Alt du trenger å vite om etos, fremtidens kryptovaluta

Hvis du ønsker å investere i nye kryptovalutaer som har en fremtid, har du kommet til rett sted.

Hos CoinSutra gjør vi den grunnleggende analysen av gode kryptovalutaer og tokens som vi tror vil overleve på lang sikt og videreformidle informasjonen til leserne våre for at de skal kunne dra nytte av den..

Så langt har vi dekket mer enn 20 kryptoprosjekter på bloggen vår, og vi vil ytterligere intensivere dette ved stadig å se etter gode prosjekter.

 • Les her: 20 mest ambisiøse kryptoprosjekter

Selv om det er viktig å forstå det vi er ikke dine investeringsrådgivere uten slike planer i fremtiden, det vi prøver å gjøre er å hjelpe leserne våre med å maksimere avkastningen fra blockchain og crypto tech på alle mulige måter ved å gi dem den mest pålitelige informasjonen fra crypto space.

I tråd med det vil jeg i dagens grunnleggende analyse av Ethos (ETHOS) berøre følgende punkter:

 • Hva er Ethos?
 • Ethos Team
 • Ethos-funksjoner
 • Ethos Token Utility
 • Ethos Token Sale eller ICO
 • Ethos markedsverdi
 • Beste Ethos lommebøker
 • Hvordan kjøpe Ethos Token eller Cryptocurrency
 • Konklusjon: Future of Ethos

Hva er etos?

Ethos er navnet på begge – plattformen og kryptovalutaen (eller tokenet) – som driver denne plattformen.

Det er et USA-basert firma som ønsker å gjøre kryptovalutamarkeder tilgjengelige og pålitelige for den gjennomsnittlige brukeren ved å tilby verktøy for å akselerere adopsjonen av blockchain-teknologi og demokratisere eierskapet til både digitale og tradisjonelle eiendeler gjennom Ethos-økosystemet..

Denne korte videoinnledningen om Ethos forklarer perfekt deres intensjoner:

Ethos var tidligere kjent som Bitquence (BQX), men de ommerket seg til Etos i november 2017 for å formidle ideen sin mer empatisk.

https://twitter.com/bitquence/status/932744969286189059

Hvis du ser dypere, er det mange brikker som kommer sammen for å levere ideen som Ethos håper på, hvorav noen er universelle lommebøker, smarte nøkler, likviditetsnettverk etc., som fremdeles er under utvikling. (Vi vil diskutere disse USP-ene nærmere i artikkelen.)

I det store og hele er det tre hovedkomponenter av Ethos-plattformen:

 • Ethos Universal Lommebok: Dette inkluderer et desentralisert lommebokadministrasjonssystem som muliggjør enkel overføring av verdi hvor som helst i verden. Ethos Universal Wallet kobles sømløst til fiat- og diversifiseringslaget.
 • Fiat og diversifisering: Dette systemet inkluderer en unik juridisk struktur med et fiat / diversifiseringssystem hvis evner forsterkes av Ethos likviditetsnettverkspoletter..
 • Sosialt og fellesskap: Ethos-plattformen søker å koble nybegynnere og eksperter og belønne de som hjelper med å utdanne andre. Plattformen vil være et morsomt og vennlig sted å lære og begynne å samhandle med kryptovalutaer i en dynamisk offentlig og privat klynger, og bygger på det sterke eksisterende Ethos-samfunnet. (Kilde: Etos-papir)

Ethos Team

Ethos Team

Ethos-teamet forstår veldig godt det faktum at alt de gjør må være menneskesentrert slik at det er lettere å adoptere. Derfor har de en unik gruppe eksperter på tvers av forskjellige vertikaler som kryptovaluta, finansielle tjenester, distribuert databehandling, mobil teknologi, moderne markedsføring og designtenking..

Finn fullstendige detaljer om Ethos-teamet her.

Ethos-funksjoner

Etos-funksjoner

De tre komponentene som vi snakket om i åpningsdelen er veldig brede. Å dele det opp i forskjellige funksjoner vil gjøre det enklere å forstå Ethos økosystem.

