Waves Cryptocurrency (WAVES): Alt du trenger å vite

Blockchain & Bitcoin vil forandre livet ditt. Selv om du ikke vil ha det, vil livet ditt endre seg.

Men det er en lang vei å gå ettersom teknologien fremdeles er i begynnelsen. Det må bryte tilpasningsbarrierer for massene. Det er mange friksjonsområder som skal adresseres for å gjøre denne teknologien mulig for vanlig adopsjon.

 • Nesten hver dag kommer en ny ICO eller en ny oppstart med en visjon. Å få finansiering er den mest skremmende utfordringen for dem å overleve i markedet.
 • Det er fortsatt ikke lett å kjøpe og selge kryptoaktiver i mange land, ettersom de ikke har klar tilgang til euro, amerikanske dollar eller kinesisk yuan.
 • Handel med mange urokkelige, men dyrebare varer er ikke mulig uten en tungvint autentiseringsprosess.
 • Prosessen med å notere aksjer i et selskap, i mange land, er svært komplisert eller uklar.

Hva om alt dette skulle endres til det bedre?!

Eventuelle gjetninger??

Ikke sant!

Det ville gjøre livet lettere for oss alle!

For å fjerne all denne friksjonen og for å gjøre verden til et bedre sted, ble det kalt en blockchain-plattform Bølger er nå ute.

Waves fortaler seg selv som en blockchain-plattform som har til hensikt å være et desentralisert sted for crowdfunding og trading ved tokenisering.

Det er for teknisk!!!

Men før jeg gir deg en mindre teknisk definisjon, bør jeg fortelle deg at Waves-prisene er skyhøye! Prisen i juni 2016 var $ 0,7 per enhet, og det er nå over $ 0,78 per enhet.

Bølgebørs: Hvor kan man få Waves Token fra?

 • Binance-Waves / BTC, Waves / ETH, Waves / BNB
 • Huobi– Waves / BTC, Waves / ETH
 • Gate.io-Waves / BTC, Waves / USDT
 • Livecoin-Waves / BTC

Hva er Waves Cryptocurrency?

Wave-Platform-Working

Bølger er navnet på begge deler, et bevis på stake blockchain og kryptovalutaen som gir drivstoff til blockchain.

Bølger lar deg lage tilpassede tokens, noe som betyr at du kan lansere dine egne kryptovalutaer. Du kan også desentralisere handel og crowdfunding, siden den har integrerte fiatvalutaporter som USD / EUR / CNY rett i lommeboken din.

Via Waves kan du også lansere ICOer for å finansiere prosjektene dine fra hele verden på få minutter, uten å gå gjennom intensiv kryptokurveringskoding. Dette vil gjøre livet lettere for nystartede selskaper og åpne for en ny tid med prosjekter som støttes av samfunnet.

Waves-kryptovalutaen (WAVES) har omsettelig verdi på forskjellige børser.

Viktige funksjoner i Waves Cryptocurrency

– WavesDex

Hvor ironisk det er å beholde desentraliserte eiendeler som BTC / ETH på sentraliserte børser. Hacks som MtGox og Bitfinex er et eksempel på dette nivået av dumhet.

Ville det ikke gi mening å beholde og bytte desentraliserte eiendeler på desentraliserte børser?

WavesDex er en desentralisert utveksling bygget på Waves blockchain. Det tillater brukere å handle med BTC / ETH / etc. i bytte mot Waves (eller et annet aktiva-token utstedt på Waves-plattformen). Og det har fiat-gateways som EUR, USD osv. For fiatvalutaelskere.

De volum i skrivende stund på denne børsen er 182 BTC, som jeg synes er anstendig for en desentralisert børs med 72 kryptovalutaer / kryptoaktiver oppført på den.

Du kan bruke WavesDex ved å installere Lite klient også.

– Smarte kontrakter

I Waves er ikke smarte kontrakter så komplekse som de er i Ethereum. De er ikke-Turing-komplette, men kraftige og sikre. I følge den nyeste veikartet for utvikling, publisert av The Waves Platform, er Smart Contracts (ikke-Turing) planlagt å legges til i Full Node-programvarebygging i løpet av 1. kvartal 2018, og Turing komplette smarte kontrakter er planlagt i løpet av 4. kvartal 2018.

