De 6 bästa portföljspårarna för Cryptocurrency, DeFi & AltCoins 2021

 • Investerar du i Bitcoins?
 • Håller du andra kryptomynt förutom Bitcoin?
 • Investerar du i Altcoins?
 • Investerar du i Defi?
 • Hittar du dessa inte så populära mynt och investerar i dem?

Om svaret på någon av frågorna ovan är ett rungande ja, måste du ha ställt dig inför frågan om att hålla reda på avkastningen från varje mynt eller din befintliga portföljvärdering. Om du håller på att bli en professionell kryptovalutahandlare behöver du också något bättre än excel-ark för att snabbt analysera din kryptovalutaportfölj och ringa på att köpa / sälja.

När det gäller mig började jag min resa med hjälp av Excel-ark. Det var en hel del av en uppgift och ibland ganska tröttsam, med tanke på antalet poster som skulle gå in. Dessutom, eftersom det mesta av uppgiften var manuell, missade jag ofta bra köp / säljtid.

Efter några månaders frustration började jag leta efter en lösning och det var då jag fick reda på kryptovalutaportföljhanteringsappar. Dessa appar är utvecklade för att hjälpa säsongsbetonade eller heltidskryptovalutor och investerare att effektivt övervaka och hantera sina portföljer.

Här delar jag några av de bästa portföljhanteringsapparna för kryptovaluta-användare. Du kan välja och välja beroende på ditt behov. Men några av de scenarier som du bör tänka på:

 1. Någon som just har investerat i Bitcoin och behöver se det senaste priset tillsammans med sitt innehav, de kan arbeta med vilken grundläggande app som helst.
 2. Någon som också har investerat i andra kryptovalutor som Dash, ETH, Stratis, Zcash och andra.
 3. Någon som har investerat och också köper / säljer aktivt för att ta ut vinsten. De är inte nödvändigtvis daghandlare men de handlar aktivt och bokar vinst istället för långsiktigt innehav som många andra.
 4. Någon som handlar dagligen och behöver ett omfattande diagram och signalerar för att fatta ett bättre beslut om när man ska sälja och när man ska köpa.

Det finns många andra scenarier men dessa är de fyra stora scenarierna i stort. Oavsett vilken som gäller för dig, kommer dessa portföljhanteringsappar att hjälpa dig att höja ditt spel och ta din kryptovalutainvestering till nästa nivå.

Så utan ytterligare fördröjning, låt oss gå vidare och titta på några av de bästa apparna som hjälper dig att hålla koll på din kryptovalutaportfölj och även vinsten och förlusten från dem.

Bästa sätten att hantera och spåra din kryptovalutaportfölj:

1. CoinStats

CoinStats är en populär och väletablerad kryptovalutaportföljspårare som du ska använda 2021. Den har många funktioner och finns som mobilapp (iOS, Android), Mac-app, Chrome-tillägg och webbapp.

Du kan ansluta alla populära plånböcker, byten till ditt CoinStats-konto och det beräknar automatiskt vinst och förlust för dig. Bara så du vet

Du kan ändra beräkning av portföljens vinstförlust mellan fyra alternativ

 • Hela tiden låter dig beräkna vinstförlust för ett mynt genom att beakta alla dina transaktioner.
 • Aktuella innehav beräknar din P / L genom att bara överväga de innehav som äger just nu.
 • Senaste handel beräknar din P / L genom att ENDAST överväga din senaste handel.
 • 24 timmar vinstförlust visar din förändring av myntbalansen under det senaste dygnet.

CoinStats stöder alla större plånböcker (se skärmdump nedan) och automatisk synkronisering är också möjligt för växlingskonton.

För CoinSutra-användare har vi ett specialerbjudande där du kan få 3 månaders CoinStats pro gratis.

Få 3 månaders pro-åtkomst till CoinStats

2. BlockFolio

Blockfolio är en anständig ersättning för ovanstående eftersom den hanterar ett stort problem med att dra av saldot från mynten när du sålde det.

En annan cool funktion här är att när du köper ett nytt mynt (och lägger till det i portföljen) kommer du att kunna dra av BTC / ETH eller någon annan modervaluta som du använde för att köpa det nya myntet.

Några häftiga funktioner i BlockFolio:

 • Helt mobilbaserad app
 • Hjälper dig att se det slutliga myntvärdet
 • Du kan se myntdiagram (det här är en super cool funktion)
 • Du kan ställa in varningar för prisökning / sänkning av valfritt mynt
 • Visar bok för ditt valda utbyte
 • Finns för iOS och Android

Blockfolio-altcoin-asset-management-app

Kontofunktionen är inte aktiverad ännu, vilket är en stor begränsning av Blockfolio. Du kan dock spara ditt BlockFolio-token-ID genom att gå till inställningssidan för appen.

