Crypterium Review: Global Card for Cryptocurrency (Min erfaring)

Crypterium

Gratis

Crypterium

2.7

Kort

2.0 / 10

Selskap

2.0 / 10

Egenskaper

4.0 / 10

Fordeler

 • NA

Ulemper

 • Ingen aktive kort

Bestill kortet ditt

Oppdatering: Etter bestilling av kortet og forsøk på å laste det inn igjen, er ikke Crypterium-tjenesten i det hele tatt slik den er annonsert. Selv påfyllingen pågår, og mange funksjoner som annonseres, er ennå ikke lansert.

Foreløpig vil jeg anbefale å ikke bruke denne tjenesten. Vi vil oppdatere denne artikkelen og merke når selskapet oppfyller sitt løfte og lanserer de annonserte tjenestene.

Høydepunkter i Crypterium-tjenesten:

 • Kortet er vanligvis et forhåndsbetalt kort og er ikke verdt investeringen foreløpig. Påfyllingen tar mye tid (uker) som slår formålet.
 • Få Crypto Prepaid-kort i alle land. Inkludert India, Brasil, Nigeria og andre lignende land der ingen andre selskaper tilbyr crypto debetkort for øyeblikket.

 • Bruk Crypterium Card til å handle online eller ta ut midler via minibank ved bruk av Unionpay minibank. Du finner en liste over minibanker her.

 • Appen tilbyr en lommebok, gratis overføring til andre Crypterium-brukere.

 • Verten Crypto-lommebok som er nybegynnervennlig.

 • CRPT-token som hjelper til med å redusere avgifter og tjene cashback. Kan kjøpes via KuCoin.

 • Enkel KYC.

Jeg er alltid på utkikk etter interessante tjenester som gjør det enkelt for oss å bruke kryptobeholdningene våre. Vi er på randen av å oppleve flere slike tjenester, og i dag presenterer jeg en slik tjeneste som heter Crypterium.

Nylig leder jakten på et Bitcoin-debetkort meg til Crypterium, og etter å ha utforsket tjenestene en stund, føler jeg at det er på høy tid at CoinSutra-lesere bør vite om Crypterium-tjenester. Spesielt hvis du er fra Asia, Afrika eller et annet land der andre populære tjenester som Wirex, Cryptopay ikke tilbyr tjenester, er ventetiden din over. Du kan nå bruke forhåndsbetalt kort som tilbys av Crypterium for å oppfylle ditt ønske om å bruke et slags krypto debetkort.

I denne guiden vil du lære alt om Crypterium, og jeg vil hjelpe deg med fine punkter som en sluttbruker bør vite. Så uten videre forsinkelse, la oss komme i gang:

Hva er Crypterium & alt om Crypterium debetkort?

Crypterium er en one-stop-løsning for alle dine kryptorelaterte behov. Crypterium tilbyr følgende tjenester:

 • Mobil krypteringslommebok (Hosted wallet, det betyr at du ikke kontrollerer den private nøkkelen)

 • Forhåndsbetalt kort (bruk det for online / offline transaksjoner og for å ta ut penger fra minibanker som støttes)

 • Banktjenester: Overfør midler til brukere i andre land. Tjen interesse for kryptoholdingen din og mer.

 • Kjøp bilag og mobilpåfylling: Du kan fylle på en mobiltelefon i over 100 land, og du kan også kjøpe bilag til Skype, Steam og mer ved hjelp av kryptoer.

Akkurat nå er dette de 4 viktigste vertikale som Crypterium målretter mot. For tiden støtter lommeboken følgende kryptovalutaer BTC, ETH, LTC, USDC og CRPT. Teamet planlegger å legge til mer krypto i dagene som kommer.

For å komme i gang med Crypterium er alt du trenger å gjøre å laste ned mobilappen og registrere deg ved hjelp av mobilnummeret og e-postadressen. Når kontoen din er opprettet, tildeles du en Crypterium-ID.

 • Crypterium ID: Identifikasjonsnummer blir gitt til hver bruker. Du kan bruke den til å sende transaksjoner utenfor kjeden i alle støttede valutaer, og det er gratis og øyeblikkelig.
 • Vertet lommebokløsning: Privat nøkkel er ikke lagret i appen.

Den kuleste funksjonen: Send krypto ved hjelp av telefonnummeret

Dette er en funksjon som fanget mest oppmerksomheten min. Ved hjelp av Crypterium-appen kan du sende midler til hvem som helst bare ved å bruke telefonnummeret. Mottakeren vil motta en SMS for å laste ned og opprette en Cryptyerium-konto, så snart kontoen er opprettet, vil midlene legges til mottakerkontoen.

Jeg sendte omtrent 1 USDT til 5 av vennene mine som ventet på å komme i gang, og nå har de alle en kryptolommebok drevet av Crypterium. Jeg fant denne funksjonen en av de virale måtene å la andre bruke kryptovalutaer. For alle slike transaksjoner er det ingen transaksjonsgebyrer og gjøres øyeblikkelig ettersom transaksjonene gjøres utenfor kjeden.