– Tokenisering

Du kan lage dine egne tilpassede tokens eller kryptovalutaer på ett minutt på Waves-plattformen. Du trenger minst 1 WAVES-token for å gjøre det.

Du kan bestemme hvilket navn du vil gi tokenet, hvor mange som skal utstedes, og hvor mange desimalfraksjoner du vil beholde.

Dette er ideelt for crowdfunding og ICO.

– Fiat Gateways

Fiat Gateways som USD / EUR / CNY vil tillate deg å veksle ethvert token utstedt på Waves-plattformen (eller annen kryptovaluta som BTC / ETH) mot “ekte” penger, som kan deponeres i en bank.

– Beste av begge verdener

Alle transaksjoner mellom kryptovaluta til fiat eller fiat til kryptovaluta registreres på Waves blockchain. Dette er som å blande det beste fra begge verdener (dvs. sentraliserte og desentraliserte systemer).

– KYC / AML

KYC / AML er nødvendig for å sette inn og ta ut fiat-penger. Imidlertid er KYC ikke nødvendig for kryptovaluta-transaksjoner.

-ICOHUB

Waves startet også et initiativ kalt ICOHub, der samfunnet deres stemmer på de populære prosjektene som søker å starte sine ICOer. På denne måten får vinneren av konkurransen hjelp fra Waves-plattformen direkte med å være vert for og gjennomføre deres ICO.

Team bak Waves

#1 Sasha Ivanov – Administrerende direktør og grunnlegger

Sasha er utdannet fysiker og har vært involvert i programvareutvikling for betalingssystemer. Med blockchain-teknologi lanserte han den første øyeblikkelige kryptovalutautvekslingen coinomat.com.

# 2 Martin Spodymek – Head Community Manager

Martin er ingeniør og er fascinert av blockchain-teknologi og kryptografi som helhet. Martin støtter Waves for teknisk støtte og markedsføring.

# 3 Alexey Kiselev – Back End Developer

Alexey er en lidenskapelig programmerer som begynte å programmere 8-biters prosessorer. Han ble uteksaminert fra Moscow State Technical University.

# 4 Sergey Ishchenko – Front End Developer

Sergey er en programvareingeniør som spesialiserer seg på Java med over ti års erfaring. Hans primære ansvar for Waves-prosjektet er Lite Client-utvikling og Distribuert teamkoordinering.

Du kan se Bølgelagsliste her.

Totale bølger som skal produseres

Waves ICO-perioden var fra 12. april 2016 – 31. mai 2016. I løpet av denne ICO ble $ 16,436,095 samlet inn (tilsvarende 30 096,7 BTC).

ICO investorer 85 millioner tildelte
Pre-ICO bounties 1 million tildelt
Post-ICO bounties 1 million tildelt
Strategiske partnere og støttespillere 4 millioner tildelte
Utvikling & Markedsføring 9 millioner tildelt
Totalt 100 millioner

Markedsverdi

Iht CoinMarketCap den totale sirkulerte forsyningen av WAVES er 100 millioner tokens, og den nåværende prisen på hver enhet er $ 2,12, noe som gjør at markedsverdien er omtrent $ 211 millioner (på tidspunktet for denne artikkelen).

Populære Waves Wallets

Hvordan kjøpe bølger kryptovaluta

Kjøp Waves fra Changelly

Kjøp Waves fra Changelly

Den enkleste måten å kjøpe Waves på er å bytte den mot BTC / ETH. Dette er en problemfri måte som lar deg skaffe deg noen WAVES-tokens.

Du trenger bare to ting:

 1. Waves-adressen din der du ønsker å få WAVES-tokens. At du kan lage en bruker offisiell klient her.
 2. BTC / ETC / altcoin å bytte mot WAVES.

Merk: Selv om denne guiden viser hvordan du kjøper Ripple i bytte mot BTC, er prosessen nøyaktig den samme for å kjøpe Waves.

Kjøp Waves fra Waves Wallet

Kjøp Waves from Waves Wallet

Waves Wallet

Kjøp-bølger

Du kan også kjøpe WAVES ved hjelp av Lite Waves Wallet eller Lite Waves Chrome-appen. Prosessen er den samme for dem begge.

