Hva er Waltonchain (WTC): Alt du trenger å vite om Supply Chain Blockchain

Vil du lære om en ny kryptovaluta eller en altcoin? Vel, du er på rett sted.

Hos CoinSutra dekker vi stadig nye kryptovalutaer hver måned som har en grunnleggende brukssak. Det er fordi en krypto uten brukstilfelle uansett vil være død i fremtiden.

Vi spekulerer ikke. I stedet gjør vi en grunnleggende analyse av kryptovalutaer i radaren vår for å adskille gull fra bergarter.

Vi har dekket mer enn 20 kryptoer så langt, og alle gjør det bra.

Les: 20 Must-Read Cryptocurrency Guides For Beginners [CoinSutra Editorial

På lignende linjer er kryptovalutaen vi dekker i dag Waltonchain.

I denne grunnleggende analysen av Waltochain skal vi ta utgangspunkt i følgende aspekter:

 • Hva er Waltonchain?
 • Hvordan Waltchain fungerer
 • Waltonchain Team
 • Total Waltonchain (WTC) forsyning & Markedsverdi
 • Hvordan kjøpe Waltonchain Cryptocurrency
 • WTC lommebøker
 • WTC-innsats & MasterNode
 • Waltons fremtid og veikart
 • Offisielle ressurser

Hva er Waltonchain?

Waltonchain er et veldig interessant blockchain-prosjekt som jobber med programvare samt maskinvareinfrastruktur for å gjøre verden mer tilkoblet og informert om beslutningene vi tar. Prosjektet ble lansert sent i 2017, men har blitt unnfanget og arbeidet med siden 2015 av grunnleggeren.

Det er et prosjektstyringsprosjekt som jeg har forklart i artikkelen ‘Top Supply Chain Management Blockchain Projects’.

Men igjen, for det første:

Walton kombinerer det beste fra både fysisk og digital verden for å skape et effektivt ledelsessystem for forsyningskjeder som drives av bruk av RFID-brikker for IoT, og kombinerer det med kraften i blockchain for å oppnå:

 • Dataintegritet for rettferdig revisjon
 • Autentisitet
 • Sikkerhet
 • Sporbarhet…
 • … og til og med stordata for analytiske formål (tenker hvordan? Vi vil diskutere det videre)

Merk: Navnet Walton er avledet av navnet på Charlie Walton, oppfinneren av RFID-teknologi.

Her er en kort video som forklarer RFID-teknologien:

RFID har eksistert lenge, men når du kombinerer det med blockchain for IoT-formål, blir det et veldig kraftig konsept, og det er det Walton gjør.

Ved å bruke maskinvaren (chip) og programvaren (blockchain) lager Walton løsninger for forskjellige bransjevirksomheter der forsyningskjeden og logistikken er fragmentert for å fylle hullene..

Hvordan Waltonchain fungerer

Waltonchain har utviklet spesialpatenterte RFID-brikker som er veldig små og billige nok til å bli innebygd i mange produkter i forskjellige bransjer. Og det gode er at de har sin egen chipteknologi, produksjon som gjør dem uavhengige i denne konkurransedyktige verdenen.

På den annen side har de utviklet sin egen blockchain, som er kompatibel med den nåværende Ethereum-teknologien, samt inspirert av DASHs proof-of-work-algoritme.

Walton blockchain fungerer på en hybrid av proof-of-stake og proof-of-work konsensusmekanisme der gruvedrift og innsats begge skjer.

Videre, for å unngå fremtidige skalerbarhetsproblemer, har det innlemmet foreldrekjede og barnekjedestruktur (sidekjede). Dette vil hjelpe det med å unngå problemer med overbelastning i foreldrekjeden akkurat slik Ethereum står overfor i dag. I tillegg kan deres barnekjeder tilpasses i henhold til forretningsbehovene til partnerne sine uten at det går ut over ekstra fordeler.

Og operasjoner på begge kjeder og på tvers av kjedene drives av Waltonchain-mynt eller kryptovaluta (WTC), som er drivstoffet til Walton-økosystemet.

Enhver forretningspartner med Walton kan bare danne en uavhengig sidekjede eller barnekjede for å registrere data som er veldig spesifikke for deres forretningsbehov. Det hjelper dem også å vokse og bringe gjennomsiktighet i forsyningskjeden.

Eksempel på implementering av Waltonchain

La oss for eksempel si at det er en veldig fremtredende designer som sender designene sine til 50 butikker over hele USA.

Nå vil hun forstå i sanntid, på en gjennomsiktig måte hvordan hun kan forbedre designene sine.

For dette må hun vite:

 • Typer av populære design
 • Prisen på varen plukket av kunden
 • Grab rate, put-back priser, prøv-on priser, og til og med populære størrelse / stil data
 • Antall kunder som valgte design, og som avviste varen

Dette er kritiske spørsmål som det er vanskelig å finne dataene på en rettferdig og gjennomsiktig måte.

Men med implementering av barnekjeder på Waltonchain, som drives av RFID-koder på de faktiske produktene, er det enkelt.

I selve butikken når RFID-koder er festet til produkter / gjenstander, kan de samhandle med sensorene i nærheten og kan fortsette å skrive dataene på blockchain.

