Hur och var man kan köpa QTUM: En guide för nybörjare

Köp QTUM

Vissa kryptovalutor tror inte på marknadsföringsgimmicks, och Qtum-kryptovaluta är en av dem.

För oinvigda är Qtum också känd som ‘Ethereum Killer’. Och det kan vara en, för hur laget har implementerat Qtum har det förändrat hela spelet.

QTUM är en open-source blockchain och kryptokurrency utvecklad / underhållen av QTUM-stiftelsen. Det är också en decentraliserad Blockchain-applikationsplattform som kan köra smarta kontrakt på flera virtuella maskiner med Proof-of-Stake-samförstånd..

Här i Qtum har de separerat beräkningsskiktet från transaktionsskiktet så att det är enklare att uppgradera blockchain i framtiden.

Sedan lanseringen har Qtum ökat stadigt eftersom dess innovativa tillvägagångssätt har spridit sig bara genom “mun till mun”.

Jag har redan täckt Qtum i detalj tidigare, så jag kommer inte in i det igen, men jag kommer att lämna dig med en värdefull länk för din referens.

 • En detaljerad analys av QTUM-kryptovaluta – en nybörjarguide

Men en sak som jag inte har diskuterat ännu är hur man köper Qtum; och det är vad vi ska prata om idag.

Hur man köper QTUM

Qtum sitter nu i de 20 bästa kryptovalutorna i CMC, och med tanke på dess popularitet är det inte så svårt att köpa Qtum eftersom många kryptotjänster säljer den. Men innan jag diskuterar dessa tjänster tycker jag att det är viktigt att känna till alla vägar om hur man kan köpa Qtum.

 1. Köp Qtum för fiatvaluta via banköverföringar / kort
 2. Köp Qtum i utbyte mot andra kryptovalutor som ETH / BTC etc..
 3. Köp Qtum för kontanter [peer-to-peer sources]

Var kan man köpa QTUM

# 1. Köp Qtum för fiatvaluta via banköverföringar / kort

Att köpa Qtum, som andra populära kryptovalutor, är ganska enkelt att använda dina fiat-pengar, men väldigt få tjänster stöder denna möjlighet. Därför måste du ta reda på centraliserad tjänst som gör att du kan köpa Qtum i utbyte mot USD, EUR etc..

Dessa börser ger dig fiat-länkade kryptoplånböcker där du kan sätta in fiat-valutor och köpa Qtum i utbyte mot det. Och vissa tjänster gör att du kan köpa direkt från dina fiat-länkade betalkort / kreditkort.

Några betrodda tjänster som låter dig göra det för att köpa Qtum är:

 • Bitfinex: Stöder USD
 • Livecoin: Stöder USD
 • Quoine: Stöder JPY
 • Changelly: Stöder alla valutor och kan köpa Qtum via kredit- / betalkort. Kolla in deras officiell guide på samma.

# 2. Köp Qtum i utbyte mot andra kryptovalutor som ETH / BTC etc..

Ett annat enkelt sätt att få tag på din Qtum-kryptovaluta är genom centraliserade börser som handlar om en mängd olika kryptovalutor inklusive ETH / BTC.

ETH och BTC är de mest framstående kryptovalutaparen som du kan köpa nästan alla andra kryptovalutor mot, och Qtum är inget undantag.

Genom dessa utbyten kan du byta ut en kryptovaluta mot en annan krypto mot en marginell handelsavgift. På samma sätt, om du har ETH, BTC, LTC eller USDT, kan du byta dessa mot din Qtum-kryptovaluta.

Nedan är en lista över etablerade kryptovalutautbyten där du kan byta andra kryptor mot Qtum-kryptovaluta.

 • Changelly: Stöder 35 valutapar
 • KuCoin: Par som stöds är QTUM / BTC, QTUM / NEO
 • Binance: Par som stöds är QTUM / BTC, QTUM / ETH
 • Gate.io: Par som stöds är QTUM / BTC, QTUM / ETH, QTUM / USTD
 • Bittrex: Par som stöds är QTUM / BTC, QTUM / ETH
 • Bitfinex: Par som stöds är QTUM / BTC, QTUM / ETH, QTUM / USD
 • Livecoin: Par som stöds är QTUM / BTC, QTUM / ETH, QTUM / USD

# 3. Köp Qtum för kontanter [peer-to-peer sources]

Om du kommer ihåg talade vi om peer-to-peer-resurser som LocalBitcoins och andra krypto-bankomater genom vilka man kan köpa valutor som BTC eller ETH.

Tyvärr har vi inte sådana peer-to-peer-tjänster för Qtum, men det betyder inte att man inte kan handla på peer-to-peer-sätt om du hittar köpare och säljare. I avsaknad av peer-to-peer-tjänster blir det dock svårt att hitta legitima individer som är intresserade av att köpa / sälja Qtum-kryptovalutan.

Och slutligen måste man vara på vakt från bedragare, eftersom det kan vara riskabelt att hitta kamrater och hantera dem utan en ordentlig escrow-tjänst..

Slutsats: Köp Qtum Cryptocurrency

Så du ser att det finns så många vägar och sätt genom vilka man kan köpa Qtum-kryptokurrency enkelt väder i fiat eller crypto.

Men vi rekommenderar starkt att du inte använder dessa tjänster eller byter som din Qtum-plånbok eftersom centraliserade utbyten också är benägna att hacka. Du vet aldrig, att hålla en krypto säker på längre sikt kan göra dig till en kryptomillionär någon dag.

Därför bör du bara hålla Qtum i betrodda, verifierade och självhushållna plånböcker. Om du inte känner till någon sådan plånbok hjälper den här guiden om Qtum-plånböcker dig: Problem med att hitta Qtum-plånböcker? Vi har hittat det bästa för dig.

Nu är det din tur: Var håller du din Qtum? Vilken metod har du använt för att köpa Qtum från listan ovan? Missade jag några andra sätt att köpa Qtum? Låt mig höra dina tankar i kommentarerna nedan!

Dela det här inlägget med dina vänner & familj om du tycker att det är informativt.

Här är några fler artiklar som du bör läsa nästa:

 • Zilliqa Blockchain: Allt du behöver veta
 • 8 bästa webbplatser / sätt att köpa Bitcoins i Storbritannien
 • Hur & Var kan man köpa den populära NEO-kryptovalutan
 • 10 bästa sätten att tjäna passiva inkomster online från Bitcoin
 • De bästa sätten att tjäna pengar på kryptovalutor

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me