 • Gå til https://waveswallet.io/
 • Klikk Ny konto og registrer deg der (ikke behov for e-post eller telefonnummer).
 • Skriv ned frøet!
 • Klikk Innskudd på Waves Wallet-området.
 • Velg og skriv inn et beløp i EUR / USD.
 • Klikk Kjøpe.
 • Betal med den sikre gatewayen.
 • WAVES vil bli kreditert Waves-lommeboken din.

Forsiktighet: Frøet ditt lar deg også importere kontoen din til andre enheter. Dette frøet er viktig og må oppbevares på et trygt sted, siden det er den eneste måten å gjenopprette kontoen din i tilfelle en tapt lommebok, ødelagte data eller maskinvarefeil.

Kjøp Waves fra Shapeshift

Kjøp Waves fra Shapeshift

Du kan kjøpe dine første bølger ved å bytte hvilken som helst støttet kryptovaluta via Shapeshift. Imidlertid foretrekker jeg å bruke Changelly for bedre valutakurser og en mer detaljert transaksjonshistorikk for å spore pengene mine.

Hvis du trenger å vite trinn-for-trinn-prosessen med å bytte ut kryptovalutaene dine for WAVES, se vår guide om Shapeshift.

Merk: Selv om denne guiden er til utveksling av ETH for BTC. prosessen er nøyaktig den samme for å kjøpe Bølger.

Du kan også få Waves Cryptocurrency fra børser. For øyeblikket er WAVES tilgjengelig på følgende børser:

 • Binance– Støttede par Waves / BTC, Waves / ETH, Waves / BNB
 • Livecoin– Støttede par Waves / BTC

Bølger mot Ethereum

Bølger mot Ethereum

Waves har til hensikt å påvirke fiat-valutaoverføringer og crowdfunding-markeder på blockchain. Det gir også smarte kontrakter, men de er i motsetning til Ethereum-avtalene.

Her skrives smarte kontrakter av innebygde plugin-moduler, noe som gjør hele prosessen enklere.

Bølger gjør visse ting enkle ved å bruke plugin-moduler. ting som hvis de gjøres på Ethereum kan være veldig lange og kompliserte.

Imidlertid er det betydelige forskjeller mellom både kryptovalutaer og teknologier.

Bruk tilfeller og fremtiden for bølger

Noen av brukssakene som bygges eller allerede er i produksjon:

 • Tokenomica – En gjennomsiktig risikovillig kapitalorganisasjon.
 • Upcoin – Et politisk engasjement.
 • ZrCoin – En grønn produksjonsteknologivirksomhet.
 • MobileGo – En markedsføringsdrift for en mobil spillplattform.
 • EncryptoTel – Et sikkert telekommunikasjonsinfrastrukturfirma.
 • Incent – En lojalitetsordning for blockchain.

Bølger NG: Og med lanseringen av nye Konsensusmekanisme Waves-NG, Waves har blitt den raskeste blockchain akkurat nå i produksjon med en kapasitet på 6000 tx per sekund som også er i kjeden. Ideen ble unnfanget fra Bitcoin-NG-forslaget, men første gang implementert på Waves blockchain i siste kvartal 2017.

Waves lab: Waves Lab er en blockchain teknologi inkubator som fokuserer på pre-ICO prosjekter og team. Waves Lab er en fokusert oppstartsinkubator for talentfulle visjonærer som skaper forstyrrende løsninger på virkelige problemer ved hjelp av Waves Platform-infrastrukturen. Initiativer som dette vil helt sikkert ta Waves i en positiv retning.

Med mange flere innovasjoner på vei ser fremtiden lovende ut for Waves, og i henhold til 2019-veikart er de godt posisjonert i markedet.

Waves svever nå rundt de 40 beste kryptovalutaene etter markedsverdi, med hver enhetspris fortsatt billig sammenlignet med Ethereum som ICO-løfteraketten.

Hvem vet .. i morgen kan det klatre til topp ti eller topp tjue!

Jeg håper denne detaljerte analysen av Waves-kryptovalutaen hjelper deg med å ta en god beslutning. Gi meg beskjed i kommentarene hvis du er spent på fremtiden til Waves-plattformen!

Oppdater: Waves Platform forbedrer sikkerheten med integrasjon av storboken

Ressurser

For å holde deg oppdatert om Waves, sjekk ut:

Hvis du liker dette innlegget, ikke glem å dele det med venner og familie på Facebook eller Twitter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me