins fremtid er ganske lovende og verdt å se på grunn av følgende grunner og interessante ting på veikartet deres:

 • Zcoin er den første mynten å implementere MTP-bevis på arbeid type som gjør det mulig for generelle masser å utvinne Zcoin med GPUer og CPUer. MTP tillater ikke ASIC som dyre gruvearbeidere å gruve XZC-mynter. Se denne videoen for å forstå mer om funksjonene.

 • Zcoin implementerer også Znodes for å gjøre kryptovalutaen deres mer desentralisert og anonym. Disse nodene ville være som masternoder og vil lette anonyme transaksjoner fordi det å lage en anonym transaksjon alene er ganske beregningsmessig. Se mer om Znodes her.
 • Znoder vil bli stimulert ved å redusere en del av grunnleggerens belønning. Også overskuddsmidlene som genereres av grunnleggerens belønningsreduksjon, vil bli brukt til å ansette nye utviklere og økt markedsføringsinnsats.
 • En annen agenda på veikartet deres er å ta med seg innebygd Tor eller en eller annen IP-forvirringsmekanisme som vil gjøre den helt anonym..
 • Bortsett fra disse, gjør noen av de innovative og spennende tingene som ligger på deres veikart, dette prosjektet verdt å se med en gang. De er nemlig sigma-protokoll, desentralisert anonym stemmegivning og Zcoin Labs osv.

 • Sist, men ikke minst, er den nylige prisen virkelig en god indikator på sunne markedssentimenter og viser at det er mennesker som forstår dette prosjektets verdi. Bare for å sette ting i perspektiv slik at du kan forstå hva jeg sier – en enhet av Zcoin ble priset $ 2 i mars 2017, og nå er det $ 37 hvor årsskiftet ennå ikke kommer.

Og med denne fenomenale vekststatistikken vil jeg overlate til deg å se det selv basert på all innsikten jeg har gitt ovenfor for å bedømme om dette prosjektet er verdt tiden din eller ikke.

Og hvis du spør meg, vil jeg absolutt si at det er verdt tiden min, og det er derfor jeg skriver om det. &# 128578;

Adios!

Oppdater: Zcoin Integrates Dandelion-Dandelion gir nettverkspersonvern som ytterligere skjuler IP-adressen til noen som sender en transaksjon.

Offisielle Zcoin-ressurser

Noen offisielle lenker som vil hjelpe deg med å bli oppdatert med Zcoins nyheter:-

Her er noen få håndplukkede artikler du kan lese videre:

 • Binance Cryptocurrency: En unik og raskt voksende kryptobørs
 • NEO Cryptocurrency: Alt du trenger å vite om China Ethereum
 • Stratis Cryptocurrency (STRAT) Alt du trenger å vite
 • Litecoin Cryptocurrency: En komplett guide for absolutte nybegynnere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me