Sammantaget är BlockFolio en växande app och om du vill ha något mobilcentrerat är den här appen exakt för dig.

3. CoinTracking

Jag önskar att jag visste om CoinTracking tidigare eftersom det här är min go-to-portföljhanteringsapp för dessa dagar. Jag använder den tillsammans med Cryptocompare portfolio app. För de som köper kryptovalutor för att hålla den i månader eller år, gör Cryptocompare ett ganska anständigt jobb. Å andra sidan, om du planerar att hantera enstaka köp / försäljning av kryptos (handel), är detta den bästa lösningen för dig.

Cointracking

CoinTracking finns på webben och erbjuder också en mobilapp för Android och iOS. CoinTracking är en dedikerad webbplats där du inte bara ser ditt nuvarande portföljsaldo utan också data som hjälper dig att fatta ett bättre beslut när det gäller att köpa / sälja dina mynt vid rätt tidpunkt.

Dessutom kan hantering av mynt på olika börser vara besvärligt och den här appen låter dig se vilka mynt och hur mycket belopp du håller. En annan funktion som jag verkligen beundrar om CoinTracking är den realiserade och orealiserade Gain / Loss-funktionen.

Crypto-trading-profit-and-loss-calculator

Millennials kanske inte gillar gränssnittet eftersom det ser ut som föråldrat, men det är en avvägning du måste göra när det gäller funktioner. Det bästa är att du kan ansluta till alla populära börser med hjälp av API-funktionen och den hämtar automatiskt de nya handelsdata. Förutom att spara tid, säkerställer detta att du alltid är medveten om de mynt du har.

Cointracking-mobil-app

Några höjdpunkter i CoinTracking:

 • Importera data från befintliga växlar som Binance, Bittrex, Bitfinex och många fler
 • Auto-avdrag balans när du gör en handel
 • Lägg till Cryptocurrency som gratis / begåvad
 • Android och iOS app finns också
 • Gratis och betald plan
 • Skatteberäkningar

Med den kostnadsfria planen kan du hantera upp till 200 affärer, och du kan uppgradera till en obegränsad plan genom att betala en nominell avgift i valfri kryptovaluta. Efter att ha provat gratisplanen i ett par dagar slutade jag med att uppgradera till proplan och det visade sig vara ett bra beslut.

CoinTracking är online sedan 2013 och teamet fortsätter att lägga till nya funktioner när kryptovalutaindustrin pågår. Om du behöver välja bara en app från den här listan, leta inte längre än CoinTracking.

Skapa ett gratis konto på CoinTracking

4. Cryptocompare Portfolio

Cryptocompare Portfolio

Cryptocompare är ett populärt samhälle för kryptovalutaentusiaster och de erbjuder också en portföljhanteringsapp. Appen är tillgänglig på webben, mobilen och de har också integrerat den i sin mobilapp. Men deras webbgränssnitt är ganska solidt.

Några av höjdpunkterna i CryptoCompare-portföljappen är:

 • Skapa flera portföljer (t.ex. drömvilla eller bil)
 • Stöder alla kryptovalutor
 • Vackra diagram och diagram
 • Möjlighet att lägga till anteckningar
 • När du lägger till kryptovalutor kan du ange var den lagras
 • Gratis att använda (det är i beta-scenen, så förvänta dig några buggar)
 • Riskanalys (jag älskar den här funktionen)
 • Avancerat diagram

Crypto-asset-management

Den här appen behöver definitivt ett dedikerat inlägg som hjälper dig att förstå hur det fungerar. Men på den här listan är detta den bästa kryptoportföljhanteringsappen. Du kan också se tilldelningsprocenten för varje mynt.

Krypto-exponering och riskanalys

En annan sak är att eftersom allt finns i molnet och under ditt registrerade konto, behöver du inte oroa dig för att tappa koll på din portfölj. Du kan komma åt din portfölj när som helst från skrivbordet, mobilwebbläsaren och de har också en mobilapp.

Mobilappen är dock inte lika robust som deras webbgränssnitt. Du har också möjlighet att göra din portfölj offentlig eller privat och dela den med andra.

Om du aldrig har använt en kryptovalutaportföljapp, börja med den här.

Gratis registrering här

5. Delta

Delta är ett populärt alternativ till Blockfolio-appen helt enkelt för att de är bättre på många sätt än Blockfolio.

