De 10 beste måtene å tjene passiv inntekt på nettet fra Bitcoin

Å tjene online passiv inntekt var aldri lett, men med tilkomsten av Bitcoin, blockchain og andre kryptovalutaer har ting klart endret seg. Den ‘enkle’ inntektsmuligheten har imidlertid også ført til at mange har falt for svindel.

Bitconnect-svindel, Tezos-svindel etc er ikke nyheter lenger, og bare så du forstår størrelsen på slike kryptosvindler, her er data fra Australia hvor over 1200 klager angående krypto-svindel ble inngitt i fjor.

For å gjøre det tydeligere er det ikke lett hvis du ikke har brukt tid på å lære deg om den siste revolusjonen.

Vi i CoinSutra forstår imidlertid at ikke alle har tid til due diligence, og det er derfor vi går en ekstra mil ved å presentere vår forskning for deg.

Det betyr imidlertid ikke at du skal følge oss blindt. Du burde DYOR (Gjør din egen undersøkelse), men du kan veldig godt betale oss for en start i riktig retning.

I denne oppskriften vil vi diskutere forskjellige, men legitime måter å tjene penger på Bitcoin på et veldig høyt nivå. Jeg vil også gi deg noen spesifikke lenker i hver seksjon, slik at du kan dype dypere inn i alternativene som appellerer til deg mest.

De beste måtene å tjene passive Bitcoin-inntekter

1. HOLDING (#HODL)

Holder Crypto

En av de enkleste måtene å tjene penger på kryptovalutaer er å kjøpe gode kryptomynter og holde dem. Med gode mynter mener vi mynter som har gode grunnleggende forhold og en brukssak som viser at verdien vil øke over en periode.

Nå det store spørsmålet: Hvordan identifisere mynter med gode grunnleggende?

Vel, det er her CoinSutra kan gi deg en start i riktig retning. Hos CoinSutra fortsetter vi med å dekke myntene som vi tror har gode grunnleggende forhold og en bedre fremtid. Ta en titt på dekningen vår nedenfor, men forstå også at dette ikke er et investeringsråd.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • Komodo
 • BNB-mynt
 • LISK
 • Bølger osv …

Du bør ideelt sett ha slike mynter hvor som helst mellom 6 måneder og 2 år og ta ut hovedbeløpet ditt fra fortjenesten du genererer på farten.!

Dette er populært også kjent som HODL.

2. INNSATS

Staking

Staking er en annen flott måte å tjene penger på i kryptovalutaområdet. I denne metoden trenger du bare å kjøpe og holde kryptomyntene dine i en spesiell lommebok for å tjene regelmessig utbytte eller fortjeneste på den..

Denne metoden brukes vanligvis som bevis på stavkryptokurver fordi de på denne måten belønner innsatsen og sikrer også blockchain.

I denne metoden må du holde lommeboken online for det meste for å tjene utbyttet, og disse utbyttene blir utbetalt i den opprinnelige kryptovalutaen som kalles staking-belønningen..

For eksempel tilbyr Tezos (XTZ) en populær mynt 6% som innsats. Mer over, ettersom denne kryptovalutaen blir mer populær, øker prisen over tid.

Tezos kan stakes på Binance eller ved bruk av Ledger Nano X lommebok.

Noen flere mynter du kan satse er:

 • En
 • QTUM
 • BTMX
 • PIVX
 • NAV-mynt
 • Neblio
 • Komodo osv..

Les også: Topp 7 lønnsom bevis på innsats (POS) -valutaer

3. UTLÅN

Utlån av kryptovaluta

Utlån er en århundre gammel metode for å tjene penger, og det samme konseptet med utlån kan du bruke på kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum også.

Hvis du har betydelige Bitcoins eller Ether, kan du låne det ut til folk som betaler ekstra renter til Bitcoins eller Ether.

Det er selskaper som hjelper deg med å låne ut Bitcoins, hvorav noen er oppført av CoinSutra i denne artikkelen: Hvordan tjene penger på Bitcoin & Andre kryptovalutaer (praktisk guide)

4. GRUVING

Cryptocurrency mining

Gruvedrift av kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin, Ethereum eller Monero er en annen lønnsom vei hvor du kan tjene passiv inntekt.

Imidlertid er gruvedrift av Bitcoin eller andre lønnsomme mynter ganske vanskelig. Du trenger også kraftig utstyr som ASIC eller GPU-rigger for å utvinne disse myntene lønnsomt.

Dessuten er utgiftene til strøm og kjøleutstyr enorme. På grunn av slike inngangsbarrierer har oppgaven med gruvedrift blitt begrenset til gruvebruk eller fagfolk i gruvedrift av kryptovaluta.

Det er noen skygruvedriftstjenester der ute som krever inntektsgenerering for sine kunder, men deres vilkår & forholdene ser ikke lønnsomme ut i det hele tatt. Så velg alternativene dine smart.

 • Les også: Bitcoin Mining: En grunnleggende guide for nybegynnere

5. TRADING (#KJØP DIPPET, #SELG DET HØYE)

Handel med kryptovaluta

Handel er i utgangspunktet å kjøpe myntene billig og deretter selge dem når den stiger med 10-30% eller hva som helst din målpris.

Hvis du er en som er god til teknisk analyse og kartlegger prisbevegelsen basert på analytiske verktøy, kan du bruke denne metoden for å tjene gjennom krypto. Du kan også holde et regelmessig øye med markedet og ta kjøps- / salgsbeslutninger basert på nyheter eller grunnleggende utvikling av et bestemt prosjekt.