Crypterium debetkort:

Du kan bestille Crypterium debetkort fra mobilappen. Kortet er drevet av Union pay og i delen nedenfor har jeg delt en detaljert gjennomgang av Cryptterium-kortet.

Andre funksjoner i Crypterium: (In Pipeline)

Som Crypterium-oppdrag er det å bli en one-stop-løsning på alle dine kryptorelaterte behov. Det er mange funksjoner som er i gang, og når det lanseres, kan det raskt øke Crypterium-økosystemet. Noen av disse funksjonene er:

 • Bankoverføring: Du kan foreta nasjonale eller internasjonale betalinger fra appen ved hjelp av dine digitale beholdninger. Du kan foreta bankoverføringer både til personlige og forretningskontoer. Når du har valgt alternativet som passer dine behov, bør du fylle ut mottakerens / firmaets navn, IBAN-nummer og SWIFT / BIC-kode, og deretter angi beløpet du vil overføre og bare sende det.
 • Lagre kontoer: Banktjenestefunksjonen vil hjelpe deg med å tjene 5% avkastning på beholdningen din. Jeg tror denne funksjonen er i tråd med andre lignende tjenester som Nexo, og vil være glad for å se at dette blir lansert.

  Mobilpåfylling: Bruk Crypterium-appen til å fylle på balansen i mobiltelefonen i over 100 land

 • Kuponger: Fra Crypterium-appen kan du kjøpe Skype, Viber og Steam-kuponger. Dette kan du tilby det til vennene dine eller bruke det selv.

Imidlertid er det en ting du bør vite for øyeblikket før vi dykker inn på Crypterium-debetkortet.

CRPT-token: prediksjon og total forsyning

Crypterium betalingsløsninger er drevet av CRPT-tokens. Du kan bruke CRPT-token for å senke kortgebyrene og tjene cashback.

Få høydepunkter i CRPT-token:

 • Total forsyning: 99 858 126 CRPT

 • Sirkulerende forsyning: 83.860.575 CRPT

 • Hver gang noen foretar en betaling, tas et gebyr som tilsvarer 0,5% av verdien av innbyttet CRPT fra brukerens konto og brennes.

 • CRPT-tokens kan brukes som et eneste eller ekstra middel for å betale transaksjonsgebyrer

I skrivende stund er 1 CRPT-token for $ 0,389983 USD eller 0,00003906 BTC. Når adopteringen av Crypterium øker, med inflasjonskontrollen (myntforbrenning) og begrenset tilgang, ser denne mynten interessant ut.

CRPT-tokenet er tilgjengelig på følgende børser for øyeblikket:

 • KuCoin

 • Binance Dex

Token ble opprinnelig lansert som et ERC20-token, og nå er det også på Binance dex som BEP-2-token.

Crypterium Crypto debetkortanmeldelse & informasjon

Kortet som Crypterium tilbyr for øyeblikket er et forhåndsbetalt kort, og du må fylle opp kortet manuelt fra appen. Crypterium debetkort hjelper deg med å bruke dine digitale beholdninger. Du betaler ved hjelp av din eksisterende lommebokssaldo, og selgeren vil motta penger i fiat. På denne måten trenger du ikke å avvikle din eksisterende posisjon til lokal valuta og deretter foreta en betaling.

Ifølge selskapet:

Crypterium-kortet er et forhåndsbetalt kort. I motsetning til et kreditt- eller debetkort, er ikke Crypterium-kortet knyttet til en bankkonto, men til Crypterium-appen. Med vår mobilapplikasjon kan du laste penger på kortet som tar noen uker, spore utgiftene dine, blokkere / oppheve blokkeringen, endre PIN-koden og mer.

Som et hvilket som helst forhåndsbetalt kort, må du laste det med penger for å kunne bruke det. Crypterium-kortet lar deg laste digitale valutaer, for eksempel Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller USD Coin.

Hva slags kort tilbyr Crypterium?

Crypterium tilbyr fagforeningskort. Kortet kan brukes internasjonalt og hittil er EU-lønn til stede i over 174 land

Hva med valutakursen?

Siden du vil bruke dine digitale beholdninger og Crypterium vil konvertere den direkte til fiat, betyr konverteringsprosessen mye på lengre sikt. Ifølge teamet bruker de de 10 beste børsene for å få den beste prisen for konvertering av digital valuta til fiat.

Hvem utsteder dette kortet?

Kortet er utstedt av en ledende finansinstitusjon på Filippinene. Imidlertid har de ikke avslørt navnet.

Støttede land av Crypterium?

Crypterium tilbyr crypto debetkort i alle landene, bortsett fra få begrensede land. I skrivende stund støtter ikke Crypterium-kortet transaksjoner i Cuba, Krim-regionen, Iran, Nord-Korea, Sudan, Syria.