Detta gör dock inte Blockfolio värdelös men det gör det naturligtvis mindre attraktivt för nya användare.

Delta har mobilappar för både Android- och iOS-versioner med mer än 2000 mynt som väntar på att läggas till i din portfölj.

Dessutom lägger du till BTC-, ETH- eller fiat-valutor som dina reservvalutor och drar av ditt periodköp från dessa reserver för att få en helhetsbild av din portfölj.

Några andra coola funktioner i Delta-appen är:

 • Separata portfölj- och övervakningslistor.
 • Varningssystem för prisåtgärder för varje börs & alla tillgängliga handelspar
 • Myntanalysdiagram, volym, börsvärde etc..
 • Hantera upp till tio olika portföljer i Pro Delta-versionen av appen.
 • Synkronisera data med upp till 5 olika enheter.
 • Helt mobilbaserad app

Bortsett från allt detta är deras community- och utvecklingsteam mycket aktivt med att utveckla Delta-appen. Under 2019 kan du förvänta dig funktioner som API-synkronisering, avancerade varningar, orderböcker etc..

Notera: Jag använder den här appens Pro-version från de senaste 5 dagarna och tro mig att användargränssnittet är det bästa du kan få någonstans. Dessutom är de många mynt och fiatvalutor som de stöder helt enkelt lovvärda plus de är under kontinuerlig utveckling & förbättring.

6. Zerion för Defi-portföljspårning

Investerar du i De-fi via Metamask, Argent eller någon annan decentraliserad finansieringsplånbok? Undrar du hur du kan spåra din vinst eller förlust i portföljen? Det är här Zerion kommer in i bilden.

Detta verktyg låter dig hantera din DeFi-portfölj över flera konton på en och samma plats. Några av de populära DeFi-plånböckerna som stöds av Zerion är:

 • Metamask
 • Coinbase plånbok
 • TrustWallet
 • Argent plånbok
 • Plånbok som stöds av Walletconnect

Du kan göra mycket mer än att bara förvalta din portfölj, eftersom Zerion också låter dig investera i DeFi eller låna fonder. Som Zerion-tagline säger “Ett enkelt gränssnitt för åtkomst till decentraliserad finansiering för att investera, tjäna ränta och låna kryptotillgångar.”.

Kolla in Zerion

Vilket är den bästa kryptovalutaportföljspåraren för dig?

App för kryptospårning Betyg
CoinTracking 3,5 / 5
Cryptocompare Portfolio 4/5
Delta 4.2 / 5
BlockFolio 4,5 / 5

Alla de lösningar jag har listat ovan har sina för- och nackdelar. Vad som fungerar för dig är helt beroende av din investeringsstil och handel.

Om du är någon som har haft långvariga mynt och börjat handla en gång i taget på Binance, Bitfinex, Binance futures, ByBit eller någon annan webbplats, kan du inte lita på en enkel app. För dig är CoinTracking den bästa appen.

För någon som vill köpa ett par långvariga kryptovalutor och planerar att hålla den i månader eller år framöver, har du det bättre med Cryptocompare-portföljappen.

Om jag måste välja en för någon som börjar med avsikten att bli seriös i kryptoinvestering och handel, skulle jag rekommendera CoinTracking. Det löser den stora huvudvärken i beskattningen och även om du har att göra med 100+ krypton visar det dig magiskt din vinst och förlust.

Dessutom, den typ av data som den ger, kan du enkelt göra dagshandel och tjäna mycket pengar bara genom att köpa / sälja när ett myntvärde har vuxit eller minskat. Jag kommer att prata mer om detta i ett särskilt inlägg de kommande dagarna.

För närvarande är det din tur att dela vilken Crypto-portfölj och spårningsapp du använder för att hantera dina kryptovalutor. Om du känner till något som fungerar bra för dig, låt mig veta namnet och funktionerna som du gillar mest om appen du använder.

Ser fram emot att höra från dig. Om du känner till andra som investerar i kryptovalutor, dela det här inlägget med dem. Aktiv övervakning av deras portfölj hjälper dem att fatta bättre beslut i framtiden och tjäna mer pengar.

Uppdatering: Jag har tyckt att Delta och CoinTracking fungerar bra för mig, vad fungerar för dig? Dela med oss ​​i kommentarerna nedan.

Dela det här inlägget med ditt nätverk på Twitter & Telegram!

Kolla också in:

 • De 5 bästa automatiserade kryptovalutaindexfonderna (uppdaterad)
 • De 10 bästa kryptovalutautbytena i världen för att köpa Altcoins

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me