Selv om du velger denne ruten fremfor HODLing, bør du systematisk ta ut hovedbeløpet tilbake når prisen på mynten stiger. Dagshandel eller sesonghandel er blitt en stor passiv pengeprodusent for mange Bitcoin-brukere.

Noen av handelsnettstedene / børsene du kan bruke er nevnt i disse linkene:

 • De 7 beste kryptovalutautvekslingene i verden for å kjøpe Altcoins
 • 13 Crypto trading verktøy sterkt anbefalt av eksperter

6. IEO INVESTERER

Investering i ICO

IEOs, også kjent som Initial exchange Offering, er en moderne metode for å få crowdfunding.

IEOs blir også referert til som token generasjonshendelser eller token salg som er det samme. Men å tjene penger på å investere i IEO-er eller token-salg er ikke like lett fordi du trenger å gjøre mye due diligence på mange ting når du kjøper en IEO. Noen av disse tingene er:

 • Bruk sakens gjennomførbarhet
 • Teamets kompetanse
 • Offentlige forskrifter
 • Tekniske barrierer
 • Token-økonomi osv …

Hvis du ikke undersøker nok, kan du finne deg i svindel som ligner på det som skjedde i tidligere ICO-fase, for eksempel CoinDash ICO svindel.

Du bør følge nyheter fra noen av de populære børsene som Binance, OkEx, Bitfinex, BitMax som regelmessig gjør nye IEO-er.

7. MASTERNODE

Masternode

Masternode er rett og slett en kryptovaluta full node eller datamaskin lommebok som holder hele kopien av blockchain i sanntid, akkurat som du har Fullstendige noder for Bitcoin og er alltid i gang.

Bortsett fra å være i gang, gjør den også noen spesielle oppgaver i visse kryptovalutaer, og i bytte for å gjøre disse oppgavene blir disse masternode-eierne stimulert.

For å kjøre masternoder har forskjellige kryptovaluta-prosjekter et annet minimum antall mynter, som et krav for å starte.

For eksempel…

 • Man trenger et minimum antall mynter i den aktuelle kryptoen. (For DASH MN trenger du 1000 DASH-enheter og for PIVX MN trenger du 10 000 PIVX-enheter) så dette minimumstallet varierer fra krypto til krypto.
 • Man trenger en VPS eller server for å være vert for den lommeboken i 24 x 7
 • Man trenger en dedikert IP-adresse for det
 • Man trenger litt lagringsplass for å spare blockchain

Merk: Vokt dere for svindlere fordi ikke alle mynter er verdt å kjøpe og kjøre en masternode.

8. LUFTFARTØYER

Cryptocurrency Airdrops

Airdrops er en annen spennende og ny måte å tjene penger på kryptovalutaer.

Airdrops er i utgangspunktet når du fritt får eller flyter nye kryptovalutaer eller kryptotokener fordi du hadde noen andre kryptovalutaer.

I fjor ble Ethereum HODLers airdropped med OMG-tokens som nå er verdt $ 18 hver. På samme måte fikk Bitcoin HODLers gratis Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Bitcoin Diamond osv.

Men for å kreve slike airdrops, må du kontrollere foreldrenes midler som airdrop vil bli gjort, noe som i utgangspunktet betyr at du skal ha tilgang til de private nøklene til foreldrefondene dine..

Derfor anbefaler vi deg å holde kryptovalutaene dine på enheter som Ledger Nano S eller Trezor. Hvis du holder foreldrene dine på børser, kan det hende du ikke får gratis kryptokurver.

Gjør krav på:

 • Bitcoin kontanter
 • Bitcoin Gold

Merk: Gi aldri frø eller private nøkler ut til noen.

9. Kryptovalutautbytte

Utbytte av kryptovaluta

Et annet enkelt å tjene passivt i kryptosfæren er å kjøpe og holde kryptovalutaer som gir deg utbytte for bare å holde dem offline i hvilken som helst lommebok..

Det er mange slike valutaer som gir utbytte på en slik måte, men ikke alle er verdt å kjøpe og holde.

Imidlertid er det noen som er verdt å kjøpe:

 • NEO
 • Binance
 • KuCoin
 • BTMX

Les også: 6 Best Exchange Coins & Tokens in the Crypto world (2020)

10. BLOGGING

Kryptovaluta blogging

Du kan tjen penger ved å blogge og skrive på nettsteder som betaler deg i kryptovaluta hvis innholdet ditt blir likt av leserne. Hvis du allerede vet at innholdet ditt er verdifullt, kan du også tjene penger direkte på innholdet ditt for kryptokurver for å gi full tilgang til innholdet ditt til den respektive leseren..

Noen av disse nettstedene som lar deg gjøre det er:

Konklusjon:

Det kan se ut som å tjene penger på Bitcoin og kryptovaluta er veldig enkelt.

Enkelt er det hvis du undersøker og legger ned en god del av hardt arbeid.

Tilsvarende har denne tjenestelinjen sine egne fordeler og ulemper, så vær forsiktig, fokuser på egenopplæring og alltid DYOR for å unngå å bli lurt.

Til slutt vil jeg gi deg denne korte oppsummeringen av Harsh om hvordan du kan tjene penger på kryptovalutaer.

Jeg vil nå overlate til deg å bestemme hvilken inntjeningsmåte du valgte blant alternativene. Del ditt valg med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

Adios!

Hvis du liker innlegget, kan du dele det med vennene dine!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me