VeChain (VET) grundläggande analys: allt du behöver veta (2020)

Sedan dess hade Bitcoin en enorm tillväxt efter den andra Bitcoin-halveringen i slutet av 2016, kryptomarknaden skakades och människor från hela världen blev galna i kryptovalutainvesteringar …

På grund av denna folkmassa inträffade revolutionering i kryptografi och blockchain-teknik. Därför uppstod ett stort antal nya kryptovalutor tillsammans med många nya och avancerade teknologier bakom dem.

Dessutom ledde detta till utvecklingen av en annan typ av kryptoras med fokus på användningen av Distribuerad Ledger Technology (DLT) och den Internet of Things (IoT).

Kortfattat, VeChain (VET) är en av de mest innovativa och imponerande projekt i denna ras. Det är också en av de mest lovande altcoins på kryptomarknaden.

Den här artikeln kommer att behandla allt om VeChain (VET), från grunderna till de mest avancerade. Med andra ord, den här artikeln är din one-stop guide för att veta allt om $ VET.

Inledning: VeChain (VET)

intoduction-vechain-veterVeChain-teknik

VeChain är en nästa generations blockkedjeplattform för smarta kontrakt. Det kallas ofta Ethereum for Business på grund av sitt fokus på supply chain management, produktspårning och andra affärsaspekter relaterade till lager.

Framför allt kombinerar den smarta kontrakt och blockchain-teknik med RFID (Radio Frequency Identification), NFC (Near-Field Contact) och andra IoT-enheter (Internet of Things) och sensorer för att skapa en plattform utformad för decentraliserade företagsapplikationer.

VeChain har två tokens –VeChain token (VET) och VeChain Thor Energy (VTHO). VeChain (VET) används för att bära värde från smarta kontrakt på sin blockchain medan VeChain Thor Energy (VTHO) är den underliggande energin eller gasen som används för att driva transaktioner.

Bakgrund: VeChain (VET)

För det första startade VeChain-projektet i början av juni 2015 av Sunny Lu, före detta chef för Louis Vuitton Kina, med fokus på att bygga ett förtroendefritt och distribuerat affärsekosystem för att möjliggöra transparent informationsflöde, effektivt samarbete och höghastighetsvärdeöverföring.

Ursprungligen skapade de en VEN-symbol som fungerade på Ethereum blockchain. Vidare övergick VeChain till sin egen blockchain och ommärker sig 2018. Därefter blev VEN-blockchain som en del av ommärket VeChainThor (VET) blockchain 2018.

Det inledande målet för VeChain var att störa leverantörskedjebranschen genom att göra data handlingsbara och transparenta. På samma sätt är det i framtiden blockchain-planer att ha dApps och initiala mynterbjudanden (ICO) på VeChain och Internet of Things (IoT) -plattformen.

Teamet bakom VeChain består av över 90+ anställda, de flesta är utvecklare. Chief Technology Officer, Gu Jianliang, har över 18 års erfarenhet inom områden som mobila enheter och IoT-fältet och har skapat över 100 patent inom flera tekniska områden.

Kevin Feng fungerar som Chief Operations Officer för VeChain Foundation. Dessutom har Feng varit aktivt involverad i många teknologiprojekt under sina 12 år som han arbetat för VeChains partner, PWC, som konsult och försäkringsrådgivare. Slutligen finns deras CFO Jay Zhang, som har stor IT-expertis och erfarenhet inom ett stort antal tekniska domäner.

VeChain myntförsörjning & Börsvärde

För närvarande har den en cirkulerande tillgång på 55,4 miljarder dollar VET och en totalt utbud av 86,7 miljarder $ VET.

Dessutom är dess börsvärde 570 miljoner USD med en rankning på 26. Dessutom har den en handelsvolym på 423 miljoner USD 24 timmar …

VeChain-tekniken

VeChain erbjuder en decentraliserad plattform där företag enkelt kan interagera och handla med varandra utan någon tredje parts inblandning. Dessutom vill VeChain-företaget skapa en operativ plattform som är avsedd för affärslösningar som kan säkerställa upp till 10 000 transaktioner per sekund.