Viktige høydepunkter på Crypterium debetkort:

 • Grunnvalutaen til Crypterium-kortet er amerikanske dollar (USD)

 • Kortet utløper etter 2 års utstedelse.

 • Crypterium-kortet er et forhåndsbetalt kort.

Hvordan bestille Crypterium Crypto debetkort?

Merk: Les min erfaring nedenfor før du bestiller kortet.

Å komme i gang er enkelt, og alt du trenger å gjøre er å laste ned Crypterium-mobilappen.

Gå nå til Kort-alternativet (nederst) og fullfør KYC. Vanligvis tar det 1-2 virkedager å fullføre KYC. Etter dette kan du bestille kortet fra mobilappen.

Få ting du trenger å vite før du bestiller kortet:

 • Du bør ha noen midler i BTC i Crypterium-lommeboken din for å bestille kortet. Jeg tror jeg betalte omtrent 0,0025 BTC for grunnkortet + DHL-levering som tar omtrent 2 dager.
 • Du kan hoppe over DHL-leveransen og bestille gratis levering. Dette kan ta 2-3 uker.
 • Du kan låse 199 CRPT-tokens for å redusere kortutstedelsesgebyrene. Jeg kjøpte noen CRPT fra KuCoin og overførte det samme til Crypterium-lommeboken min.

Selv om offisielle nettsteder viser 3 kategorier kort, men for øyeblikket er bare grunnleggende kort tilgjengelig.

Her er de foreslåtte kortene og planene de neste dagene:

Fine poeng:

 • Du kan blokkere kortet ved å ringe på +63459006633 eller bruke mobilappen.
 • Crypterium-kortet har en EMV-brikke
 • For støtte kan du chatte-appen på mobilappen eller telegramkanalen eller e-post på [e-postbeskyttet]
 • Det er ingen minimumskrav til balanse.
 • Når du har mottatt kortet, aktiverer du de midterste åtte sifrene i kortnummeret i appen.

Er Crypterium trygt eller er det en svindel?

Når du arbeider med noen Crypto-prosjekter, er dette sannsynligvis det viktigste spørsmålet alle har. Etter min mening vil mange selskaper og produkter dø akkurat som det som skjedde etter at dot com brast. Imidlertid kan selskaper som Crypterium forbli ettersom de er trygge og har et halvt fungerende produkt. Selskapet ledes av en tidligere daglig leder for Visa og har sendt mer enn 3800 kort i over 70 land.

Imidlertid har selskapet ikke levert det det lovet ennå, og i korthet er det bare en lommebok som samarbeidet med et forhåndsbetalt kortselskap. Det er ikke svindel, men jeg vil ikke stole mye på selskapet før de begynner å levere.

Konklusjon: Crypterium debetkortanmeldelse

Etter at jeg hadde lagt inn bestillingen, tok det ca 2+ uker for meg å motta Crypterium debetkortet. Å være et forhåndsbetalt kort fungerer det annerledes enn de andre tjenestene som Wirex.

Minste belastningsbeløp er USD 30 (du kan innskudd ved hjelp av BTC, LTC og ETH for øyeblikket). Når du har startet en forespørsel om å legge til penger på det forhåndsbetalte kortet ditt, kan det ta en time eller noen dager som representanten deres har foreslått. For meg har det gått mer enn 2 uker, og påfyllingen har ikke skjedd. Jeg hadde foretrukket om transaksjonen skjedde i sanntid ved hjelp av kryptobalansen min i lommeboken.

Oppsummert har jeg en blandet følelse av dette kortet og jeg vil helst ha foretrukket andre leverandører som Wirex, Cryptopay som tilbyr direkte likviditet fra kryptobalansen min. Prosessen med påfylling (som ikke engang er øyeblikkelig) og mangel på definert tid for påfylling gjør det ubrukelig i mange scenarier.

En annen ting jeg likte liksom med Crypterium-tjenesten, er mangel på nye funksjoner. Som beskrevet ovenfor har de markedsført massevis av funksjoner (banktjenester) og en rekke kort, men det er ingen definert tidslinje for noe av dette.

Siden kostnadene for kortet bare er én gang, er det fortsatt et anstendig valg å bruke kryptovalutaer uten å treffe bankkontoen. Hvis de fortsetter å levere som lovet, kan disse tjenestene være en enhjørning. Foreløpig vil jeg foreslå å ikke bestille Crypterium og heller bruke et av disse Bitcoin debetkortene.

Hvis du har ventet på å begynne å bruke et globalt krypto-debetkort, er det sjansen din. Du kan fortelle andre om denne tjenesten ved å dele denne artikkelen med dem. Når du begynner å bruke denne tjenesten, må du også komme tilbake og dele din erfaring og anmeldelse med coinsutra.community.

Du kan følge meg videre Twitter @coinSutra eller på Telegram @CoinSutra for å holde deg oppdatert om status og min erfaring med dette og andre kort.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me