Neblio Cryptocurrency: Allt du behöver veta

Låt oss vara ärliga om “blockchain” -tekniken. Det har gått nästan ett decennium nu men vi har inte ens kunnat börja ersätta vår trasiga äldre databasarkitektur som nästan alla våra applikationer bygger på idag.

Detta beror till stor del på att implementera blockchain från grunden är svårt och innebär en brant inlärningskurva.

Men tänk om processen för utveckling och distribution görs så enkel, relevant och kompatibel med den nuvarande kompetensuppsättningen som utvecklarna runt om i världen har idag?

Tja, det naturliga resultatet skulle vara antagandet av blockchain sky-raketing till en helt ny nivå, och det är vad Neblio blockchain-plattformen vill göra.

I denna grundläggande analys av Neblio kommer jag att fokusera på dessa punkter för att driva hem budskapet från nästa generations blockchain-plattformar som Neblio.

 • Vad är Neblio?
 • Hur Neblio fungerar
 • Hur Neblio löser pusslet
 • Neblio-tjänster
 • Neblio Token
 • Neblio Team
 • Neblio ICO: Totalt Neblio-utbud
 • Hur man köper Neblio Cryptocurrency (NEBL)
 • Neblio plånböcker & Neblio Staking
 • Neblios framtid och färdplan
 • Officiella Neblio-resurser

Vad är Neblio?

Neblio är en nästa generations blockchain-lösning som bygger verktygen och tjänsterna för att få blockchain-teknik till företag av alla storlekar på ett enkelt, snabbt och säkert sätt.

Neblio blockchains kraft kan utnyttjas via dessa verktyg som kommer att användas ytterligare för att göra decentraliserade applikationer (DApp) specifikt riktade till företagskunder och företagskunder.

För att uttrycka det enkelt är Neblio Blockchain Platform en utvecklingsplattform byggd för att förenkla och påskynda utvecklingen och distributionen av distribuerade applikationer på Neblio Blockchain och potentiellt andra blockchain-nätverk i framtiden. (Källa: Whitepaper)

Tja, varför gör det i första hand?

Svaret är att göra bättre applikationer som är mer värdefulla, enkla att göra, lätta att underhålla och inte har en enda punkt med fel och också att öka antagandet av blockchain-teknik genom att tillhandahålla utvecklarvänliga verktyg via Neblio-ekosystemet.

Neblio är också namnet på dess inbyggda kryptovaluta, även känd som NEBL-tokens, som driver verksamheten på Neblio blockchain.

Hur Neblio fungerar

Neblio-teamet säger: “Neblios kärnvärde-förslag är en serie API: er för interaktion med blockchain, utformad för att förenkla blockchain-tekniken, vilket gör den mer tillgänglig och tillgänglig för alla som vill bygga distribuerade applikationer på blockchain-teknik.”

Neblio implementerar RESTful API för interaktion med Neblio-nätverket och blockchain. Det skapar också 8 API-bibliotek på åtta språk (C ++, Python, Go, JS, Ruby, .NET, Java, Node.js) som underlättar inlärningskurvan och påskyndar utvecklingen.

Hur löser Neblio pusslet?

 • Det ger API-kostymer för att interagera med blockchain-teknik.
 • Det förstärker inte bördan med att lära sig ett nytt programmeringsspråk.
 • Det ger stöd för flera programmeringsspråk.
 • Det ger enkla utvecklings- och distributionsverktyg.

Genom att göra allt detta eliminerar Neblio faktiskt den branta inlärningskurvan för att utveckla och implementera DApps på blockchain-tekniken.

Neblio-tjänster

Neblio kommer att erbjuda dessa tjänster till marknaden:

 • Blockchain Consulting

Med Neblio som ledande inom utveckling av blockchain kan det ge rådgivning till företag och vägleda implementeringen av blockchain-teknik, baserad på Neblio blockchain, inom deras organisation..

 • Neblio-noddistribution & Hosting

Vissa företag och kunder kanske vill distribuera noder på olika platser eller kontor och andra kanske vill vara värd för det med Neblio eller på AWS / Azure-liknande tjänster. Neblio-tjänster kan hjälpa sådana kunder också.

 • Privat blockchain-utveckling

Vissa kunder vill ha en helt privat blockchain med speciella funktioner. I så fall kan Neblios öppna källkod hjälpa dem eller på annat sätt kan Neblio-tjänster hjälpa dem genom att bygga sin anpassade och privata blockchain baserat på Neblio-arkitekturen på ett problemfritt sätt.

Neblio Token

Kärnvärdetillägget för Neblio är att möjliggöra problemfri tillgång till den moderna DLT-distribuerade huvudboken eller databasteknologin, som bara är “blockchain”. Därför, för att säkra blockchain / DLT-databasen, har den bevis på att konsensusmekanismen stavs via sin ursprungliga NEBL-tokenmodell.

NEBL-tokens i blockchain-nätverket uppmuntrar nätverksanvändare att säkra och driva nätverket genom att köra noder över hela världen. Detta nätverk av användare skapar ett decentraliserat globalt nätverk som drivs av NEBL-transaktioner med information som lagras i blockchain.

Man kan tjäna genom att delta och sätta en viss mängd NEBL-tokens i nätverket också för att det är ett bevis på blockchain.