Den har två tokens:

 • Vechain Token (VETERINÄR): Det fungerar som en reserv för ekonomisk insats och värdeöverföring på plattformen. Dessutom kan VET “satsas” i olika ekonomiska noder och generera VTHO som driver transaktioner i nätverket.
 • VeThor Token (VTHO): Det är den ”gas” som krävs för att utföra transaktioner och interagera med smarta kontrakt. Till exempel, varje gång en transaktion görs förbrukas och förstörs VTHO.

VeChain Foundation

De VeChain Foundation ansvarar för att bygga nätverket tillsammans med hantering av teknisk forskning och utveckling. På samma sätt uppmuntrar och säkerhetskopierar det också partnerskap med företag och företag som vill använda blockchain-teknik som en tjänst.

VeChain är för närvarande involverat i partnerskap med följande företag och företag:

 • Babyghost
 • BitOcean
 • China Unicorn
 • Riktade importerade varor
 • DNV GL
 • eGrid Consulting Co..
 • Fanghuwang
 • Healthcare Co Ltd.
 • Hyperledger
 • Jiangsu Printed Electronics Co Ltd.
 • Kuehne & Nagel
 • MadeForGoods
 • Microsoft
 • PwC (Singapore och Kina)
 • Renault
 • Xiamen Innov Information Technology Co Ltd.
 • China State Tobacco Monopol Administration
 • China National Tobacco Corporation

Viktiga funktioner i VeChain

 • Offentlig blockchain: Vem som helst kan läsa, skriva och distribuera decentraliserade applikationer och smarta kontrakt på VeChainThor blockchain.
 • Intern IoT- och supply chain management-teknik: Bevisade blockchain-implementeringsupplevelser i branscher som lyxvaror, sprit och jordbruk.
 • Delegation för infödda avgifter: Blockchain stöder implementeringen av inbyggd avgiftsdelegering, vilket innebär att dApp-användare inte behöver hålla VET eller VTHO för att skriva transaktioner om tillhörande gaskostnader specificeras av utvecklarna som ska sponsras.
 • Masternoder: Noder är spårbara plånböcker (såsom VeChainThor-plånboken – iOS/Android) som har en specificerad minimimängd VeChain lagrad inuti.

Hur man köper VeChain?

Så om du lärde dig tillräckligt om VeChain och vill investera i det, här är en kort guide om hur du köper $ VET.

1: a metoden: Byt Bitcoin till VET

Ett av de enklaste, säkraste och bästa sätten att köpa $ VET är att använda ChangeNOW. Du behöver bara följa länken, skriv in det belopp du vill köpa, sätt in pengarna och du är klar. Du kan använda widgeten nedan för att konvertera Bitcoin till VET.

Andra metoden: Använda utbyten som stöds av VET

En annan metod är att använda olika kryptobörser:

 • Binance
 • OKEx
 • Crypto.com
 • Kraken
 • Bitfinex

Så vad väntar du på? Gå och ta din första $ VET!

Råd: Håll inte dina pengar i utbyte eftersom de inte ger dig dina privata nycklar och du inte har tillgång till dina medel!

Bästa plånböcker att lagra $ VET

Nu när du har köpt din $ VET måste du antagligen leta efter en plats för att lagra den på ett säkert sätt. Så här är listan över några av de bästa valen:

1). Hårdvaruplånböcker: Förmodligen är det säkraste och effektivaste sättet att lagra din $ VET en hårdvaruplånbok. Så du kan köpa Ledger plånbok.

2). Pappersplånböcker: Det är ett av de billigaste och mycket säkra sätten att frysa din $ VET. Således kan du skapa en pappersplånbok som innehåller alla dina offentliga och privata nycklar. Dessutom kan du hänvisa till denna guide, om du vill ställa in aVeChain Paper Wallet.

3). Programvaruplånböcker: Det är det mest bekväma och säkra sättet att lagra dina mynt. Men det finns en risk för förlust av dina pengar eftersom dina nycklar är online. De är dock lämpliga för dagliga ändamål. Jag rekommenderar dig att använda TrustWallet.Jag

Resurser

Under tiden hjälper dessa resurser dig att hålla dig uppdaterad om VeChains senaste nyheter:

Dessutom kommer kryptomarknaden att vara världens FRAMTID. Så håll dig uppdaterad med oss ​​och bli uppdaterad om allt om kryptovaluta …

Gilla det här inlägget? Glöm inte att dela det med världen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me