Og dataene som kjøpshastighet / avvisningshastighet, taksthastighet, tilbakeslagshastigheter kan sees av designeren på blockchain, og dermed kan hun nå få bedre innsikt for å forbedre designene sine..

Waltonchain Implementering

En annen implementering kan være:

La oss si at et kritisk stoff blir flyttet fra produsentene til butikken. Og legemidlet må være strengt under 10-graders Celcius, og dette vil ikke skade stoffet og gjøre det ineffektivt for pasienten..

I et slikt scenario når stoffet skifter så mange hender under transport fra produksjonsenheten til butikken, kan Waltonchain og dets RFID-tag innebygd i stoffets pakke registrere sanntidsdata på blockchain.

Dette hjelper i effektiv revisjon, ledelse, overvåking samt kontrakthåndtering mens stoffet bytter hender. Det blir lett å finne ut om forsendelsen av stoffet ble håndtert riktig eller ikke, og hvis ikke, hvis feil var det.

Waltonchain utvikler en annen maskinvare som RFID-pistolskannere der man kan gjøre lagerstyring når som helst i forsyningskjedestyringssyklusen med en enkelt skanning av hele varene eller sendingen og mate den til blockchain. På denne måten er det mye raskere, pålitelig og innsiktsfullt når det gjelder å administrere varelager i en godown eller i en butikk.

Waltonchain Team

Teamet er imponerende og erfarent. Den består av de rette bransjefolkene du trenger for et prosjekt som Walton. Den har RFID- og VLSI-eksperter, IOT-eksperter, veteraner i forsyningskjeden og selvfølgelig blockchain-eksperter.

Waltonchain Team

Ta en titt på hele teamet her.

Total Waltonchain (WTC) forsyning & Markedsverdi

Total fast forsyning av WTC er 100 millioner WTC, hvorav 70 millioner flyter i markedet.

I følge CoinMarketCap, den totale sirkulerende forsyningen av WTC er 70.000.000 WTC, og den nåværende prisen på hver enhet er $ 3 Det verdsetter det til ca $ 119 millioner (i skrivende stund denne artikkelen).

Hvordan kjøpe Waltonchain Cryptocurrency

Å kjøpe WTC er ganske enkelt, da det er tilgjengelig i noen av de populære børsene rundt om i verden, for eksempel:

 • Binance: Støttede par er WTC / BTC, WTC / ETH, WTC / BNB
 • Huobi: Støttede par er WTC / BTC, WTC / ETH
 • KuCoin: Støttede par er WTC / BTC

Å kjøpe WTC for fiat-valutaer som USD, EUR osv. Er ikke mulig per nå, men med sin popularitet kan du forvente slike par også i tide.

WTC-innsats & Masternode

Walton er et hybridprosjekt basert på både POS og POW. Det er derfor at hvis du har WTC, har du insentiv til å tjene passiv inntekt ved å sette WTC i tillegg til å kjøre en masternode for WTC.

Detaljene er imidlertid ikke helt klare, og for masternoder er minimumsgrensen på 5000 WTC-mynter, og for POS-belønninger er det ikke noe slikt tak.

Akkurat nå byttes WTC Ethereum-baserte tokens mot faktiske WTC-mynter på Walton blockchain, og scenariet vil derfor være klart når byttet er fullført.

Jeg vil holde deg oppdatert, så se på dette rommet.

WTC lommebøker

WTC er et ERC20-token, så du har mange muligheter for å lagre dine WTC-tokens trygt. Noen av disse alternativene er listet opp nedenfor, og vil hjelpe deg å holde WTC trygt.

Og for WTC-mynter på Walton Mainnet, her er alternativet med full node lommebok: Windows Walton lommebok

Waltons fremtid og veikart

Waltons fremtid ser lovende ut da de løser et kritisk problem med ledelse av forsyningskjeden ved hjelp av deres interne RFID-teknologi kombinert med IoT-blockchain.

I tillegg har de hittil truffet målene godt og oppnådd milepæler når det gjelder partnerskap og utvikling.

Waltons fremtid og veikart

Men de vil helt sikkert møte konkurranse i denne nisje fra Vechain, som er en annen blockchain i forsyningskjeden med mer enn 200 brukssaker / partnere som venter på å bli implementert mot Waltons 6.

Til slutt ønsker Walton å utforske fremtiden sin innen områder med effektiv ledelse, smart landbruk, smart medisinsk behandling, sporbarhet av smart mat og smart kunstindustri osv., Men det er absolutt tid til det, ettersom de først vil være fokusert på å stabilisere deres mainnet de nylig lanserte.

Det er alt fra min side i denne innledende sammendraget av Waltonchain Cryptocurrency.

Udapte fra nå av å vite hvor Walton står nå i utvikling:

Offisielle ressurser

Noen offisielle lenker som vil hjelpe deg å holde deg oppdatert med Waltons nyheter:

Her er noen andre håndplukkede artikler du kan lese videre:

 • Alt du trenger å vite om etos, fremtidens kryptovaluta
 • Den ultimate guiden for å forstå hva en “Blockchain” er & Hvordan det fungerer
 • En titt på de beste kryptovalutaene fra forskjellige kategorier – 2018-utgaven
 • 9 Fintech-konferanser & Arrangementer du bør delta i 2018
 • En detaljert analyse av QTUM-kryptovaluta – en nybegynnerveiledning

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me