NEBL debiteras också som en avgift när du använder plattformstjänsterna. Dessutom, NPT-1-tokens, som DApps kommer att använda, kan endast bytas ut när NEBL används som underliggande gas.

Neblio Team

Neblio-teamet består av blockchain och affärsmän från hela världen med decennier av erfarenhet av att arbeta för några av världens största företag som Cisco. Ut ur teamet är dessa de anmärkningsvärda grundarna:

Neblio ICO: Totalt Neblio-utbud

Neblio ICO avslutades i augusti 2017 utan att många människor ägnar stor uppmärksamhet åt det. På ICO ville Neblio sälja 125 miljoner NEBL-tokens men endast 13,661,373 NEBL såldes.

Trots en inte så spännande ICO bestämde laget sig dock för att bränna de osålda tokens och fortsatte med den idé de hade i huvudet.

Det är därför enligt CoinMarketCap, det totala cirkulerande utbudet är 13 583 243 NEBL och det aktuella priset för varje enhet är 2 USD. Det värderar det till cirka 26 miljoner dollar (när denna artikel skrivs).

Hur man köper Neblio Cryptocurrency (NEBL)

För bra projekt som Neblio finns det tillräckligt med börser som ger anständig likviditet medan du köper och säljer den, några som listas nedan:

 • Binance: Par som stöds är NEBL / BTC, NEBL / ETH
 • HitBTC: Par som stöds är NEBL / BTC, NEBL / ETH

Neblio plånböcker & Neblio Staking

Neblio har tillräcklig plånbokinfrastruktur över alla medier på mindre än ett år, vilket visar hur stort teamets engagemang är.

Neblio har också Raspberry Pi och Hamnarbetare färdiga plånböcker.

Av dessa plånböcker kan Neblio (NEBL) placeras på skrivbordsplånböcker för att tjäna passivt i form av utdelning. För innehavets ”X” -belopp kan du förvänta dig cirka 10% årlig avkastning.

Men med lanseringen av många fler NPT1-tokens på Neblio blockchain kan du förvänta dig en ökad lönsamhet när du satsar, eftersom avgifterna också kommer att betalas till de som satsar i den.

Du kan kontrollera detsamma här i deras insatsräknare.

Neblio-Staker

Ovan är en snabb videohandledning för att sätta NEBL på en stationär plånbok.

Observera också att staking inte kan göras i mobila plånböcker men du kan definitivt göra det på en Docker eller Raspberry-pi.

Neblios framtid och färdplan

Enligt deras färdplan, Neblio ser rätt ut i tid och förväntar sig att leverera RESTful API på 8 programmeringsspråk i slutet av Q1-2018.

Nästa på deras agenda är att rikta in sig på företag för marknadsföring och adoption av Neblio blockchain-lösningar. Bortsett från det är deras mest efterlängtade NPT-1-tokens ute och dess nya plånbok Orion som både mobil- och stationärkompatibel lanserades nyligen och mer än 20 tokens skapades under de första 24 timmarna själv på Neblio blockchain.

1/2 Efter en framgångsrik beta är Neblio Orion nu live! https://t.co/V4KUyJFXZt

Orion använder den första versionen av Neblio API-sviten för att möjliggöra en helt ny uppsättning funktioner och interaktioner på Neblio Blockchain! Inklusive icke-fungerbar token skapande med unika metadata!

– Neblio Team (@NeblioTeam) 6 mars 2018

Officiellt tillkännager Neblio Orion nu i PRIVAT BETA !! Orion är vår webbplånbok med NTP1-support! Nu kan du inte bara skicka & ta emot NEBL från vilken webbläsare som helst, men du kan också skapa en helt ny NTP1-token på bara två klick eller skicka & ta emot dina befintliga NTP1-tokens! pic.twitter.com/SNYUR0ZTqD

– Neblio Team (@NeblioTeam) 17 februari 2018

Detta gör det möjligt för företag att distribuera sina DApps med en fullt fungerande token som trivs på Neblio blockchain.

Deras iOS-app är också redo. Slutligen, baserat på feedback från användare och mer, har Neblio inriktat betaversionen av Neblio API Suite v2 för Q3, 2018 för att identifiera och rikta in sig på nischområden på marknaden som kan dra nytta av förenklingen av blockchain-teknik.

Framtiden för Neblio ser ljus ut helt enkelt för att de är snabba i leverans och enkla att använda – två saker som är kritiska och som behövs för antagandet av alla nya tjänster eller produkter. Och det som gör mig mer självsäker är när Neblio blev redo för token att starta några ICO-projekt som Stratis för att vara värd för deras ICO på Neblio, vilket i sig talar volymer om dess användarvänlighet.

Uppdatering: De har börjat arbeta med marknadsföringsföretag som Ladder eftersom de har erkänt sin svaghet när de lägger ut ordet.

Officiella Neblio-resurser

Några officiella länkar som håller dig uppdaterad om Neblio:

Här är några andra handplockade artiklar som du kan läsa nästa:

 • Bästa böcker att läsa om blockkedjor och kryptovalutor
 • Zcoin (XZC) Cryptocurrency: Allt nybörjare behöver veta
 • Topp gratis blockchain & Kryptovalutakurser / certifieringar [Mega List]
 • Topp 7 Lönsamt bevis för stav (POS) -valutor
 • Förstå hur Blockchain förändrar identitetshantering

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me