 • Ethos universell lommebok med smarte nøkler

Ethos Universal Wallet vs Other Wallets

 • Ethos Universal Wallet vs Other Wallets

Ethos universelle lommebok lar brukerne lagre flere valutaer på ett sted. Ikke bare det, lommeboken blir drevet av smarte nøkler. Smarte nøkler er en annen revolusjonerende kryptografisk måte som du kan kontrollere alle forskjellige typer kryptovalutaer via en enkelt smartnøkkel. Det er imidlertid litt annerledes enn seed-nøkler eller tradisjonelle HD-lommebøker. (Les mer om smarte nøkler her)

 • Gratis transaksjoner

Ved hjelp av Ethos-lommeboken kan man trygt lagre og overføre verdier i alle former – hvor som helst, når som helst, hvor som helst, umiddelbart – gratis. Man kan også sende ETHOS-tokens gratis til hvilket som helst telefonnummer, e-post eller Ethos ID.

 • Ethos Liquidity Network

Ethos forstår at hvis det trenger å gi tilgang til kryptovalutaer til massene, med valg, må de ha likviditetsbassenger av kryptokurver som bruker innskudd, uttak, sending eller utveksling av kryptoaktiva umiddelbart.

 • Fiat Gateways

Ethos Fiat Gateway bygger bro over fiat / crypto-gapet, som er et av de største problemene Ethos har som mål å takle. Dette problemet er stort sett regulatorisk i stedet for et teknisk, men oppgaven med å tilby rimelige, konkurransedyktige priser for kryptokjøpere er fortsatt en utfordring.

Ethos har fått betydelig talent og utvikler innovative juridiske og regulatoriske tilnærminger for å takle dette problemet med sikte på å integrere disse løsningene i Ethos Bedrock API-arkitektur. Ethos forventer at dette vil kreve KYC / AML, noe som betyr at det vil være ytterligere bekreftelse fra utviklere for denne og andre Ethos Bedrock-muligheter. (Kilde: Ethos whitepaper)

 • Ett-klikk-diversifisering & Ethos Basket

Med Ethos lommebok og dens likviditetsmasse kan en bruker diversifisere hele porteføljen i mange forskjellige valutaer med ett enkelt klikk bare ved å velge en type eksisterende Ethos-kurv / portefølje eller ved å lage en ny kurv for seg selv.

 • Mobil-første tilnærming

Ethos har startet med utvikling av mobilappen, som er en glimrende tilnærming med tanke på dataene som antyder at 75% av brukerne vil gå over til mobilbruk innen 2020. Det er også bra for folk som liker å gjøre alt mens du er på farten på mobiltelefonene eller nettbrettene sine..

 • People-Powered Ethos Social Network

Benytt deg av kunnskapen publikum har ved å bruke Ethos sosiale nettverk og foreta investeringer ved å hente fra hjernen til de smarteste menneskene i bransjen.

Man kan også bli etosekspert ved konsekvent å vise gode resultater og ved å gi verdifulle råd og spådommer, lage kurver som gir best ytelse, gi rangeringer og tilbakemeldinger og tjene tips for alt det også!

 • Skatterapporter

Når plattformen er klar og på topp, vil brukere kunne laste ned vennlige skatterapporter som vil hjelpe dem med å tilfredsstille sine skatteforpliktelser.

Nedlasting: Last ned iOS-appen | Last ned Android-appen

Ethos Token Utility

Ethos-plattformen vil bli drevet av sin egen crypto-token kalt Ethos (ETHOS), et ERC20-token som også vil bli brukt på forskjellige måter i Ethos-plattformene.

Noen av verktøyene til dette token vil være:

 • For å lette belønninger & insentivisering
 • Brukes som avgifter for diversifisering med ett klikk mens Ethos kurv lager
 • For ulike premium-tilgang og gamification
 • For tilgang til API for utviklere

Ved å gjøre alt dette vil ETHOS Tokens legge til rette for (Kilde: Etos-papir):

 1. Reduserte kostnader for forbrukere for kryptorelaterte transaksjoner.
 2. Aktiver billige blockchain-applikasjoner for utviklere.
 3. Lag en skalerbar overføringsmekanisme for mikropayment for alle plattformtjenester.
 4. Støtt et åpent økonomisk økosystem som bygger bro over tradisjonelle eiendeler og kryptoaktiva.
 5. Aktiver bekreftet finansieringskilde og identitet for transaksjoner gjennom Ethos-økosystemet.

Merk imidlertid: ETHOS er ikke et sikkerhets- eller tokenisert sikkerhetstoken fordi det ikke oppfyller den juridiske definisjonen av et verdipapir som det er aktuelt i USA, Canada, Singapore, Storbritannia eller andre OECD-jurisdiksjoner. I USA blir dette oftere referert til som “Howey Test”.

Ethos Token Sale eller ICO

Ethos (tidligere Bitquence) token-salg fant sted i juli 2017, hvor totalt 222,295,208 Ethos-tokens ble opprettet.

Av den totale forsyningen ble 30% solgt i tokensalget og 30% holdt til side av teamet for å finansiere Ethos utvikling og markedsføring osv..

De øvrige 40% holdes for å skaffe likviditet når Ethos-likviditetsnettverket starter.

Ethos markedsverdi

I skrivende stund, iht CoinMarketCap, 80,444,542 ETHOS er i omløp, og den nåværende prisen på hver enhet er $ 0,31, noe som anslår markedsverdien til $ 25 millioner.

Beste Ethos lommebøker

ETHOS er et ERC20-token, så du har mange muligheter for å lagre dine ETHOS-tokens trygt. Noen av disse alternativene er oppført nedenfor og vil hjelpe deg med å holde ETHOS trygg.

I 2018, snart når Ethos-lommeboken tas i bruk, vil du også kunne bruke Ethos-lommeboken til å lagre ETHOS-tokens trygt i den..

Hvordan kjøpe Ethos Token eller Cryptocurrency?

Her er noen av børsene der du kan kjøpe ETHOS-tokens fra følgende børser ved å sette inn BTC eller ETH i dem:

 • Binance: Støttede par er BQX / BTC, BQX / ETH
 • Livecoin: Støttede par er ETHOS / BTC, ETHOS / ETH
 • HitBTC: Støttede par er BQX / BTC, BQX / ETH

Merk: BQX & ETHOS er begge de samme ETHOS-tokens, så ikke bli forvirret med tickernavnet.

Konklusjon: Future of Ethos

Ethos er i produksjon akkurat nå, og de har lansert appen sin over hele verden nå.

Ethos Bedrock API, som også blir betegnet som neste generasjons Blockchain API, frigjøres også der bruker og utviklere kan koble seg til Ethos-økosystemet ved hjelp av ETHOS-tokens..

Følgende viktige ting vil utgjøre Ethos Berggrunn:

 • Ethos Wallet Services: Dette inkluderer desentralisert Universal Wallet, Smart Keys og grunnlaget for kryptointeraksjoner.
 • Ethos-stafett: Dette systemet er grunnlaget for diversifisering og videresender verdi mellom børser og likviditetsleverandører.
 • Ethos Fiat Gateway: Ethos vil muliggjøre fiat-kjøp / -salg via API med ytterligere KYC / AML-begrensninger.
 • Ethos Broadcast: Ethos vil kringkaste viktige datasignaler i form av historiske priser og fremtidige spådommer som kan utnyttes av kryptosamfunnet.

Bortsett fra det, støttes alle BIP32-støttede mynter i den første versjonen av den universelle lommeboken, og nå er også 32 eter-tokens live.

Selv om jeg ikke kunne finne noen datert veikart for året, er jeg positiv til hva de utvikler.

Til slutt vil jeg gi deg en forhåndsvisning av Ethos-appen som er veldig kul!

Offisielle Ethos-ressurser:

Nedenfor er noen lenker som vil holde deg oppdatert om Ethos:

Nå forteller du oss: Hva synes du om fremtiden til Ethos? Tror du dette prosjektet vil fortsette å vokse og gi større innvirkning? Uttrykk deg i kommentarfeltet nedenfor.

Her er noen få, en håndplukket grunnleggende analyse av kryptomynter av høy kvalitet:

 • Metallkryptovaluta: Tjen mens du sender & Motta penger [grunnleggende analyse]
 • En detaljert analyse av QTUM-kryptovaluta – nybegynnerguiden
 • Zcoin (XZC) Cryptocurrency: Alt nybegynnere trenger å vite
 • Binance Cryptocurrency: En unik og raskt voksende kryptobørs
 • Hvordan & Hvor å kjøpe Tron (TRX) Cryptocurrency

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me